Jokka Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 :) Én a fogyival most 10 liternél járok... nagyon óvatosan nyomom... de ez a ku...a sok megállás... rendőrlámpa és lassú tempo nagyon odatesz neki... ráadásul ca. 3-4 km mindössze egy utam (általában) :D Meglátom, hogy mit változtat a holnapi szegedi út... Költözz messzebb a barátnődtől! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Nálam Astra 1.4 ECOTEC Sedan (2005 márciusi). 4 fővel + teljes csomagtérrel puposan meg hátul a 2 utas között is 2 utastáska +légkondivan 1200km-re az átlag 6.2liter. Ez egy horvát ut. Autópálya(130-140-el)+város+baleset miatt araszolás+hegyement. Szerintem ez nemrossz. Az sztem sem rossz fogyasztás... Nekem picit talán többre jött ki annó a Horvát út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Költözz messzebb a barátnődtől! :D :) úgy bizonyára gazdaságosabb lenne! ;) Amúgy most, hogy lent voltam Szegeden lement a fogyim 8,7l-re! az már egész jó! Az volt a fura, hogy odafelé ca.130-nál 7,9-8,2l körül mozgott a pillanatnyi... visszafelé pedig ugyanúgy 130-nál 7,3-7,7l körül mozgott... Hm. Elég fura. Gondoltam: lehet, hogy szélirány? De ennyit? A fene se érti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 ma megint teleraktuk a Coupét. majdnem 600 ra ment egy tank el = 8,1 L/100 km a fogyi. Teccik :) ez is szinte csak város volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2006 Megoszt Elküldve Január22, 2006 ma megint teleraktuk a Coupét. majdnem 600 ra ment egy tank el = 8,1 L/100 km a fogyi. Teccik :) ez is szinte csak város volt.... Valamit nagyon jól csinálsz. :D Nekem 10alatt sose fogyasztott.Taníthatnál minket ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 hát ezt hivják ugy: hogy a rutin és az évek :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Meg segít a viszonylag hosszabb útvonal. Van ideje melegen is járnia a motornak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Valamit nagyon jól csinálsz. :) Nekem 10alatt sose fogyasztott.Taníthatnál minket :D ;) ;) :P Ha azt vesszük alapul, hogy miként közlekedsz a Gsi-vel akkor ha Ákosnak 10 élete lenne, akkor sem tudnád megtanítani neked az alacsony fogyasztáshoz szükséges technikát ;) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ha azt vesszük alapul, hogy miként közlekedsz a Gsi-vel akkor ha Ákosnak 10 élete lenne, akkor sem tudnád megtanítani neked az alacsony fogyasztáshoz szükséges technikát ;) :P ;) ;) Vannak nyugodt pillanataim is és akkor se sikerül :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Valamit nagyon jól csinálsz. :D Nekem 10alatt sose fogyasztott.Taníthatnál minket ;) ;) :P ;) Közös tanfolyam kéne, a fogyasztás nekem is a gyengém... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Közös tanfolyam kéne, a fogyasztás nekem is a gyengém... :) Akkor már ketten vagyunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Közös tanfolyam kéne, a fogyasztás nekem is a gyengém... :D Vagy egy olyan fogyimérő cucc, ami letilt, ha nagyon nyomod.... ;) Vagy bokánrúg!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Vagy egy olyan fogyimérő cucc, ami letilt, ha nagyon nyomod.... ;) Vagy bokánrúg!!! :D Akkor bokavédő lenne a következő tuning... ;) De ez itt már off... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Vannak nyugodt pillanataim is és akkor se sikerül :D ;) ;) :P Néhány pillanat kevés ám az átlag lenyomásához! ;) Közös tanfolyam kéne, a fogyasztás nekem is a gyengém... ;) Hááát... nekem is nagyon komoly önkontrollt kell gyakorlonom magamon! ;) Spritmonitor - az én fogyasztási adataim a QP-val <-- szerintem ez egy elég jópofa site! Én folyamatosan küzdöm le a fogyasztást... de nagyon-nagyon nehezemre esik! Időnként muszáj "meghajtani a ménest"... különben ellustul az autó! ;) Óriási segítség a pillanatnyi fogyasztás..., azért ütös, amikor 25-30 litert cuppog ha padlózom... :) Tényleg sokat lehet tanulni, ha mindig a pillanatnyi fogyi van bent! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jokka Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Óriási segítség a pillanatnyi fogyasztás..., azért ütös, amikor 25-30 litert cuppog ha padlózom... :) Tényleg sokat lehet tanulni, ha mindig a pillanatnyi fogyi van bent! ;) Gyenge az a 25-30liter, nekem 37liter amikor padlozom..... :D igaz, kapaszkodni is kell a kormanyba rendesen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 tegnap megint telement a kicsike :) 9,0L/100 km csak város. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ha így égetitek a begyát , lassan elfogynak az olajkészletek.... :D ;) ;) Viccen kívül, kutas rokonom mesélte minap, hogy egy nap 25e. lityi gázolaj mellett 5-6e. lityi berzint adnak el... nem is gondoltam volna :) Mondjuk ennek nagyrészét a teherotók égetik el... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Ma megint tankoltam. Budapest-Bécs-Shopping City-2,5 óra dugózás Bécs belvárosba-irány haza, Hegyeshalom elött tankolás. az autópályán 140-160 as tempo, ausztriába 100, Bécs belvárosában meg 5-10 fogyasztás: 7,5 L/100 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobak Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Kedves benzines barataim, megnyugtatlak beneteket hogy az a 7-8-9 literes fogyasztas nem is olyan sok, hiszen az en dizelem (Y20DTH) bizony 9.0-t fogyasztott az elmult honapban. Igaz hogy csak rovid tavokon hasznaltam, es csak varosban, es csak minusz fokokban... A meres BC szerint, a max 9.5, ami szep lassan visszesett 9-re. Az is igaz hogy elozo autom (C16NZ) az ugyanigy 10 et fogyasztott, de abban legalabb meleg volt... Uvd Kobak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Ma megint tankoltam. Budapest-Bécs-Shopping City-2,5 óra dugózás Bécs belvárosba-irány haza, Hegyeshalom elött tankolás. az autópályán 140-160 as tempo, ausztriába 100, Bécs belvárosában meg 5-10 fogyasztás: 7,5 L/100 km Gondolom a GSi-vel voltatok. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 neeeemmm. a coupeval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 neeeemmm. a coupeval... Ez nem egészséges hogy ilyen kevest fogyaszt. :) :D Elvihetnéd már valami rendes szervízbe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 amugy az Astra F kevesebbet fogyasztott ennél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Biztos könnyebb is volt. Na meg a hosszú váltó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ma megint tankoltam. Budapest-Bécs-Shopping City-2,5 óra dugózás Bécs belvárosba-irány haza, Hegyeshalom elött tankolás. az autópályán 140-160 as tempo, ausztriába 100, Bécs belvárosában meg 5-10 fogyasztás: 7,5 L/100 km Ákos ez már lassan a nevetséges határát súrolja :) nekem a bc 160nál 10.5öt mutat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts