meriva1.8 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Látod azért az "öregséggel" nem mindig jár 1ütt a bölcsesség, előrelátás, megfontoltság, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 De most már nem is kell! MERT MI VAGYUNK A BÁTRAK! dizelen kicsit körülményesebb a beüzemelés, ha teljesen kifogyasztom a gázoilt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Látom, nem vonzanak a kihívások. ;) ÖREXEL! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Látom, nem vonzanak a kihívások. ;) ÖREXEL! 8) És milyen qurva nehéz tekergetni a kormányt, meg nyomni a féket szervo nélkül mikor vontatnak!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Erről a SuperTech csodáról hallott már vki vmit? Egy kollega hívta fel rá a figyelmemet, ő talált rá, de ő sem tud róla semmit. Lehet ebben vmi igazság? Esetleg próbálta már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 légyszi ne ! légyszi ne! :smt101 :smt103 nincsenek csodák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 légyszi ne ! légyszi ne! :smt101 :smt103 nincsenek csodák. Én is így gondolom... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 És ha mégis... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hali! Én még nem hallottam róla. De nagyon érdekesnek találom a dolgot. Ha tényleg hat akkor sztem megérné. Csakhát tudni kéne, hogy télleg műkszik a cuccos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Lusta disznó vagyok,de most nem irom le mégegyszer,az astra f -fogyasztás rovatba nézzetek át.Akit érdekel,csodát nem igérek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogesz Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Sziasztok!Kéne 1kis help! van egy 1.616v,xel motoros g astram 5ajtós,és vmi nagyon nem jó vele! 5szerelönél volt már legalább,de hiába(opel szervízbe is) Problémám vele:magas fogyasztás(8l fölött mindig),végsebb.180km/h(hhátszéllel)sokkal többet kéne mennie(mentem másik ilyennel). emelkedönél rángat mérsékelten,ingadozik az alapjárat. Röviden ennyi :( :D :D Vki tudja a problémám okát???nagyon +köszönném!!! Elöre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 magyarországon 130 nál gyorsabban nem nagyon lehet menni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 magyarországon 130 nál gyorsabban nem nagyon lehet menni... :roll: Lehetni lehet, csak nem ajánlott! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 magyarországon 130 nál gyorsabban nem nagyon lehet menni... :roll: Lehet, hogy nem erre a válaszra várt Bogesz? :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogesz Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 magyarországon 130 nál gyorsabban nem nagyon lehet menni... :roll: Hát sajna tényleg nem erre a válaszra számitottam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanyo Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Sziasztok!Kéne 1kis help! van egy 1.616v,xel motoros g astram 5ajtós,és vmi nagyon nem jó vele! 5szerelönél volt már legalább,de hiába(opel szervízbe is) Problémám vele:magas fogyasztás(8l fölött mindig),végsebb.180km/h(hhátszéllel)sokkal többet kéne mennie(mentem másik ilyennel). emelkedönél rángat mérsékelten,ingadozik az alapjárat. Röviden ennyi :D :D :D Vki tudja a problémám okát???nagyon +köszönném!!! Elöre is köszi! Ha jól tudom, ezeknél a motoroknál jellemző az AGR szelep koszolódása. A hibák egy része is erre utal. Nem tudom, idáig mit néztek meg rajta a szervizekben? Ez csak egy tipp, de vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogesz Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ha jól tudom, ezeknél a motoroknál jellemző az AGR szelep koszolódása. A hibák egy része is erre utal. Nem tudom, idáig mit néztek meg rajta a szervizekben? Ez csak egy tipp, de vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Ha jól tudom, ezeknél a motoroknál jellemző az AGR szelep koszolódása. A hibák egy része is erre utal. Nem tudom, idáig mit néztek meg rajta a szervizekben? Ez csak egy tipp, de vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek is :D Hát azt nézték és ki is pucolták,szétvágtuk a katalizatort is,de az is rendben volt.benzin nyomás is jo,elektronika az tuti jo,de mondjuk azota lett szar amiota +csippelték :? :D 2hétre rá ki is vetettem,azota szar kb. de attol nem lehetne baj! az auto titka marad,mert ugy döntöttem +válok töle :( 1.7dti-n gondolkodom,jo választás lenne?fogyasztása milyen?elöre is thx Szerintem lehet a chippeléstől is, ha kókány munkát végeztek, de én nem nagyon értek a tuninghoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Sziasztok! Most tankoltam meg (tegnap) először (a szalonból kijövetet nem számolva) az 1.4-es Astrámat. Most az elején nagyon óvatos voltam vele, nem is igen mentem 120 fölé! Próbáltam kímélni, a fogyasztás miatt, nagyon kíváncsi voltam! Mindig számolgattam, vajon mennyit bír még! Hát 90 %-ban autópályán használtam (bár itt is fogom) és 714 km-t mentem vele, tankoltam 40.45 litert. azaz a fogyasztásom 5.66 l/100km-re jön ki. (Nem rossz, főleg az 1500-ös ladám után :( ) Szerintetek mennyivel fog változni az idő előrehaladtával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanyo Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Sziasztok! Most tankoltam meg (tegnap) először (a szalonból kijövetet nem számolva) az 1.4-es Astrámat. Most az elején nagyon óvatos voltam vele, nem is igen mentem 120 fölé! Próbáltam kímélni, a fogyasztás miatt, nagyon kíváncsi voltam! Mindig számolgattam, vajon mennyit bír még! Hát 90 %-ban autópályán használtam (bár itt is fogom) és 714 km-t mentem vele, tankoltam 40.45 litert. azaz a fogyasztásom 5.66 l/100km-re jön ki. (Nem rossz, főleg az 1500-ös ladám után :( ) Szerintetek mennyivel fog változni az idő előrehaladtával? Üdv! Ez már így is nagyon jó! :D Elméletileg 8-10 ezer km megtétele után még javulhat egy pár tizedet, de... - ha klímás, és használod is, akkor még rátehetsz egy fél litert - szerintem nem mindig fogod ilyen finoman vezetni, szerintem... Elégedj meg ezzel a fogyival, hidd el, ennél kevesebbet már nem tud fogyasztani, az enyém többet fogyaszt. :D Sok szerencsét a géphez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Jaja, a klima még rátesz azt tudom! Biztos lesz egy két "őrült" percem is!! -ezt aláírom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 szegény gépet akkor nagyon kíméled bár én azért annak a híve vagyok, hogy néha azért meg kell hajtani és szerintem igen is kell neki hogy ne mindig 1500 nél váltson az ember, hanem inkkább 2.5000 nekem 11.000 Km körül állt be a fogyasztásom Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 szegény gépet akkor nagyon kíméled bár én azért annak a híve vagyok, hogy néha azért meg kell hajtani és szerintem igen is kell neki hogy ne mindig 1500 nél váltson az ember, hanem inkkább 2.5000 nekem 11.000 Km körül állt be a fogyasztásom Kímélem mert még új! Biztosan lesz majd olyan pillanat is amikor nem fogom kímélni! De azért vettem, hogy munkába elvigyen, és olcsóbban jöjjek ki vele mint a Ladámmal. Ha így fogyaszt, akkor havonta egy tank benzint fogok nyerni vele, ami nem kis dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 szegény gépet akkor nagyon kíméled bár én azért annak a híve vagyok, hogy néha azért meg kell hajtani és szerintem igen is kell neki hogy ne mindig 1500 nél váltson az ember, hanem inkkább 2.5000 nekem 11.000 Km körül állt be a fogyasztásom Aláírom, nálam 9000-nél jár a km, és még csökkenget. Én azért 3000 felett váltok, sőt. Mondjuk ez csak hosszú utaknál igaz, hidegen szolid vagyok, de 2000 alatt mintha csörögne. Talán 98-assal kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 szegény gépet akkor nagyon kíméled bár én azért annak a híve vagyok, hogy néha azért meg kell hajtani és szerintem igen is kell neki hogy ne mindig 1500 nél váltson az ember, hanem inkkább 2.5000 nekem 11.000 Km körül állt be a fogyasztásom Azért ennyire nem mehet a géped! :( Ez már gázturbina fordulatszám..... :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts