KoPi Elküldve Július21, 2005 Megoszt Elküldve Július21, 2005 Rekordot döntöttem :( :lol: :lol: (legalábbis a sajátomat biztosan). Budapest - Sárvár - Köszeg - Sümeg - Győr - Budapest útvonal. Odafelé Székefehérvárig autópálya, a többi sima országút. Ebből kb. 75% klímázva, mindenhol betartva a sebességhatárok. Fogyasztás 6,06 L/100km :lol: :lol: :lol: . Én is, de azt hiszem a gyújtáshíd cseréje bizony jogos volt. Azonnal drasztikusan csökkent a fogyasztás, pedig előtte sem éreztem az autón hibát. Eddig soha sem sikerült 7-es átlag alá menni, de most egy hét a Balatonon és hát: Paks-Balaton oda vissza (2x115 km) + a Balatoni utakon kirándulások, északi part így emelkedős szakaszok megdöbbentő a különbség, csak 6 lityit nyomott be. Igaz nem száguldoztam, de a klíma majdnem mindig ment. Előtte is kb. 50%-os volt kb. az arány város ill. hosszabb utak. Szerintem nem lehetek ennyivel finomabb, ráadásul megpakolva, 4 személyyel. Kíváncsi leszek itthon hogyan jön ki, majd. Én a 7-et sem sokalltam, de most ez jól esik a benzinárak miatt. :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uff Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 sziastok hetfon atvettem az uj astra classicot. 1.4 twinport. teletankoltam es a sarga lampa felgyulladasaig elmentem 640 km-ert. 200 km bp, a tobbi autopaly, orszagut. elotte egy 1.6 -os 8 szelepes g-m volt azzal egy komplett tankal nem mentem el 600-at. most nagyon orulok. uff Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2005 Megoszt Elküldve Július22, 2005 sziastok hetfon atvettem az uj astra classicot. 1.4 twinport. teletankoltam es a sarga lampa felgyulladasaig elmentem 640 km-ert. 200 km bp, a tobbi autopaly, orszagut. elotte egy 1.6 -os 8 szelepes g-m volt azzal egy komplett tankal nem mentem el 600-at. most nagyon orulok. uff Megy az még lentebb is, csak kopjon össze a mocika rendesen! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július23, 2005 Megoszt Elküldve Július23, 2005 Megy az még lentebb is, csak kopjon össze a mocika rendesen! :wink: Ja-ja! Én sem hittem el, hogy fogok produkálni (illetve az autó) 6 literes fogyasztást. Most 13000 km van a gépben, szerintem mostanra állt be igazán a véglegesre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GJenci Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Sziaztok! Autópálya, 130-140km/h, klíma. Fogyasztás: 6,5 Ledöbbentem!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GJenci Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Ja, és 1.6 16V. 1 hónapja van meg, és erre nem számítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzse Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Sziasztok! Van itt valakinek 1,7 TD G Astraja? Kivancsi lennek az o autojanak fogyasztasara! Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomilla Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Sziasztok! Új a kocsim, persze csak nekem. Egyébként 6 éves, 1.6-os, 8 szelepes moci van benne, karaván, 118.000 km-t futott. Félig klímával, félig klíma nélkül, hegyekben, inkább dombokon használtam. Így mértem első körben, amikor az ember azért még próbálgatja a verdát, kihúzatja 5-5.500-as fordulatig, 7,3-7,5 literes fogyasztást. Ez milyen szerintetek? Szerintem egészen tűrhető, de ha nem, akkor keserítsetek el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bendeguzz Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Én meg a 2.0 DTI fogyasztására. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2005 Sziasztok! Új a kocsim, persze csak nekem. Egyébként 6 éves, 1.6-os, 8 szelepes moci van benne, karaván, 118.000 km-t futott. Félig klímával, félig klíma nélkül, hegyekben, inkább dombokon használtam. Így mértem első körben, amikor az ember azért még próbálgatja a verdát, kihúzatja 5-5.500-as fordulatig, 7,3-7,5 literes fogyasztást. Ez milyen szerintetek? Szerintem egészen tűrhető, de ha nem, akkor keserítsetek el... 1.6 16V, olyan igensietős, taposós, előzgetős, 110-150km/h hosszútávon, meg normál városi furikázás, 7.4L/100km.Egynek jó. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Hi 5-DICKbe azt irták hogy kevesebbet fogyaszt az autó! NAmármost akkor is ha 30-al alap 5-dikkel gurulok ugy hogy nem nyomom a gázt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Hi 5-DICKbe azt irták hogy kevesebbet fogyaszt az autó! NAmármost akkor is ha 30-al alap 5-dikkel gurulok ugy hogy nem nyomom a gázt? :lol: Olyankor szokott lefulladni! :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Fulra megy semmi baja! SOha nem fulladt le mikor próbáltam!!!!! Szerinted???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Olyankor szokott lefulladni! :) :( :D ba.... hát ezért volt?????? :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Most akkor mi van? Jó e az hogy no gáz-al kocsikázok 5dikbe? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Most akkor mi van? Jó e az hogy no gáz-al kocsikázok 5dikbe? 8) Ha neked jó, akkor jó.... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Nekem jó csak a lényeg hogy fogyasztásilag hogy jó e??????? Meg a motornak nem káros e???? (( Ott nincs motorfék??? mert nem érzem hogy fogna!!! meg a benzint hogy adagolja?)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Nekem jó csak a lényeg hogy fogyasztásilag hogy jó e??????? Meg a motornak nem káros e???? (( Ott nincs motorfék??? mert nem érzem hogy fogna!!! meg a benzint hogy adagolja?)) Ilyen alacsony fordulatnál sztem annyit adagol épp a vezérlés, hogy le ne fulladjon és guruljon vmennyivel az autó. De sztem nem fogyaszt lényegesen kevesebbet, mint mondjuk ha 60-al mennél vele 5-ben... De ez csak az én véleményem, lehet, hogy tévedek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Nekem jó csak a lényeg hogy fogyasztásilag hogy jó e??????? Meg a motornak nem káros e???? (( Ott nincs motorfék??? mert nem érzem hogy fogna!!! meg a benzint hogy adagolja?)) A motornak nem hizsem, hogy túl jó lenne. Képzeld el, hogy egy mountain bike-on kell tekerned a legnagyobb fokozatban gyök2-vel. Szerintem elég hamar kikészülne a combod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 No erre kiváncsi vagyok!!!!!! Akkor csak kevesebbet fogyaszt ha éppen anyit csak...... hogy le ne fulladjon! Vagy nem jól gondolom? Hisz 50-nél csak többet éget L? Mint alapon! // De nem káros a mocinak ugye? Hogy alapon végül is megyek vele! Egy fórumba olvastam hogy igy lehet spórolni a benzinnel! Hogy minél hamarabb 5-dik!!!! (( ott nincs moto fék?)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 A motornak nem hizsem, hogy túl jó lenne. Képzeld el, hogy egy mountain bike-on kell tekerned a legnagyobb fokozatban gyök2-vel. Szerintem elég hamar kikészülne a combod.... Oké az tuti hogy kifáradnék de akkor több kaját is ennék nem? Itt meg pont kevés lesz a benzin? Csak hát én is a motor élettartamától félek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Oké az tuti hogy kifáradnék de akkor több kaját is ennék nem? Itt meg pont kevés lesz a benzin? Csak hát én is a motor élettartamától félek! Ilyenkor tuti, hogy erőlködik a motor és az nem tesz jót neki. Amikor emelkedőn mész felfelé és érzed, hogy már nem igazán bírja, akkor is visszaváltasz nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 ugy biz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Hisz 50-nél csak többet éget L? Mint alapon! // De nem káros a mocinak ugye? Hogy alapon végül is megyek vele! De akkor többel is mész, mint alapon!!! Szóval nem teljesen egyértelmű, hogy kevesebbet fogyaszt. Az hogy káros-e.... Hát ennyire extrémen alacsony fordulat azért már sztem nem túl előnyös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Augusztus10, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2005 Hey! Sztem ez nem túl egészséges dolog. Így a motor csak erölködik, mert nem a megfelelő fordulatszámmal forog ehhez a seb. fokozathoz ilyen sebességnél. Lehet, h spórolsz pár dl-t, de többet ártasz vele a motornak. Az Opel 1ébként is a "pörgetősebb" típusokhoz tartozik (persze nem agy nélkül). Arról nem beszélve, h olyan lusta lesz, mint a dög. És akkor mire a szép optikád?! Ambre! :wink: Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts