Dini Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hát majd hamarosan lesz egy itthopn is láthato!!! Kecskemet és környékén fog szaladgálni de ha vissza olvaol egy kevest kb 100oldalt akkor tudod kinek lesz!! Csak most meg kicsit keves a pénz de hamarosan!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hát majd hamarosan lesz egy itthopn is láthato!!! Kecskemet és környékén fog szaladgálni de ha vissza olvaol egy kevest kb 100oldalt akkor tudod kinek lesz!! Csak most meg kicsit keves a pénz de hamarosan!!! 100 oldal?????Ki volt ott? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Tévedtem nem találom én se de valaki keresett egyszer egy hatso lampat olyat mint az egyik a 3 közül de nem talált és most sporol hogy megvegye!!!! mert ő szeretne lenni a első!! De nem találom a hozzászolását? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Még az sem elképzelhetetlen... Attól függ mennyit kell most hírtelen kidobnom az asztalra... :roll: Talázd ki tesóka gyorsban melyik lészen, mert akkor nem ruházok olyat az enyimére.... És nem ér dupla stipistopizni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Drukkolok, hátha most sikerül... :lol: elsőnek lennie... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Drukkolok, hátha most sikerül... :lol: elsőnek lennie... :wink: De szenya vagy :twisted: Ez nem verseny, minnél több széph avtó van annál jobb :lol: ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Nem szenyaság abszolúlt...csak felhívtak múltkor, hogy megelőztem....... :roll: vagyis Ti... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Nem szenyaság abszolúlt...csak felhívtak múltkor, hogy megelőztem....... :roll: vagyis Ti... :lol: te annira de annira hüe vajol néha komám :lol: Isti bááááácsi! Amit ktté nekem inda priv az kivételes esett volt, avagy kezd szokásba jönni? Me nekem most indul a projekt a napokban :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 On lány rendelés Íbéjpííístától... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 On lány rendelés Íbéjpííístától... :lol: onlány, Redlány telis tele a klub tsajokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Nem szenyaság abszolúlt...csak felhívtak múltkor, hogy megelőztem....... :roll: vagyis Ti... :lol:Nézőpont kérdése minden. Ha versenyként fogod fel, akkor igen megelőzted. Ha konstatálod a tényt magát, akkor igen, neki is van ilyen lámpája. Innen már rajtad áll, hogyan tekintesz a dologra. Hagy ne én mondjam meg mánnnnn :lol: Isti bááááácsi! Amit ktté nekem inda priv az kivételes esett volt, avagy kezd szokásba jönni? Me nekem most indul a projekt a napokban :idea: Soha nem kiszámítható, de reális, hogy esetleg már ennyiért is lehet keresgélni. Ildomos lenne tán megvárni a hétvégét, kicsit lagymatagabb a "forgalom" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Vegyél ilyet ! Biztso nem lesze senki másnak ! :lol: feketét ne vegyen azt már rég kineztem magamnak de ugysem fog megjönni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Mélykék Piiista! Akkor még1X csak a Te kedvedért! Amit írtam azt direkt írtam, mert akinek szántam az tudja mire gondolok, és abszolult nem genyaságból!!! Az a valaki tudja miért írtam... :wink: Szóval Peace.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 feketét ne vegyen azt már rég kineztem magamnak de ugysem fog megjönni De jóóóóó. Lassan lehet listázni, ki mit nézett ki magának és mit "nem vehet a másik" ;) El vagytok kényeztetve ! Ha mindekinek Maruti-ja lenne, akkor ahhoz mondjuk van 1 fajta lexus style hátsó lámpa oszt kész, nem lenne vita :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Stipi-stopi az összes Marutis lexus... :lol: :lol: ;) Akadékoskodás helyett inkább írjál a piros tükrös csodakombiról... mutass példát végre...az idődből meg talán kitellik... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 ....Mélykék Piiista! Akkor még1X csak a Te kedvedért! Szóval Peace.... Óhhhh én vadállat nyugodt vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Akor hogy vissztérjünk a tunyinghoz :wink: : Extrém ültetés: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Extrém ültetés: http://www.christianrill.de/anubizz/Bilder/5_gif.jpg az a tálca igen hüén néz ki :? viszont a toldat a lökösön az csini :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hát valóban nem szép, de csávókámat azért meghívnám egyszer Mo-ra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hát valóban nem szép, de csávókámat azért meghívnám egyszer Mo-ra... :lol: Palacsintázni :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Bádogos cucc simán jó, pl horgany sosem fog berozsdásodni. Pl Metalloglóbus, XIII ker. Jász u-Mór u. sarka. :lol: Nah ez az amire én is gondoltam üzlet, csak olyan rég jártam arra, hogy nem tudtam a címet. Anno antennához vettünk ott alucsöveket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Bár ez nem a Fék témakör, de érdekes koncepció :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Szerintem ez így sirály... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Bár ez nem a Fék témakör, de érdekes koncepció :lol: http://www.opel-freunde-osterhofen.de/pics...2005%20Fake.jpg Ennek alacsonyabb a teteje? :shock: Vagy csak nagyon lentről fotózták? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 akinek Vectra B hátso kilincs van beapplikálva az bontóbol szerzett vagy nullkilométerest vett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts