Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Ha jön, jön...ha nem dugunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Speed, látom nem csak éndzsöl ájszt koppintasz hanem fényezést is.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Speed, látom nem csak éndzsöl ájszt koppintasz hanem fényezést is.... :roll: adóztatunk adóztatunk (copyright,etc..) :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Tudod egyediség koppintás rulz...ami szép az nem lesz egyedi, mert úgyis lekoppintják...legyen az bármilyen tunying, vagy pöttyös labda... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Speed, látom nem csak éndzsöl ájszt koppintasz hanem fényezést is.... :roll: miről beszélsz??? Mi az hogy koppintok? és milyen fényezés??? :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Tudod egyediség koppintás rulz...ami szép az nem lesz egyedi, mert úgyis lekoppintják...legyen az bármilyen tunying, vagy pöttyös labda... :roll: nézd meg a SITE-om... elég régóta fent vannak a képek... (április 24.) de én tényleg nem vágom, hogy miről beszélsz... (a tiéd is kétszínű?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Avatar... :wink: De nem gond, mert nem Te vagy az első...Balázska is megtette már... CSak pont nemrég beszélgettünk Aztec-kal, hogy egyedi autót kéne csinálni... Na arra jutottunk, hogy lehet, de annak vagy nagyon drága dolognak kell lennie, vagy baromi csúnyának, hogy ne csinálják utánad... ...Amúgy mivel a Jürgeneknek az a pár juró amit rádobnak a verdára az nem pízz ellentétben velünk...Tehát mi is csak koppintunk róluk, ha pár év alatt ideér a technika, és számunkra is megfizethető lesz az a bizonyos termék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Avatar... :wink: De nem gond, mert nem Te vagy az első...Balázska is megtette már... CSak pont nemrég beszélgettünk Aztec-kal, hogy egyedi autót kéne csinálni... Na arra jutottunk, hogy lehet, de annak vagy nagyon drága dolognak kell lennie, vagy baromi csúnyának, hogy ne csinálják utánad... ...Amúgy mivel a Jürgeneknek az a pár juró amit rádobnak a verdára az nem pízz ellentétben velünk...Tehát mi is csak koppintunk róluk, ha pár év alatt ideér a technika, és számunkra is megfizethető lesz az a bizonyos termék... Félre értesz... http://myastra.fw.hu Én most látom először... hogy neked is kétszínű az autód. Mellesleg, ha már kétszínű, szerintem erősen el kell, hogy üssön, hogy jól nézzen ki. Mellesleg én még ASTRAn nem láttam soha Angels Eye-t... Megláttam a lámpát a neten és akartam egy ilyen. Amikor eljutott, egy elfogadható árra, megvettem... és most megjött. Ennyi. Azt hittem, hogy én leszek a MOTE-ban az első... hát ezt elbuktam. De az első ezüst az enyém lesz! ;o) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 a 0 dik lampa meg az enyém ... de ez baszik megjönni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Akkor aki mostantól angel eye-t vesz, az koppint? :oops: Ki vett először Astrát... :?: :?: :oops: :oops: Ami szép és jó és mindenki számára hozzáférhető azt nyilván lemásolják... Szerintem nem attól különleges egy vas hogy csak egy darab van belőle, hanem attól hogy igényesen van megcsinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Akkor aki mostantól angel eye-t vesz, az koppint? :oops: Ki vett először Astrát... :?: :?: :oops: :oops: Ami szép és jó és mindenki számára hozzáférhető azt nyilván lemásolják... Szerintem nem attól különleges egy vas hogy csak egy darab van belőle, hanem attól hogy igényesen van megcsinálva. Pont ezt mondom én is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Akkor egyetértünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 a 0 dik lampa meg az enyém ... de ez baszik megjönni :twisted: A MOTE keretein belül???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Tessék itt egy ezüst-kék... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Tessék itt egy ezüst-kék... :roll: Ez szééép. Az enyém (lehet, hogy nem látszódik) nem ezüst felül. Én arra gondoltam (ha lenne pénzem lefesteni...) a tetejét gyöngyfehérre festeném... (gyöngyházfehér... vagy gyöngyfehér... vagy valami ilyesmi a neve). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 A MOTE keretein belül???? istenments !! Az orszagban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Akkor aki mostantól angel eye-t vesz, az koppint? :oops: Ki vett először Astrát... :?: :?: :oops: :oops: Ami szép és jó és mindenki számára hozzáférhető azt nyilván lemásolják... Szerintem nem attól különleges egy vas hogy csak egy darab van belőle, hanem attól hogy igényesen van megcsinálva. Az igazság TOM-nál van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Speed! De ez a kék mér kész is van nem photoshop... :wink: Sonique! Hülye... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 no Anti meg van a dátum ..... juli 4 ... sziszegös :lol: project kezdetét veszi .. kopp...kopp ..kopp ugye ha minden jol megy de ebbe a datumba allapodtunk meg ma szoval ha minden klappol akkor juli 9-10 körül el kezd sziszegni az autom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Húúú de várom már... :wink: Mit fog az menni úr isten.... :shock: Stipi stopi az első própakör... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Húúú de várom már... :wink: Mit fog az menni úr isten.... :shock: Stipi stopi az első própakör... :wink: elsö probakör hat erre jol rápacsáltál :lol: jobb let volna neked a sokadik is mert ugye 1es 3000 2es 3000 3as 3000 4es 3000 5ös 3000 6os 3000 ezer és ezt ugy kerek 3 ezer km ig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 A 3001. km után én is jelentkeznék jobb egy ballasztnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Cserébe válalok olyat hogyha valaki úgy érzi hogy nem megy a GSi-je az vezetheti az enyémet! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Cserébe válalok olyat hogyha valaki úgy érzi hogy nem megy a GSi-je az vezetheti az enyémet! :( :D Figyelj Tom ha nem vagy megelégedve az Astrával akkor szólj nyugodtan...beülhetsz az asconába :lol: :lol: ;) bár nemtom mekkora a különbség :roll: télleg..eccer meg kéne nézni... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Skacok mielőtt mindenki elkezdi fejtetgetni, hogy ki mit mire, akkor azt pls ne itt.... Oda van írva felülre mi a téma... :idea: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts