Laci4 Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Ehh. bázz aztec! Tényleg meg kellene csinálni az aztec-magyar szótárt :twisted: :lol: Egyébként ez a számlap dolog engem is nagyon régóta "izgat". Vmikor.. talán már egy éve is van, már volt róla szó.. meg körbe lett járva... kivi leszek mi sűl ki belőle neked.. Nagyon királyosan néz ki... Mondjuk ilyen iluminátoros bizbazt pl. már pedálszetten is láttam :lol: Kék.. szépen nézett ki...(egyéni vélemény) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 ombre te csinálod vagy csináltatod?? mind1, kérjél lécci mégegyet mer kell nekemis :lol: :lol: Redline! Valamit azért változtass rajta!Ne pont ugyanolyat akarj mint a másiké szerintem!A tuningban az Innováció a lényeg! :wink: De ha tévedek bocsi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Mondjuk egy "Redlályn" feliratot középre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Mondjuk egy "Redlályn" feliratot középre! :lol: vagy a számlap strandkorlátkéken világícsson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Én is dolgozom egy komplett műszeregységen, bár az teljesen eltér ezektől a gyári megoldásoktól, inkább a WRC-k digitális kijelzőjére fog hasonlítani. Bár még hosszú lesz a fejlesztési időszak, talán az első példány év végére elkészül. :lol: Majd csinálok előzetes látványterveket, és költségbecslést (nem kell olcsó dologra számítani...) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Én is dolgozom egy komplett műszeregységen, bár az teljesen eltér ezektől a gyári megoldásoktól, inkább a WRC-k digitális kijelzőjére fog hasonlítani. Bár még hosszú lesz a fejlesztési időszak, talán az első példány év végére elkészül. :lol: Majd csinálok előzetes látványterveket, és költségbecslést (nem kell olcsó dologra számítani...) . Előbb a comp modulok legyenek meg! :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Én is dolgozom egy komplett műszeregységen, bár az teljesen eltér ezektől a gyári megoldásoktól, inkább a WRC-k digitális kijelzőjére fog hasonlítani. Bár még hosszú lesz a fejlesztési időszak, talán az első példány év végére elkészül. :lol: Majd csinálok előzetes látványterveket, és költségbecslést (nem kell olcsó dologra számítani...) . Akkó inkább ne is fájdítsd a szívét a dógos emböröknek. :lol: Na jó....egy kicsit! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Tom! Te nem menedzsernek akartál állni? :lol: Ne félj, már készül a fogyimérős cucc, lassan összeáll a prototype. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Tom! Te nem menedzsernek akartál állni? :lol: Ne félj, már készül a fogyimérős cucc, lassan összeáll a prototype. :D ;) Ha már így benne vagy, akkor a tuning modulig meg se állj! :lol: 1ébként itt jegyezném meg hogy szívesen jelentkezem béta teszternek!!! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Gabi! Meg a kártyás cumót se felejtsd ám el... :wink: Amúgy Hernád Tominak van ilyesmi (mármint el-gow) ha érdekel valakit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Helló! Sikerült vennem szép bőr váltógombot, csak azt nem tudom, hogy a régit hogyan kell leszedni! :? Gondolom, hogy csak magát a fejet kell leszedni, lelehetúgy, hogy nem megy tönkre, vagy nagyon rajta van? Hogy fogjak hozzá? :?: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Helló! Sikerült vennem szép bőr váltógombot, csak azt nem tudom, hogy a régit hogyan kell leszedni! :? Hogy fogjak hozzá? :?: Köszi Erőszakos megoldással jön majd le, és mielőtt nekilátnál búcsúzz el a régitől, és előre is kérj tőle elnézést, amiért most ezt fogod tenni vele.Csak darabokban jön le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Erőszakos megoldással jön majd le, és mielőtt nekilátnál búcsúzz el a régitől, és előre is kérj tőle elnézést, amiért most ezt fogod tenni vele.Csak darabokban jön le. :lol: :lol: OK és mivel erőszakoljam? Csőfogó? nagy csavarhúzó? flex? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 :lol: OK és mivel erőszakoljam? Csőfogó? nagy csavarhúzó? flex? :twisted: PVC vágó kés, aztán a végén pedig egy síma vasfűrészlap a felhúzógyűrű feletti távtartó műanyagbuci lefűrészelésére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 PVC vágó kés, aztán a végén pedig egy síma vasfűrészlap a felhúzógyűrű feletti távtartó műanyagbuci lefűrészelésére. Akkor ez nem 10 perces munka :lol: Csak a hévégén tugom megcsinálni esetleg Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Akkor ez nem 10 perces munka :lol: Csak a hévégén tugom megcsinálni esetleg Köszi Én legalább 30 percet elkínlódtam vele, az tuti!Mondjuk az új váltógombóc kellemes fogású! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Elég ha tekered jobbra-balra és megadja magát. Nem kell oly drasztikus módszereket bevetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Elég ha tekered jobbra-balra és megadja magát. Nem kell oly drasztikus módszereket bevetni. A régi lehet, de az új nerm jön le másként!Szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Na, vajon mi lehet ez? Így már talán sejthető :-D Így már viszont nehéz bármi mással összekeverni! 8) Hölgyeim és Uraim, örömmel jelentem be, hogy megérkezett az első fekete Éndzsölájz a MOTE soraiba ;-) 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 bazs! kijé? mennyi volt? gyártmány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 kijé? szerinted? :lol: :( :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Szép... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Enyim... :lol: AMúgy azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a fenéért van benne még egy luk helyzetjelzőnek??? A 2 karika nem elég??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 azért, mert te beírtad a fórumra, én meg nem, nem stipi-stopizhatod le csak magadnak, más is vehet ilyet :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Bazs és mikor lesz hozzá szép ótód is???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts