rtomi Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Na akkor ez sem jött össze. :lol: Azért köszi a választ. Szívesen máskor is :wink: :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 nekem volt morcosításom a calin, nem is kicsi, de nem kellett kiszedni a reteszt neccesen, de el lehetett érni annyi kell, hogy jól működjön, ne feszüljön, mert nem marad sok mozgástered :lol: Én is így gondolom,hogy el lehet érni azt valahogy xintem is. :wink: De inkább az érdekelne,hogy a toldatnak van-e merevítése.Nem lenne baj,ha nem kezdene idővel szétválni,meg meglátszani,meg deformálódni,meg...... :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 A Futó Gabinak pl. biztos nem fog szétválni, mert neki 1ben van, az egész.Igaz, ha jól tudom, üvegszálas.Vagy miamanó!Meg így a gépe is könyebb 13kg-mal.kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ezt pl nem értem... Hooot puritán autóra minek kell ilyenekkel bombázni a népet :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Kamionkürtöt! :smt023 Az lenne ám a meglepetés amikor tötymörögnek előttem. :lol: :smt031 A legkirályabb a villamos pályacsengő volt a golfomon, neféljetek csak úgy menekültek előlem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 A mocitetőm kb. 8-9 kilóval könnyebb. És tényleg üvegszálas. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ezt pl nem értem... Hooot puritán autóra minek kell ilyenekkel bombázni a népet :roll: http://i24.ebayimg.com/02/i/03/9d/e6/33_1_b.JPG Te is tudod, hogy sokan felülnek az ilyen giccseknek! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 A legkirályabb a villamos pályacsengő volt a golfomon, neféljetek csak úgy menekültek előlem. Na az se piti! :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 A mocitetőm kb. 8-9 kilóval könnyebb. És tényleg üvegszálas. :lol: Nnnna!Hogy ráhibáztam már! :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Te is tudod, hogy sokan felülnek az ilyen giccseknek! :? Én pl felülnék neki! :lol: :oops: De ez van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Én pl felülnék neki! :lol: :oops: De ez van! :lol: :oops: ;) :oops: :( :oops: :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 hát szerintem igen ód :lol: de ez priv vél.... csak ezért pénzt adni, na az a művészet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 hát szerintem igen ód :lol: de ez priv vél.... csak ezért pénzt adni, na az a művészet :lol: Akkor is ez van! ;) Mondjuk szebbet is el tudnék képzelni! 8) DE VÁLLALOM AMIT GONDOLOK!!! :wink: :twisted: Ha tetszik,ha nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ha már mindenféleképpen ringz akor inkább tákóringz :lol: :wink: ESK ez még teccik is és nem is giccses :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ha még sötétben van annak a körizének körbe v.mi fénye is, akkor sztem is O.K. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ha még sötétben van annak a körizének körbe v.mi fénye is, akkor sztem is O.K. :wink: de igen :lol: nemtom nálatok hogya járja kecsón de itt bpn még éjjel sem világítja át a szharos 5wos izzó a fémet :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 de igen :lol: nemtom nálatok hogya járja kecsón de itt bpn még éjjel sem világítja át a szharos 5wos izzó a fémet :lol: :wink:Rá kell kötni az elektromosságra és akkor izzik..... ;) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Ha már mindenféleképpen ringz akor inkább tákóringz :lol: :wink: Ezt má' kinéztem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ha akarsz rendelni szójjá, mert akkor 1ben elhozatunk többet is. De igazából kivárós nekem a dolog, mert várom hogyan alakul az elgló' projektem :idea: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ha akarsz rendelni szójjá, mert akkor 1ben elhozatunk többet is. De igazából kivárós nekem a dolog, mert várom hogyan alakul az elgló' projektem :idea: :wink: Nekem is ráér még!Mit takar az elgló'projekted? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 el glow? maga a szmlap foszforeszkál vagyis világít :wink: like dis Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 De igazából kivárós nekem a dolog, mert várom hogyan alakul az elgló' projektem :idea: :wink: ombre te csinálod vagy csináltatod?? mind1, kérjél lécci mégegyet mer kell nekemis :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 egyelőre under construction első körben az volt a terv h 2 a5s el glow cut free persze hozzá inverter és majd rajoskodunk.. Ez elvileg 12ből meglenne már csak fólia kellen rá... De pár hónapja találtam embert aki evvel játszik meglátjuk mi sül ki belőle és majd publikálom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 zaklassd mer naon rágerjedtem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 zaklassd mer naon rágerjedtem ;) :( igen valószínűleg így lesz :lol: Héjj csávó Norbi naon ráizgult na gyorsabban csináld plz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts