Dark Angel Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 OPEL 8V! Véleményt kértél és kaptál. Nem kell megsértődni azon, ha nem a várt véleményt kapod. Nyomatékosan megkérnék mindenkit, hogy szorítkozzon a témára, ne OFF-oljunk, személyeskedjünk! Mellesleg tuning esetében a következő elveket szoktam követni: - olyan cuccot építek be, ami rendelkezik műbizonylattal vagy minősítő okirattal - nagyobb/erősebb típus alkatrészét szerelem be (ez is rendelkezik műbizonylattal) Féktárcsa esetében - ha olcsó megoldást keresel - ajánlom a Száraz László féle fékműhelyt (Bp, XIV ker Várna u 4). Ők legyártanak bármilyen mintázatú (fúrás, marás stb) és keménységű (utcai, félverseny, verseny stb) tárcsát. Ha ezzel a tárcsával baj lesz (balesetet, kárt okoz stb), van hova visszavinni, van kit anyagilag, erkölcsileg felelőségre vonni. Nekik van minősítésük, engedélyük hogy gépjárműre fékalkatrészt gyártani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Én részemről befejeztem,mint mondottam.Lenne hozzáfűznivalóm még,de nem érdekel,mert nem azért van ez a fórum. :wink: De ha ez megfelel én kérek elnézést mindenki nevében aki megsértett!És most már ezt itt fejezzük be! DE MOST MÁR TÉNYLEG VISSZA A RÉGI KERÉKVÁGÁSBA!!! Akkor megkérdezném,hátha valaki tudja,hogy a G astra lufis kormány felmegy-e az F-es szintén airbag-es helyére? :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Én részemről befejeztem,mint mondottam.Lenne hozzáfűznivalóm még,de nem érdekel,mert nem azért van ez a fórum. :wink: De ha ez megfelel én kérek elnézést mindenki nevében aki megsértett!És most már ezt itt fejezzük be! DE MOST MÁR TÉNYLEG VISSZA A RÉGI KERÉKVÁGÁSBA!!! Akkor megkérdezném,hátha valaki tudja,hogy a G astra lufis kormány felmegy-e az F-es szintén airbag-es helyére? :smt017 Nem!De ha kő nekem van egy f-es astra dupla lufim mindennel együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Tom! Múltkori témánkhoz visszakanyarodva: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting ennyiért ez sztem not baaaad :roll: Ennyiért ez dolgozó lány jó ár!!!! Kár hogy nincs ennyim. :? :? Nembaj jövöre meló és csak a tuning!! :twisted: :twisted: (bár már most is ez megy... :? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Ugy latom, jobban bizol masban mint magadban. Pontosan. Főleg ha az adott esetben a másiknak nagyobb a szaktudása és a szerszámozottsága is magasabb követelményeknek felel meg. Esetleg még tapasztalata is van. :wink: Amúgy én is szivesen kisérletezgetek bizonyos dolgokkal, de nem olyanokkal amiből jelentős anyagi károm származhat, vagy esetleg balesetveszélyes. De most tényleg az a gondod hogy mindenki leirta a véleményét? Az egyébként nem fura hogy mindenki megpróbál lebeszélni a dologról? Persze lehet hogy itt mindenki hozzánemértő vagy gyáva vagy csak simán rosszat akar neked. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Nekem is az van!De azért köszi!Engem csak a kormánycsere izgatott fel most!Esetleg ha van dupla légzsákos műszerfalad az érdekelné egy barátomat,ha jó az ára is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Egyébként honnan tudod,hogy nem?Próbáltad már te is? :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Egyébként honnan tudod,hogy nem?Próbáltad már te is? :oops: :roll: Szerintem nem csak ő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Szerintem nem csak ő! :lol: Ezt fehérgsi-nek címeztem!Bocsi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 kormány: szerintem jó a G az F-be, mert: - a B Corsában korábban ugyanaz a légzsákos kormány volt, mint az F Astrában - a B Corsában később ugyanaz a légzsákos kormány volt, mint a G Astrában végkövetkeztetés: a G Astra kormánya berakható az F Astrába Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 kormány: szerintem jó a G az F-be, mert: - a B Corsában korábban ugyanaz a légzsákos kormány volt, mint az F Astrában - a B Corsában később ugyanaz a légzsákos kormány volt, mint a G Astrában végkövetkeztetés: a G Astra kormánya berakható az F Astrába Aha4 :wink: Jól hangzik!Találtam egy G astra kormányt a bontóban és tetszik naon! :lol: Köszi! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Fastra légzsákos kormányán a duda, hogy műxik? Lehet olyat csinálni, hogy az egyik gombon marad az eredeti duda, a másik gombra pedig egy teljesen másfajtát kötök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Fastra légzsákos kormányán a duda, hogy műxik? Lehet olyat csinálni, hogy az egyik gombon marad az eredeti duda, a másik gombra pedig egy teljesen másfajtát kötök? Mire készülsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Van egy régi riasztó szirénám azt szeretném valahogy bekötni, de a műszerfal furkálása nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Van egy régi riasztó szirénám azt szeretném valahogy bekötni, de a műszerfal furkálása nélkül. Inkább már akkor olyat, mint Opeldevilsén volt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Vagy rendőr berregőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Vagy rendőr berregőt. Vagy C20LET-et nitróval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Kamionkürtöt! :smt023 Az lenne ám a meglepetés amikor tötymörögnek előttem. :lol: :smt031 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Akkor hogy is van ez a G Astra kormány F-be? :twisted: Rámegy? :shock: Jó lesz? Nem ugatnak érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Fastra légzsákos kormányán a duda, hogy műxik? Lehet olyat csinálni, hogy az egyik gombon marad az eredeti duda, a másik gombra pedig egy teljesen másfajtát kötök? Egy szál jön ki a szalagkábelből és az osztódik ketté a két kürtgombhoz 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Srácok!Kinek van motorháztető morcosítása.Értem ez alatt,hogy ráhúzva a fényszórókra!Érdekel a technikai megvalósítása.Gondolom,hogy nem csak egy lemez van odavarrva és kész... A merevítés meg ilyesmi érdekelne.Esetleg a buktatói! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Srácok!Kinek van motorháztető morcosítása.Értem ez alatt,hogy ráhúzva a fényszórókra!Érdekel a technikai megvalósítása.Gondolom,hogy nem csak egy lemez van odavarrva és kész... A merevítés meg ilyesmi érdekelne.Esetleg a buktatói! 8) Kell egy ilyen morcosító elem, amit ráheggesztenek, aztán annyi.A hátránya, hogy a biztonsági reteszt ki kell iktatni a gépháztetőből, mert utána már nem tudnál alányúlni, hogy kiakaszd, mikor fel akarod nyitni.Gondolom ennek hiányát nem kell ecsetelni, mikor pl. rosszul zárod le, és véletlenül felnyílik menet közben.Más sztem nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Láttam itt szó volt róla, hogy érdemes-e kilyugasztgatni a féktárcsát. Én is azon a véleményen voltam, hogy nem. És maradok is, DE Ma egy autószerelő srác (Törpe) kettes golfján láttam féktárcsát, selbsgemacht furkálva. 16 lyuk volt rajta négy sorban ventilátor alakban. Teljesen jól nézett ki, aszonta ez neki így jó... Már ment vele pár kmt, de még kell vele mennie jó sokat, hogy kiderüljön mi a szitu Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 nekem volt morcosításom a calin, nem is kicsi, de nem kellett kiszedni a reteszt neccesen, de el lehetett érni annyi kell, hogy jól működjön, ne feszüljön, mert nem marad sok mozgástered :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Egy szál jön ki a szalagkábelből és az osztódik ketté a két kürtgombhoz 8) Na akkor ez sem jött össze. :lol: Azért köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts