Opel8V Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Balesetmentes kozlekedest mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel8V Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Balesetmentes kozlekedest mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Én ezt a tárcsafurkásós dolgot kihagynám... Láttam már széttört tácsát... :shock: nem szép... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Igen csak pont azt ne felejtsük el hogy annak a 82 lóerős off autónak nem éppen gyári futóműve volt ellenben a GSI-vel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Kifogast mindig lehet talalni... Lassan olyan lesz a beszelgetes mintha versenyzok beszelgetnenek: - Te ha en csalos motorral megyek es te elvertel, akkor te mekkora csalos lehetsz!!! hehe Olyan 180-190LE-s huncinger! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nem de mondjuk a Ringen mivel brutál széles nagy ívű kanyarok vannak igazából kevés a nagy fékezés (persze utcai autók esetében) és innen a nagy gyorsulás... Szóval a ringen a futómű... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Tetszik nekem ez a forum... Ertetek az autos dolgokhoz... Ha van kerdesem, kapok ra valaszt... Szupi szupi :wink: Esetleg még klubtag is lehetnél! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ezt örömmel halljuk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A klubtagságon én is erősen gondolkodom! :lol: Már ha van helyem ott,mert ugye jó tartozni valahova! :occasion5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A klubtagságon én is erősen gondolkodom! :lol: Már ha van helyem ott,mert ugye jó tartozni valahova! :occasion5: Hát hogy a viharba ne lenne!Aztán szervezhetnél magad köré egy szegedi sexciót, mert gondolom van néhány Opeles hawered Szegeden, és egy ilyen megalakításához 5 klubtag szükségeltetik!:wink: De ez itt már erősen off. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szerinted ami mar gyarilag igy van furkalva, annak az anyaga mas? Ha esetleg az anyaga nem is más de a gyártástechnológia biztos hogy más. Olyanról hogy hőkezelés már hallottál? :wink: Mellesleg a kiegyensúlyozást hogy oldod meg? És hány lyukat akarsz, meg milyen méretűeket? Ha mindenképp lyuggatott tárcsát akarsz akkor vegyél olyat, amit úgy gyártanak. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 hm...karbonféééék.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 hm...karbonféééék.... 8) Óccsóé! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 ingyéé... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Hát hogy a viharba ne lenne!Aztán szervezhetnél magad köré egy szegedi sexciót, mert gondolom van néhány Opeles hawered Szegeden, és egy ilyen megalakításához 5 klubtag szükségeltetik!:wink: De ez itt már erősen off. :oops: Ha off,ha nem off.Gondolkodtam rajta,mármint a szekción.Van már pár opeles srác itt is,de nem tudom,hogy mennyire érzik ezt a feelinget.Már pedzegettem egy-két emberkének.Ti is itt vagytok a "szomszédba" úgy is.Lehetne ott is talikat tartani esetleg! :wink: Majd ráhasalok a témára. :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Na, hogy tetszik? Nekem tetszik...http://hbs.uw.hu/images/tarcsa1.jpg Jól néz ki,de egy féknél nem ez a fő szempont.Tényleg,hogyan egyensúlyozod ki? :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Amikor felszabalyozzak a fektarcsat, utanna hogy egyensulyozzak ki a SZAKSZERVIZBEN? A titok hogy ugyan annyit kell levenni szimmetrikusan mindenhonnan, szerintem... Na álljunk meg egy pillanatra!Az egészen más! Ott max vékonyodik a féktárcsád!Itt viszont a furatok nem pontosan ugyanarra a helyre kerülnek és ezért nem lesz teljesen homogén az anyaga.A forgó mozgásnál ezek a pici dolgok jobban kijönnek és összeadódnak! Nem az oldalirányú kitérésről beszélek,mert az eszterga pikk-pakk és kész.Hanem a koncentrikusan elhelyezett könnyítésekről,hogy ne olyan legyen mint egy "lendkerekes autó"! :smt017 De egyébként tényleg jól néz ki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts