opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Fékolajból meg bármelyik DOT4 megteszi. :lol: Nem kell csicsázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 De arra már általában nem marad píze az embernek.... :roll: Szerintem Te is tudod hogy előbb lesz 256os vagy nagyobb első fékem, mint működő légkondim, vagy mélynyomóm... Át szeretném venni a komplett GSi fékrendszert, erre meg itt bántotok... :oops: :oops: Vagy kezdjem inkább a motortuningal, aztán majdcsak megállít valami? :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Tom mijé ezt tuningolod? Csak a sok variálás lészen vele, mijért nem huppansz át 1 gsibe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 :goodman: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Tom mijé ezt tuningolod? Csak a sok variálás lészen vele, mijért nem huppansz át 1 gsibe? Már elmondtam soxor. Sajna családi a verda és a szüleim meg elzárkoztak egy Gsi megvételétől, ezért marad ez. De tök igazatok van, ebben a formában ez így butaság. Csakhát más verzió nincs. De legalább lesz egy faja kis egynégyesem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Én még akkor is inkább a GSI-n törném a fejem szülök ide vagy oda... ráduma ráhatás esetleg zsarolás módszerét is bevetném... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Majd időnként kölcsönkérek valakitől egy Gsi-t hogy meglegyen a heti lóerő adagom!! :lol: :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Aztán megint sokkot kapsz... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Aztán megint sokkot kapsz... :lol: :lol: ;) Beválalom! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Beválalom! :( :D Tom!! Sokkot okozhatok én is neked a Rekorddal. Anti tudja millen az :wink: :oops: Múlt szombaton okoztam magamnak is :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Tom!! Sokkot okozhatok én is neked a Rekorddal. Anti tudja millen az :wink: :oops: Jöhet az is!! :lol: :lol: Múlt szombaton okoztam magamnak is :? Miért, mi történt??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Hogy Piiiista szavaival éljek: Királyoságosság.... :wink: Billeg balleg, nem látod se elejét se hátulját akkora, és iszonyat feeling... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Miért, mi történt??? :shock: A Hungárián mentünk hazafelé és azt bámultam,hogy mi is van a szomszéd sávban haladó tréler platóján mikor megállt előttem a sor :? Padlófék(rápumpálva egyet) és én is csodálkoztam,hogy megállt. :lol: :lol: Kaka vigyázba állt,aztán megkérdeztem a haverom,hogy"BESZARTÁ MI?" ;) :( (A péntek éjjeli sok alvás és a szombati meló után már nem a legjobbak voltak a reflexeim) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Folytassuk a chatben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 No úgy néz ki, hogy mutyuki alkatrész lesz a gépemben :lol: Haver A vectrájának a béptetejét mutyuki hátsóajtó telók tartják, és az jó nekünk is menetileg, mert ugye az is 6-os :lol: OFF ... most kaptam a főnökasszonyomtól egy tál popcorn-t ;) mindjárt bexarok... ez ám a melóhely :( ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 No úgy néz ki, hogy mutyuki alkatrész lesz a gépemben :lol: Haver A vectrájának a béptetejét mutyuki hátsóajtó telók tartják, és az jó nekünk is menetileg, mert ugye az is 6-os :lol: Nem mindegy melyik gázrugó mert pl. a W R + -é elgörbítette nekem a Rekord mocitetőt mert annyira bika volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ebbből is látszik, hogy a Wagon micsoda anyagból van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nem nem, szigorúan swift hátsóajtó. Az nincs túlerőben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 ....Hogy Piiiista szavaival éljek: Királyoságosság.... :wink:.... Majdnem, de inkább : "királyság van" :wink: :lol: :lol: ;) :( Amit ww barátunk épített a kocsijába az is iszonyat erőőőőőőős. Csak 2szer kérdeztem rá, hogy nem lesz-e maradandó károsodása a motorháztetőnek kicsit nagyobb erőkifejtés kiséretében próbálom lecsukni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Majdnem, de inkább : "királyság van" :wink: :D :D :D :D Amit ww barátunk épített a kocsijába az is iszonyat erőőőőőőős. Csak 2szer kérdeztem rá, hogy nem lesz-e maradandó károsodása a motorháztetőnek kicsit nagyobb erőkifejtés kiséretében próbálom lecsukni :D 1.Legalább sokáig jó! :lol: 2.Lekvár vagy! :lol: ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 PLZ help! Mondjatok nekem olyan ragasztót - nem olcsót :lol: - ami jól ragaszt, tartós, és két kárpitot úgy 1másra tudok vele ragasztani, hogy nem üt át és nem marja ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Már elmondtam soxor. Sajna családi a verda és a szüleim meg elzárkoztak egy Gsi megvételétől, ezért marad ez. a megoldás :arrow: kombi gsi ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 a megoldás :arrow: kombi gsi ;-) :supz: :supz: :supz: :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 PLZ help! Mondjatok nekem olyan ragasztót - nem olcsót :lol: - ami jól ragaszt, tartós, és két kárpitot úgy 1másra tudok vele ragasztani, hogy nem üt át és nem marja ki! Valami komolyabb, kétoldalán ragacsos bizgentyűűűűűű ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Valami komolyabb, kétoldalán ragacsos bizgentyűűűűűű ? ja a kétoldalas ragasztó elég erős és télleg nem drága mondjuk egy picit vastag, de attól függ mit/milyen kárpitot akarsz vele ragasztani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts