Tom Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Tomnak megvan a Vectra A hátsóhíd.Kicsit rozsdás, de dolgozom rajta :lol: Hálás köszönetem!!! Majd én foglalkozom vele, már ez is oriási segítség volt hogy megvetted!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Hálás köszönetem!!! Majd én foglalkozom vele, már ez is oriási segítség volt hogy megvetted!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel8V Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Balesetmentes kozlekedest mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Ehh de kár hogy már nem arra lakok.. biztos jó kis cuccokat lehetne találni.... Mondjuk vasárnap megyek kiskörösre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Na egy ilyen csomag erdekelne engem. Hol is van bonto Kecskemeten? Vagy te ott mar ismeros vagy gondolom, lehet neked mas arat mondanak? Csóka utca, de Wolfi már nagyon járatos a helyen, szerintem ő jobb árat kaphat mint, más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Na egy ilyen csomag erdekelne engem. Hol is van bonto Kecskemeten? Vagy te ott mar ismeros vagy gondolom, lehet neked mas arat mondanak? Írtam p.ü.-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Tom! Ülések: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7978394794&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jó csúúúúúnya... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jó csúúúúúnya... :roll: ízlések és pofonok tess :wink: nézd pl itt mejen a nagy féktuning mhol 280mm és tsaii :lol: mi meg brutálkodunk itt a 256osokkal és shimán meg is állunk ;) általában :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Köszi! Nem rosszak ezek az ülések, csak nekem a bőr nem jön be. Sokba lenne ez mire hazaér, új huzatot kap és történik valami a fejtámlával. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Hát ha előttem van Piiiiista akár fék nélkül is.... :roll: Szerintem elég a 256 főleg egy 1.4-re... Ha már féktunying akkor amiről múltkor hebegtem:305... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szerintem is utcai használatra elég a 256 méret, jó tárcsával, jó betéttel. Hegyre már elkel a nagyobb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Szerintem is utcai használatra elég a 256 méret, jó tárcsával, jó betéttel. Hegyre már elkel a nagyobb. :lol: meg 1 joe fékolaj sem árt, mivel rá kellett jönnöm az vóóót a fékrencerem gyenge pontjaaa 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Jóvan meggyőztetek kiegyezem a 256tal, illetve várok jövő tavaszig, meglátom milyen fejlemények lesznek addig fékügyileg. Ellenben holnap jön a vectra hátsóhidam szóval hamarosan négytárcsás lesz a gép!! Ráadásul hátul nagyobb tárcsákkal, mint egy GSi-n!!!! :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol: :lol: :twisted: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 mivel fékezésnél az össze erő elöl 6 ezért sokkal fontosabb az első tárcsa+betét :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 mivel fékezésnél az össze erő elöl 6 ezért sokkal fontosabb az első tárcsa+betét :idea: Tudom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ezt én még akkor sem értem, hogy miért jóóó hátulra a nagyobb tárcsa meg fékerő mint elölre???? Ezt Patyi sem értette... :roll: ...De lehet, hogy nem jól gondoljuk??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Igen, ezt nem árt nagyon is figyelembe venni, vigyázni kell a fékkel ezután, mert hamar keresztben találod magad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nem lesz nagyobb a fékerő hátul, mint elöl. Hátul csak szimpla tárcsa van, és kb. harmad akkora felületen fog a fékbetét, mint elöl. :lol: Ja, és van fékerőszabályzó is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Akkor meg minek is jó, ha nem léphetsz rá mert keresztbefordulsz???? :roll: Miért nem elöl srácok??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Elöl is kell fejleszteni. Azzal már utol lehet érni egy ilyen hátsó féket, ha elöl mondjuk Brembo tárcsa és Ferodo betét van, főleg ha DS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 meg 1 joe fékolaj sem árt, mivel rá kellett jönnöm az vóóót a fékrencerem gyenge pontjaaa 8) Azt lehet,hogy nekem is cserélnem kéne? :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Akkor meg minek is jó, ha nem léphetsz rá mert keresztbefordulsz???? :roll: Miért nem elöl srácok??? :roll: Én meg azt nem értem hogy nektek is ugyan ez a híd van hátul (kb.). Ha annyira zavar, akkor miért nem raktok hátra dobokat, vagy veszitek le a tárcsát?? Csak súly... Szerintem meg igen is sokat számít a hátsó tárcsa. Nekem az is elég ha egyszer emiatt meg tudok majd állni sok csomaggal is. Most nincs túl sok fékerő hátul és ez nem az alacsony tengelyterhelés miatt van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 De arra már általában nem marad píze az embernek.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Egen, Tom rátapintott a lényegre, vagyis az Astra dobfékek egy kalap szart sem érnek, nem volt a német konstrukció csúcspontja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts