bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 G-n van ilyen 280-as. H-n úgy tudom 5 csavaros van. a H-nak van 4 csavaros tárcsája, 13-14e/db körül van Norrbitban Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 2.5V6, 2.0 16V tudtommal... de lehet hogy még másikon is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 2.5V6, 2.0 16V tudtommal... de lehet hogy még másikon is... :lol: Oksa! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 a H-nak van 4 csavaros tárcsája, 13-14e/db körül van Norrbitban Tehát ezért mondtam, hogy a 37Xszáz az márkakereskedő ára.Igaz, van hozzá fékbetétgarni is!De ha jobban utánaszámolunk, akkor gyakorlatilag betét nélkül u.a. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Van valakinek tapasztalata,hogy bírná-e a féknyergen a szinter?Egyszer olvastam valahol,hogy szinterezni is szokták,de nem tudom,hogy ez mennyire él a gyakorlatban.Nekem a bringám szinterezve van,de csak fénysebesség után melexik fel egy kicsit. :lol: :lol: ;) Szóval mekkora hő termelődik a féknyergen?Egyébként ezek a rohadt fújós festékek se bírják sokáig :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Szinterezni szokták őket, a sima festés tényleg nem sokáig bírja. A lényeg, hogy fémtisztára kell csiszolni minden porcikáját, különben a szintert is ledobja egy idő után. Ha fémtiszta, akkor lehet tartós. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Én annó 2 éve felcsiszoltam fémtisztára, és szimpla hemmörájtal átkentem...azóta nem akar lejönni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Hát nem is fékezel sokat... :lol: Főleg amikor megvárod hogy egy vonóhorog megállítson. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 De legalább az útról nem térek le... :wink: ...meg nem kanyargok összevissza, mint egy felbosszantott vadászgörény... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Némi ellentmondást érzek a fenti hozzászólásodban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Miről beszélsz... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 "az útról nem térsz le" és a "kanyarogsz össze-vissza" típusú dolgok szemantikailag nem tartoznak egy definíciós halmazba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Opel16V-nek megvan a Vectra B 2.5V6 féknyereg+95%-os fékbetét :lol: . Tomnak megvan a Vectra A hátsóhíd.Kicsit rozsdás, de dolgozom rajta :lol: . Heminek pedig hamarosan meglesz az a bizonyos háromszöges 14'-es lemezfelni+féknyereg.Utóbbi árát még nem tudom, mert konkrétan nem kérdeztem. A bontós meg feltette a kérdést, hogy mi a ráknak kell nekünk ennyi cuccos, amiket csak nagyon ritkán keresnek.Hát, mondom mi ilyen tuningolós népek vagyunk.Mire ő, de qvára ráértek ilyenekre! ;) :( Hát........................... :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Átdefiniáltam, Mr Off!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Így már jobban hangzik. :lol: A bontósnak meg üzenem hogy ez nem ráérés, hanem késztetés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Így már jobban hangzik. ;) A bontósnak meg üzenem hogy ez nem ráérés, hanem késztetés... :lol: Holnap is mejek hozzá! :wink: Viszont itt nálunk a C20NE mocikra horror, 70-80e. ft-os árakat mondtak, szal ezt lehet, hogy nem itt veszem meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Mibe fájt az a Vectra A hátsó híd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Mibe fájt az a Vectra A hátsó híd? 15 péz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 15 péz. Banyek. De azon nincs rajta a hátsó 2 féktárcsa+ a fékpofák, ugye? Nyugtass meg. Az pofátlanul occsó lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Banyek. De azon nincs rajta a hátsó 2 féktárcsa+ a fékpofák, ugye? Nyugtass meg. Az pofátlanul occsó lenne. :lol: Kiábrándítalak.Még a kézifékkötelek is rajta vannak.Meg minden.Csak majd még egy kicst csiszolni, meg festeni kell, meg megjáratni a munkahengereket, ami nem nagy meló, ha már le van légtelenítve, meg valszeg a tárcsák egy icipici szabályozást elbírnak majd, de max. csak egy érintő erejéig.Szal......................... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Kiábrándítalak.Még a kézifékkötelek is rajta vannak.Meg minden.Csak majd még egy kicst csiszolni, meg festeni kell, meg megjáratni a munkahengereket, ami nem nagy meló, ha már le van légtelenítve, meg valszeg a tárcsák egy icipici szabályozást elbírnak majd, de max. csak egy érintő erejéig.Szal......................... :lol: Pofám leszakad, ez hihetetlen jó ár! ;) Jellemző, h ennyiért el tudsz kötni ilyen cuccot, vagy ez csont mák volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Hát egyenlőre a jellemző, a jellemző! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Így már jobban hangzik. :lol: A bontósnak meg üzenem hogy ez nem ráérés, hanem késztetés... :lol: Köszi a választ!Vectra B 2.5 V6 féknyerget mihez teszed fel?Milyen tárcsához?Csak érdekel azért kérdezem.Első illetve hátsó is?Vagy hátul géesi marad?G Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Az Astrakocsira teszem, mert azon ilyen tárcsák vannak elöl, csak eddig Omega féknyereggel működött a rendszer. :lol: Hátul marad az A Vectra nyereg. Ha valakit érdekel, eladó az Omega nyereg betéttel. 296 tárcsáig jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Szinterezni szokták őket, a sima festés tényleg nem sokáig bírja. A lényeg, hogy fémtisztára kell csiszolni minden porcikáját, különben a szintert is ledobja egy idő után. Ha fémtiszta, akkor lehet tartós. :lol: Homokfújás csiszolás helyett? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts