gsi16v.pizoman Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Opel16v! Na egy másik terv amiben a segítségedet kérném! Kipuff rdsz. tuning, elképzelés: gyári 4 leömlő maradna, hátsó dob maradna (Remus dupla cső, azt nem tudom áteresztő-e, de már lehet az :-) ).Közöttük csak cső lenne, de hány mm legyen az átmérője , meddig érdemes növelni 70-80mm ? Érdemes ekkorát, ha a leömlőt nem változtatom? Kurgyis-féle szívósorral mi a helyzet?Kész?Teszt volt már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Kurgyis-féle szívósorral mi a helyzet?Kész?Teszt volt már? nemtudom a Gabi mit szarakodik itt ilyen apróságokkal, a kisblokkos topikban van egy cég amelyiknek van egy eladó komplett x16xel-e 195 LE..utalod a 4900 fontot és már küldik is 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január24, 2004 Megoszt Elküldve Január24, 2004 Csá all!! Sikerült felraknom nyomorult tar.hu ra a rácsrol a normális képeket...egyész 7n szarakodott a szerverük.....szal ha vlkit érdekel akkor kep.tar.hu/barbi83---> astra2 mappa.....Csákány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január24, 2004 Megoszt Elküldve Január24, 2004 Ugyan nem idekapcsolod tema, de azt mondjatok meg nekem, hogy G Astrahoz is meglehet hasonloan valositani ezt a dolgot? Ugyan FABRO mar irt errol a G Astra reszlegnel, csak kivancsi vagyok, valaki csinalta e mar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január24, 2004 Megoszt Elküldve Január24, 2004 Egész jó munka... :) Egyébként ajánlom figyelmetekbe a XX. ker.i Hüllő Kft.-t. Ők foglalkoznak műanyagos munkákkal, ill. rácsozással is, és nekem egyész jó tapasztalataim voltak. ha szerencsétek van találtok náluk gyári bontott hűtőrácsot is... Kadett lököst legutóbb ők rakták össze, meg rácsozták: http://kep.tar.hu/fbalazs/images/pic3566732.jpg (így szemből: bal oldala volt sérült, elég rendesen...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2004 Megoszt Elküldve Január24, 2004 Csá all!! Sikerült felraknom nyomorult tar.hu ra a rácsrol a normális képeket...egyész 7n szarakodott a szerverük Megnyugodtam hogy nem én voltam a béna. :) Remélem sikerül nekem is ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Íme: http://kep.tar.hu/tapioszecso/images/pic4285947.jpg http://kep.tar.hu/tapioszecso/images/pic4285948.jpg Nem a legművészibbek a képek. (Egyik túl sötét másik túl közel.) Ha lesz időm csinálok jobbakat is ha kell. Jó dolog ez az előnézet, majdnem beszúrtam a 2 1600x1200-as képet :roll: , gondolom nem sokan örültek volna neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Tok tetszenek nekem ezek, lehet ha majd eppen lesz par felesleges fityingem en is megcsinaltatom :lol: Szemoldokkel vajon hogy nezne ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 JÉÉÉÉÉ! :) Tök hasonlit a rácsunk! Tápioszecső!A képek sztem jok...meg a rács is jo :lol: na csáááá all!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 HI! Én már megcsináltam photoshopban a szemöldököt a kocsira :) nem rossz :lol: ezt a linket kuksizzátok meg ha szemöldököt akartok --->http://www.autotuningshop.hu/opelastraf95-tol.htm......6 rongy körül van a szemöldök...talán megéri....csáá Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 HI! Én már megcsináltam photoshopban a szemöldököt a kocsira :) nem rossz :lol: Esetleg azt is kozkicse tehetned :D Engem legalabbis erdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 :) oksa ma-holnap felrakom ....már hogy ha tar.hu engedi :lol: csákány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Csá! Mákom volt...nagy nehezen sikerült felszenvednem a site-ra a képeket...a cim még mindig tar.hu/barbi83 ---> astra2 mappa.... :) a képek nem a legjobbak de nehéz dolog ez a photoshop :lol: Na hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Csá! Mákom volt...nagy nehezen sikerült felszenvednem a site-ra a képeket...a cim még mindig tar.hu/barbi83 ---> astra2 mappa.... :) a képek nem a legjobbak de nehéz dolog ez a photoshop :lol: Na hali Az utolso elottin a szempilla nagyon popec szerintem... Viszont ahogy lattam ami a mienkre valo az nem ilyen fajta, erre inkabb a 94 elottire valo hasonlit (a racs mellett nem er le a lokharitoig) lehet hogy az jobban allna neki ha ramegy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január26, 2004 Megoszt Elküldve Január26, 2004 Hali all! Lehet h már fárasztottalak ezzel titeket de azért megirom még 1x mert eléggé kihagy az agyam...szal hátso lámpabúra-sötétités?!!! vlki tud vlmi okosat ehhez mondani...én ezzel is kacérkodom :) nemtom hogy lenne érdemes ...befújni feketével vagy fóliát rá vagy vlmi helyre elvini... vagy mifene?! jah és hogy rendör bácsi mit szol hozzá, mübizonylat kéne e?! szal minden ami ehhez kapcsolodik...csak nem akartam egy new topicot nyitni e miatt...na hali all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január26, 2004 Megoszt Elküldve Január26, 2004 Lacee: Én is észrevettem. :) Amúgy ha már le volt szedve a rács igazán csinálhattál volna hátulról képet róla. Szivesen megnéztem volna a te rögzítési módodat. Amúgy szerinted ugyanaz a rácsunk? Mert a tiéd mintha kicsit sűrűbb lenne, bár lehet hogy te jobb szögbl fényképeztél mint én. Én szemöldök helyett motorháztető morcosításban gondolkodom. Csak egyetlen gondom van vele. Nem értem hogy a nyitó kallantyúhoz hogy férek hozzá utána. Esetleg valami más maszk kellene? Akinek van tapasztalata vagy véleménye azt szivesen meghallgatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Tsá! :) Csináltam képet rola minden iránybol de hátulja nem épp designes megoldás :lol: majd rakok fel képet ha tudok....a rácsunk meg nem tuti h 100 százalékosan 1forma de azért nagyon hasonlit ...csak nem sok ien astrát látok az utcákon azért emlitettem meg...a morcositás meg sztem még drágább bár ha 1 igényes szemöldököt akar az ember akkor azt nem érdemes 4-5 ért megvenni mert közel sem szép az a hézeg amit ennyiért adnak ..... szal 15 körül lehet szép szemöldök sztem! morci meg ...hát nemtom mennyi az annyi:) de tuti jol néz ki! Kallantyús probléma meg sztem ugy ol6ó esetleg meg hogy mikor az ember nyitja belülröl autot kivülröl már ne kelljen szal át kell alakitani hogy a zár belülröl müxödjön bár hogy hogyan lehet kivitelezni azt a rák se tudja :D én legalább is nem :lol: én majd opel16v re akarok rákérdezni hogy az ö motorháztetöje hogy készült mármint az a luk a direkthez(asszem) mert elég jol néz ki...de hát végül is a kérdezösködés nem kerül pénzbe :lol: egyelöre meg most csak az van :lol: na Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Tsá! :) Csináltam képet rola minden iránybol de hátulja nem épp designes megoldás :lol: majd rakok fel képet ha tudok....a rácsunk meg nem tuti h 100 százalékosan 1forma de azért nagyon hasonlit ...csak nem sok ien astrát látok az utcákon azért emlitettem meg...a morcositás meg sztem még drágább bár ha 1 igényes szemöldököt akar az ember akkor azt nem érdemes 4-5 ért megvenni mert közel sem szép az a hézeg amit ennyiért adnak ..... szal 15 körül lehet szép szemöldök sztem! morci meg ...hát nemtom mennyi az annyi:) de tuti jol néz ki! Kallantyús probléma meg sztem ugy ol6ó esetleg meg hogy mikor az ember nyitja belülröl autot kivülröl már ne kelljen szal át kell alakitani hogy a zár belülröl müxödjön bár hogy hogyan lehet kivitelezni azt a rák se tudja :D én legalább is nem :lol: én majd opel16v re akarok rákérdezni hogy az ö motorháztetöje hogy készült mármint az a luk a direkthez(asszem) mert elég jol néz ki...de hát végül is a kérdezösködés nem kerül pénzbe :lol: egyelöre meg most csak az van :lol: na Hali Lacee! Off: Ígértél képet a tesódról!!!! 8) on Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Lacee! Off: Ígértél képet a tesódról!!!! 8) on minden idézők réme, már 2004-01-12 16:38:19 óta fennvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 :DDDDD LOL "minden idézők réme " szal jah:kep.tar.hu/barbi83---> barbi mappa.....a végén beállitom ezt a cimet avatarnak v vlmi mer már naponta irogatom be :) jah és a skoda mappában meg egy elado alkatrész skoda van!!! tessék szépen megvenni! :lol: csá (tuning piros felnikkel :DDD ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Itt egy kép a hátsó lámpáról amiért jajgatok....kuksizzatok rá oszt véleményt,tanácsot ide! :) http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=...013&pid=4302631 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Itt egy kép a hátsó lámpáról amiért jajgatok....kuksizzatok rá oszt véleményt,tanácsot ide! :lol: Szénné égett? :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Mé neked nem tetszik? vagy túl sötét?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2004 Itt egy kép a hátsó lámpáról amiért jajgatok....kuksizzatok rá oszt véleményt,tanácsot ide! :lol: http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=...013&pid=4302631 Hello Az optikai tuning ha műkörömmel vezetem azastrát? :) :lol: :D Lacee. !!!! Lehet rendelni??????? :twisted: :twisted: :twisted: Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Mé neked nem tetszik? vagy túl sötét?! egy ilyennel az unatkozo tipusu rendőrök kedvence lennél :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts