Tápiószecső Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 de annyi bajom van még ,hogy 60l -es re van kalibrálva az üzemanyagszint jelző lemezkéje ,meg le akar jönni róla az a fólia amin a számok és a kalibrálás van. Hol lehet külön ilyent beszerezni az érdekelne még. Akkor minden bizonnyal Vectra órád van. Számlapot meg próbálj meg csináltatni egyedit. Itt valamelyik tuning topikban volt róla nemrég szó, hogy ki csinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Joeenak olyan van kerdezd őt!!!!(egyedi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 számlap: reiroll@axelero.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ki árul (M)agyarországon gsi-hez lökhárító toldatot? Vagy inkább gyártassak egyedit műanyagossal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 FehérGSI nagyon sokáig hírdetett, de nekem nem fért volna fel mert akkor nem érnek le a kerekek... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 FehérGSI nagyon sokáig hírdetett, de nekem nem fért volna fel mert akkor nem érnek le a kerekek... :lol: :lol: milyen széles egy ilyen toldat? 3-4 centi? egy 40 mm-es ültetéssel már leér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nekem konkrétan nem maradt volna másfél centi a 60-as ültetéssel, (úgy hogy nem ült benne senki) az meg ugye még a hangyákat is skalpota volna... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 milyen széles egy ilyen toldat? 3-4 centi? egy 40 mm-es ültetéssel már leér? pont olyan széles mint a lökösöd öcsse :idea: :lol: a magassága kb 5 cenyó lehet még ültetéssel is felmejen mi felpróbáltuk a gsimre, csak a netz akkor one, mikor elindulsz és jön egy hasonlow 5 cenyós pukli, mert az viszi a toldatot az meg a lököst mig a kerék el nem ér eddig a pukliig. Ültetés nélkül ajánlott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 pont olyan széles mint a lökösöd öcsse :idea: :lol: a magassága kb 5 cenyó lehet még ültetéssel is felmejen mi felpróbáltuk a gsimre, csak a netz akkor one, mikor elindulsz és jön egy hasonlow 5 cenyós pukli, mert az viszi a toldatot az meg a lököst mig a kerék el nem ér eddig a pukliig. Ültetés nélkül ajánlott! nem erról, hanem arról kérdeztem a szélességet....TÖKI :lol: :lol: szal ittohni körülmények között akkor vagy toldat vagy ültetés....fakk..akarom mindkettőt :crybaby: :crybaby: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nekem konkrétan nem maradt volna másfél centi a 60-as ültetéssel, (úgy hogy nem ült benne senki) az meg ugye még a hangyákat is skalpota volna... :roll: Főleg azzal a pocakkal a bal 1-ben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nem szeretnék offolni, de írígykedsz miiiiii???? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nem szeretnék offolni, de írígykedsz miiiiii???? :lol: :lol: :lol: Az ültetésre igen de a pocak nekem nagyobb :smt019 :smt030 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 fakk..akarom mindkettőt :crybaby: :crybaby: tudod én is gondoltam már így. a gruppen jó de ára one, ugyanigy jelen esetben is :lol: lehet csúnyán megszívod ha a 2vel akarsz 1xre :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 a Km órából több féle van. Nem mindegyik ford.szám nélküli km-óra megy be 1 az 1-be, kicsit faragni kell. Ha Delco kilométerórád van és VDO műszeregységbe szeretnéd beépíteni akkor elég sokat kell faragnod. VDO ---> Delco-ba simán belemegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Köszi mindenkinek a műszercsoport projecten túlvagyok frankó minden műszer a bontóban cseréltem az üzemanyag-vízhő mérőt komplett Astráéra azon jó a fólia és a kalibrálás! :lol: jöhet a következő project! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Honnan lehet jó áron direkszűrőt szerezni? K&N vagy valami hasonlóan márkás kéne. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Honnan lehet jó áron direkszűrőt szerezni? K&N vagy valami hasonlóan márkás kéne. :roll: minden autós boltban lehet kapni meg az apróhirdetéseket is átnézheted duen-en, carstyling-on de javaslom olvasd át a "direktszűrő" topikot itt a tuning alatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 minden autós boltban lehet kapni meg az apróhirdetéseket is átnézheted duen-en, carstyling-on de javaslom olvasd át a "direktszűrő" topikot itt a tuning alatt! Természetesen már megtettem ezeket, de K&N csak debrecenben találtam. A 6000HUF-os univerzális direktet, (+80 lóerő, -8-10 liter fogyi) inkább kihagynám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Természetesen már megtettem ezeket, de K&N csak debrecenben találtam. A 6000HUF-os univerzális direktet, (+80 lóerő, -8-10 liter fogyi) inkább kihagynám. http://www.frigate.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Köszi. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Köszi. :roll: Drága ugye ? Ebay-en sem olcsóbb ám, sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Drága ugye ? Ebay-en sem olcsóbb ám, sajnos. Hát sajna eléggé... :? Szóval ha valaki tud valami olcsó helyet, akkor nyugodtan szóljon... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Igaz,hogy nem Astra,de az elődje mindenképpen.... http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Csak azért vagyok szomorú,mert F astra Caravan-hoz nincs lexus optikás lámpa.Már mindenhez van lassan,csak ehhez nincs még. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Vagy láttátok már az új F astra angel eyes-t? Qrva jól néz ki így képen. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Vagy csak én láttam most meg?Nem hiszem... :twisted: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Vagy láttátok már az új F astra angel eyes-t? Qrva jól néz ki így képen. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Vagy csak én láttam most meg?Nem hiszem... :twisted: :lol: Nézd meg EZT!! Asszem ez olyan. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts