BlackCat Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 van olyan???? a jó sztem kicsit erős kifejezés :lol: :lol: az elfogadható állapotú jobban tükrözi a valóságot :lol: Mondjuk ez igaz! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Ha már itt járunk, mennyiért is lehet hozzájutni jó állapotú GSI üléspárhoz :?: Én tavaj 18e-ért vettem a pár Kadett GSI ülést (bontóból), elég jó állapotban voltak. Csak a vez.ülés deréktámaszánál volt kikopva a huzat. Rakattam rá egy foltot 500ft-ért és kész is volt. Azóta tökéletes, semmi gond! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 A 18 azért nagyon sokk a kadett ülésekért :roll: :idea: Sztem 15-20 körül fullos, mondom patent gsi üléseket lehet venni... Én olyan 10 körül adtam el az enyémeket.. de szép ejj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 És tud valaki jó üléskárpitost? Mert valószínűleg Anti ülései lesznek a befutók, de szeretnék valami frankó fekete kárpitot rájuknyomatni, meg javítani is kellenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 És tud valaki jó üléskárpitost? Mert valószínűleg Anti ülései lesznek a befutók, de szeretnék valami frankó fekete kárpitot rájuknyomatni, meg javítani is kellenne... Nálunk van kib....ott szépen dolgozó srác,de horrorba nyomja.A Porschehoz szokott kimenni gályázni.Gondolhatod milyenek az árai.Egy haverom Avensis-ét bőrözte.Az üléseket,meg az ajtókárpitokat,de eszméletlen lett. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Nálunk van kib....ott szépen dolgozó srác,de horrorba nyomja.A Porschehoz szokott kimenni gályázni.Gondolhatod milyenek az árai.Egy haverom Avensis-ét bőrözte.Az üléseket,meg az ajtókárpitokat,de eszméletlen lett. 8) Akkor inkább már új ülések. :wink: Sejtem hogy nem lesz olcsó mulatság, de azért valami elfogadható áron kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Akkor inkább már új ülések. :wink: tüki már megint hülyeséget beszélsz... tudok kárpitost majd 7végén rákérdezek, nagyon szép és jó áron dolgozik... Anno 12ért húzta újra a 2 ülést és vmi holt patent lett :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 tüki már megint hülyeséget beszélsz... tudok kárpitost majd 7végén rákérdezek, nagyon szép és jó áron dolgozik... Anno 12ért húzta újra a 2 ülést és vmi holt patent lett :wink: Na ez már nagyon szimpi ár!!! :wink: Megköszönném ha tényleg megkérdeznéd, hogy kb. mennyibe fáj egy ilyen műtét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 no akkor ha jól tévedek, a gsi ülés egy az egy beleugrik a normál helyére ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 no akkor ha jól tévedek, a gsi ülés egy az egy beleugrik a normál helyére ugye? beza :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 tüki már megint hülyeséget beszélsz... tudok kárpitost majd 7végén rákérdezek, nagyon szép és jó áron dolgozik... Anno 12ért húzta újra a 2 ülést és vmi holt patent lett :wink: Ez full jól hangzik!Kíváncsi vagyok rá,mert az enyémeket is újra kéne már!Majd plíííz photo!Meg meséljetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Hát akkor asszem mehet az újabb kuporgatás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Ja!Én amúgy is csóró vagyok mindig.Valahogy mindig sikerül bármennyit elköltenemm :lol: De hova is :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Sziasztok! Érdekelne hogy az F Astrámban nincs fordulatszám mérő ha veszek bele akkor működni fog, benne van az autóban a jeladó? Azt tudom hogy az órán lévő számnak egyezni kell W=1102 de ilyent nem találtam bontóban csak más számút ha azt megvenném az enyémből átrakható-e a kilóméteróra ,és müködne? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Sziasztok! Érdekelne hogy az F Astrámban nincs fordulatszám mérő ha veszek bele akkor működni fog, benne van az autóban a jeladó? Azt tudom hogy az órán lévő számnak egyezni kell W=1102 de ilyent nem találtam bontóban csak más számút ha azt megvenném az enyémből átrakható-e a kilóméteróra ,és müködne? :roll: Már sokan kicserézték, és nem volt panasz.De eltérés adódhat.Szal ha ilyesmit tervezel, ott helyben cseréld ki, és akkor nincs problem.SZtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Tomi ha kell szólj és klubkártyával 15-ért viheted... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Sziasztok! Érdekelne hogy az F Astrámban nincs fordulatszám mérő ha veszek bele akkor működni fog, benne van az autóban a jeladó? Azt tudom hogy az órán lévő számnak egyezni kell W=1102 de ilyent nem találtam bontóban csak más számút ha azt megvenném az enyémből átrakható-e a kilóméteróra ,és müködne? :roll: Bocsi hogy belepofázok, de szerintem nem lehet gond! Nekem sem volt ford.szám mérő a kocsiban,bár nekem Nexiám van. Vettem egy ford.szám mérős km.óra műszeregységet+ benzin&vízhőfok és ford.szám mérő műszert, a km óra maradt a régi. Összeszereltem, visszaraktam a helyére, csatik be és tökéletesen működik. Szerintem neked is bennevan a jeladó alapból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Tomi ha kell szólj és klubkártyával 15-ért viheted... :wink: Köszi, de rakd fel netre nyugodtan. Nemtom elindítani az autót, úgyhogy most megint másra megy el a pénz... :? :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Ha gondolod, megvár... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Aztec: az az újrahúzás engem is érdelne majd. Anno akartam méretpontos frankó kis huzatokat a kocsiba(plüs,fekete-kék összeállítás) és olyan árakat mondtak, hogy lepetéztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 ezt az árat 1ik SRes komám mondotta ő halásztelki vagy vmi ilyen hasonlow 1 munkát láttam az emberétől az számomra szép volt... megszerzem ma holnap a kontaktot és publikálom amennyiben még megvan emberünk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Gara! Ha lengyel gyártású az autód, akkor nincs bekábelezve, de be lehet. Régebbiek mind be vannak kábelezve, úgyhogy csak csere. Ki lehet cserélni a km óra részét külön, asszem kompatibilis is a két fajta műszercsoportban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Gara! Ha lengyel gyártású az autód, akkor nincs bekábelezve, de be lehet. Régebbiek mind be vannak kábelezve, úgyhogy csak csere. Ki lehet cserélni a km óra részét külön, asszem kompatibilis is a két fajta műszercsoportban. :lol: a Km órából több féle van. Nem mindegyik ford.szám nélküli km-óra megy be 1 az 1-be, kicsit faragni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 a Km órából több féle van. Nem mindegyik ford.szám nélküli km-óra megy be 1 az 1-be, kicsit faragni kell. Jól írja MOMC, aszzem sebességjeladó van a km órában, annak a csatlakozója különbözik! Nézz szét a képeim között a táron, vannak erről is képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Köszi mindenkinek a segítséget beszereztem a műszercsoportot ,beleszereltem a Km-órát működik! :lol: ,de annyi bajom van még ,hogy 60l -es re van kalibrálva az üzemanyagszint jelző lemezkéje ,meg le akar jönni róla az a fólia amin a számok és a kalibrálás van. Hol lehet külön ilyent beszerezni az érdekelne még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts