Gepard Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Hernád Tomi <> Hemi Szal két különböző szekér... :wink: :shock: :shock: :shock: A két név nem ugyanazt az embert takarja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Hemi - Ambrus Zsolt Hernád Tomi - őőőőőőőőő Hernád Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Hemi - Ambrus Zsolt Hernád Tomi - őőőőőőőőő Hernád Tomi Valami front van érzem....... Vagy ülnek a fejemen? De nyomás az van tuti.. Kösz az okosítást, így utólag már látom, hogy mekkora ....vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Tom! Na ez ugyanaz a toronymerevítő, mint ami nekem van. :lol: Mennyi volt? 23. :? De akkor legalább jó! :wink: Te hol tetetted fel? Vagy Tetetted fel? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Nekem 16 volt három éve. :lol: Feltenni nem nagy dolog, 4 13-as csavar a tornyon, és a kiegyenlítőt is át kell rakni. Miután felcsavavartad rendesen a toronyra, az állító csavarral érzésre befeszíted, majd azt is rögzíted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Nekem 16 volt három éve. :lol: Feltenni nem nagy dolog, 4 13-as csavar a tornyon, és a kiegyenlítőt is át kell rakni. Miután felcsavavartad rendesen a toronyra, az állító csavarral érzésre befeszíted, majd azt is rögzíted. Holnap asszem fel lesz rakva, de azért érdekelne hogy mennyi is az az "érzésre". Feszüljön egy kicsit a dolog, vagy nagyon, vagy semennyire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Valamennyire be kell feszüljön (amolyan előfeszítés), de nem kell szétnyomni a tornyokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 real astra tuning 8) Istink kemény munka közben :lol: bazs cartársból pont annyi látszik amennyi kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Hát pedig még ennyi munkától is beteg lett! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Istit jól lestrapáltátok... :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Még egy apróság.Vettem a helyzetjelzőbe ledes izzót, és bele is tettem.Hát, nappali fénynél nem az igazi, de gondolom esti sötétedéskor már hatványozottan javulni fog az élmény!Amúgy ha vesz v.ki. figyeljen, hogy hogy rakja be, mert ha nem jó, akkor az istenért sem fog működni! Szerencsére nem halálozott el. :lol: Én is vettem ősszel (kéket: 990ft/pár), mostanra be is szart az egyik, pedig azt mondták, hogy örök-életű ( :D :lol: :lol: )! Utána olvastam róla (lehet, hogy itt a gagyi topikban), hogy nem bírja a magas hőmérsékletet a búrában, és ezért elég hamar behal (nálam fél évig tartott). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Még egy apró turpiszság!Kicseréltem az Astra oldalirányjelzőit olyanra, mint a G Astráé.Olyan átlátszó, de egy kicsit fekete.darabja 1100ft volt.+ 500ft bele az izzó.Széph lett! :lol: Hol szerezted? Hogy néz ki (kép)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Hol szerezted? Hogy néz ki (kép)? Igyexem majd!Amúgy az a trükk, hogy pont fordítva kell betenni, mint ahogy eredetileg a G-ben van. Egyébként autósboltban.Előtte meg Ujratöltve gépén láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Igyexem majd!Amúgy az a trükk, hogy pont fordítva kell betenni, mint ahogy eredetileg a G-ben van. Egyébként autósboltban.Előtte meg Ujratöltve gépén láttam. Tényleg! Dénes mutatta nekem Sopronban, csak még nem volt felszerelve, és este volt (sötét). Majd összejövök vele talán, és akkor megnézem! Az viszont elég gáz, hogy ha Fastrára akarsz venni fekete vagy fehér oldalindexet, akkor az 8-9000 pénz (legalábbis itt Pécsen egy tuningboltban)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Én is vettem led-es cuccot,de ha kiég semmi para,kicserélem benne a ledet! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 ... Rendezte: Mélykék Pííísta ... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 ... Rendezte: Mélykék Pííísta ... :lol: :D de nem úgy sittel ott mint SS kollegánk :?: :lol: csóri nagyon szarul nézett ki estére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Mit tettetek vele? :D Pedig elég magasan van az ingerküszöbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 A két offmester!!!! Skacok tipegjetek átal a chatbe!!!! :wink: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 :smt006 :toimonster: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 A két offmester!!!! ezt a többi moditól Lfogadom neked nem áll jól tökös :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Kabbbbbbbbeeeeeeeeeee! :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Kabbbbbbbbeeeeeeeeeee! :roll: :wink: nem akarom elvenni más kenyerét :!: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Mi történhet akkor, ha az Astra GSÍ gyári rugóit párosítanám egy alighasznált KONI sárga lengéscsillapítóval? :?: (arugókmármegvannak THX Aztec :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nics mit cartárs 8) Ugye hogy jó állapotban vannak? (ha már láttál használtat akkor tudod miről vakertam) Amúgy gáz nem lehet mivel én is ebben a felállásban használtam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts