Tom Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Ez amikor a hóhért akasztják: most akkor ki is OFF :?: :roll: :lol: :D :lol: Köszönöm! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Ez amikor a hóhért akasztják: most akkor ki is OFF :?: :roll: :lol: :D :lol: Gepárd meg alpvetően azt lesi ki mikor OFF -ol!!! :lol: :lol: :lol: (mondjuk most én.. :lol: :lol: ) ...na jó néha fórumozik is! 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Ez amikor a hóhért akasztják: most akkor ki is OFF :?: :roll: :lol: :D :lol: Te MINDEN off mondatot egyből a "társalgó-chat"-ben látnál szívesen ? Jól értem ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Már válaszoltam a társalgóban :lol: :D :lol: Persze nem baj, lehetnek másutt is offok :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Köszönöm! :lol: :lol: Ejjj de elbújtál gepard mögé. Persze előbb lapítottál, amikor kavics szóbakerült miiiiiiiiii ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Ez milyen ótó Pista?? :shock: :shock: nagyon??? 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Ez milyen ótó Pista?? :shock: :shock: nagyon??? 8) 8) Astra Gsi!!! Olyan cápakopoltyúkkal mint hemié.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Astra Gsi!!! Olyan cápakopoltyúkkal mint hemié.. Azt én is látom teee! :shock: 8) Azt akartam tudni kié, honan??? vagy csak ollózta a netrű'??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Azt én is látom teee! :shock: 8) Azt akartam tudni kié, honan??? vagy csak ollózta a netrű'??? :roll: A német rendszám alapján nem lehet klubtagé.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 naja....télleg... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Astra Gsi!!! Olyan cápakopoltyúkkal mint hemié.. Aham, Gsi. De hemi kocsija és kopoltyúk ? Nem áll össze a kép :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 na jól van, én meg elnyargalok egy bontóba, aztán szétnézek. Ha az omiknak a gépteteje telós, akkora az jó a miénkhez is ugye? Nem teljesen. Astra, Corsa, Vectra 6-os, Szinte minden más 8-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Igen kaptam hozzá plüssmacit is, de azt továbbküldettem Neked, mégicsak jobban megy a rózsaszín tükreidhez. :wink: :D :lol: :lol: Óvatosan azzal a piros tükrökkel az én 6 db csavarom ékesíti őket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Aham, Gsi. De hemi kocsija és kopoltyúk ? Nem áll össze a kép :roll:http://www.opel-magazin.hu/images/stories/...hemi/a4_450.jpg Milyen jó kis felnik! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Nem teljesen. Astra, Corsa, Vectra 6-os, Szinte minden más 8-as. Hupsszz, most megcsu :?: Mi a 6-os, meg mi a 8-as? Valami azt súgja, fontos lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Tom! Na ez ugyanaz a toronymerevítő, mint ami nekem van. :lol: Mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Tom! Na ez ugyanaz a toronymerevítő, mint ami nekem van. :D Mennyi volt? Aham, az ár engem is zaklatna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Hupsszz, most megcsu :?: Mi a 6-os, meg mi a 8-as? Valami azt súgja, fontos lehet. :lol: A géptetőt 6-os csavarok fogják az Astrában, Tehát a teleszkóp végén lévő golyón is 6-os menetű csavarnak kell lenni. Az Omegán és fennt említett típusokon 8-as csavar fogja a géptetőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 No akko' olyan hátsóajtó telót keressek, ami 6-os. pl szóba jöhet A vectra, vagy esetleg az E kadett hátsóajtó telója az 6-os? Há én nem gondoltam, hogy ennyi mindente oda kell figyelni: hossz, terhelhetőség, csavarok, meg még olcsó is legyen... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Köszönöm, hogy szóltál, egyébként tuti megvettem volna 8-ast is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Még nem néztem utána a dolognak, de elképzelhető, hogy erre szakosodott helyeken esetleg lehet kapni csak külön fejet, amit ki lehet cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Még nem néztem utána a dolognak, de elképzelhető, hogy erre szakosodott helyeken esetleg lehet kapni csak külön fejet, amit ki lehet cserélni. Nekem vegyesen, minden Opel típusból szedegette ki a manusz, de kivétel nélkül mind 8-as volt.Legyen az Vectra B, v. Astra F, G. Szal majd egy kicsit bűvészkedni kell vele!De ez sem tántorít el! 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Aham, Gsi. De hemi kocsija és kopoltyúk ? Nem áll össze a kép :roll: Akkor ez mi lenne? http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...ask=view&id=543 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Ez a Hernád Tomi gépe.Hol itt a problem?Csak Hemi szerkesztette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Hernád Tomi <> Hemi Szal két különböző szekér... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts