mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Mert ez az "F Astra tuning" téma tán :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 hoppálé :lol: Istinél a pont :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 skacok, az a helyzet, hogy a motorteremben pár dolog le van fújva pirosra, hőállóval. de láttam olyan képet, ahol egy astrának jópár GUMI-CSŐve is le volt feste (csak ott kékre).....ne lássam a napot, komolyan!!! Hogy csinálta????? mi a bánattal tudom lefesten a gumi csöveket????? fujjam le én is simán piros hőállóval?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Időközben kiderítettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Időközben kiderítettem :lol: Na mivel nyomod le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Semmivel. Rendelni kell speciálisan szines csöveket. SAMCO, vagy SFS szilikoncsöveket. van egy csomó szinű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Be lehet vonni színes fémhálóval is, de az meg elég gány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Be lehet vonni színes fémhálóval is, de az meg elég gány. :lol: vagy szixalaggal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Be lehet vonni színes fémhálóval is, de az meg elég gány. :lol: [url=http://v2-en.foliatec.de/shu_cms/index.php?&kid=19&oka=|0|1|13|19|&sid=e4e37bd55a3a4954bc87a85a213ab933]Itt lehet ilyeneket kapni, tök úgy néznek ki, mint a magasnyomású csövek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 skacok! '92-es 1.4-es astrába belemegy egy '92-es GSI hátsó lámpa?? a gsi lámpa gyárilag sötétített, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 skacok! '92-es 1.4-es astrába belemegy egy '92-es GSI hátsó lámpa?? a gsi lámpa gyárilag sötétített, ugye? Jah! elvileg meg bele kell mennie! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 nemcsak elvileg hanem gyakorlatilag is belemegy egyedül a lexusokkal szokott gond lenni... igen felső sáv gyárilag sötétített, no pont ez az ami nem teccik nekem s ha felső csikot fehérre szeretném az 1ik külhoni cég 170 juróért szívesen ad olyat :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 nemcsak elvileg hanem gyakorlatilag is belemegy egyedül a lexusokkal szokott gond lenni... igen felső sáv gyárilag sötétített, no pont ez az ami nem teccik nekem s ha felső csikot fehérre szeretném az 1ik külhoni cég 170 juróért szívesen ad olyat :x Nekem nem volt gond a lexusokkal :lol: Simán belementek! Annak is akinek eladtam őket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 az ok, de amilyen futótűzként terjed annyi cég kezdte el csinázni én nem 1 helyről hallottam,h kicsit faragós mütét volt az install :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Skacok! Kadett GSI digit műszerfal belemegy '92-es 1.4-es Astrába,aminek a műszerfala nem fordulatszámmérős???? Kell valamit fabrikálni??? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 igen igen :twisted: ha tudod, mit-hova kell kötözgetni, nem lesz túl nehéz dolgod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 te, és kell valamit fabrikálni, vagy méret, minden megegyezik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 csak annyi h a ford szám mérő nem tuni mennyire van előkészítve ezügyben sztem kérdezd Antit, SXPt nekik müxik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Kadetté úgy tudom nem teljesen mérethelyes az Astrába, ki kell toldani. A Vectra digit jó bele, de azzal meg más elektromos munkálat van több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Skacok! Kadett GSI digit műszerfal belemegy '92-es 1.4-es Astrába,aminek a műszerfala nem fordulatszámmérős???? Kell valamit fabrikálni??? köszi! Xintem bele,de pont fordítva szokták!Kadettbe az F astráét!Meg az F astráé szebb is!Ez mondjuk az én véleményem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Xintem bele,de pont fordítva szokták!Kadettbe az F astráét!Meg az F astráé szebb is!Ez mondjuk az én véleményem! Lemaradtam valamiről ? Astra-ban mikor volt digit műszerfal, amit Kadett-okba faragnak bele ? :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 A vectra egy az egyben jó bele, de tényleg gányabb a meló vele... A kadetté meg nem teljesen méretarányos ott egy kicsit hekkelni kell méretügyileg... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabi75 Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Sziasztok! Új regisztráló vagyok, eddig nem tudom merre jártam?! :lol: Sajnos rossz is a dolog amiért ide írok. El kell adnom az autómat. Írok egy pár dolgot róla, de ha valakit érdekel bővebben küldök róla képeket is. 1996.06-os, 1,6 16V. 91e km van benne, fehér 5 ajtós. Körbe van spoilerezve, 16-os alufelni 205/45-ös gumival. Van rajta neon, dekormatrica, Sunguard fólia. GSI ülések, egyedi plüss kárpittal+ ülésfűtés. 30 mm-es ültetés, direktszűrő. JVC Chameleon CD+erősítő+mélyláda. Szóval ha valakit érdekel beszéljünk. Jó lenne ha normális emberhez kerülne, aki értékeli a dolgokat. Elérhetőségem: 30-533-6262, tgabi@chello.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Tgabi75! Esetleg képet tehetnél fel a kocsiról, mert úgy könnyebben menne a dolog, meg egy irányárat... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Csatlakoznék, kellene némi vizuális megerőssítés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts