knight Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Az OK, hogy a szerződésnek van türelmi ideje, de ha netalántán okozol v.mit és nincs befizetve akkor a magyar biztosítókat ismerve simán megtagadják a fizetést... Ráadásul a rendőr sem fog örülni neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április2, 2005 Megoszt Elküldve Április2, 2005 Tényleg nem volt befizetve + fél órám volt a postazárásig + ma volt egy hosszú fontos utam. Rendőrnek szerintem sem számít mennyivel járt le. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Minden Sparco cuccank van homológ száma (vagy valamilyen jelzése)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Nem minden Sparco cucc homológ, úgyhogy ez kizárva. :D Nekem a toronymerevítőn semmilyen jelölés nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Anti, láttad már ezt ? 1.8-ból átépített C20XE, mért 246 pacival. 8) klikk : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7965531359&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Rendkívül hálás lennék annak, aki lefordítna legalább úgy nagyából a hirdetésben szereplő kékkel írt szöveget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 A motor minden tipushoz jó, amibe c20xe építhető (Kadett, Vectra A, Calibra, Manta, Corsa, Tigra, stb.) Használt motor, de a kiszerelésig gyönyörűen járt. A jószág maga a pokol. 246 lóerőt tud tengelyen (mért teljesítmény). Néhány adat 1.8 literes blokk lett 2 literesre átalakítva, de a motorszám továbbra is 1.8, tehát egy versenyen az 1.8-as kategóriában lehet vele tarolni. Kifejezetten tuning célokra lett felfúrva. C20XE dugattyúkat kapott, tehát az égéstér is megfelelő. A c20xe átdolgozott hengerfejét kapta, a csatornák ki vannak bővítve, köszörült vezérműtengelyekkel és állítható vezérműtengelykerékkel. A 45-ös Weber-re DBilas szívócső van szrelve. A Weber teljesen komplett, a levegőszűrőkkel együtt. Egy Pierburg gyújtási rendszer végzi a gyújtást, automatikus gyújtásállítással (programozható, de tökéletesen be van állítva ehhez a motorhoz). A programozáshoz sajnos nincs adatkábelem és szoftverem. A fordulatszám 8000 rpm-re fel lett emelve. Pierburg üzemanyagpumpa szintén tartozik hozzá. A lendkerék ki lett könnyítve és sportkuplung lett beszerelve. A blokk fényezve volt, de persze ez újrafényezésre szorul. A motort már kiszereltem és hozzáfogtam a szétszereléshez, mert másik autóba akartam építeni. Ez a tervem persze befuccsolt. Szükséges egy c20let hengerfejtömítés beépítése és néhány kisebb tömítés cseréje. Ez csak egy motor, az összes fent leírt holmival. Tehát nincs váltó, motortartó bak, önindító, generátor, féltengelyek. Rossz hír : Van egy enyhe repedés a hengerfejen, mert rossz tömítést használtak. Nem vészes, ahogy egy tunincég is elmondta, a rossz tömítés okozta hiba nem tragikus, c20let tömítés beépítéssel megoldható. A Pierburg gyújtásbox-ban hiba van, az utóbbi időben nem adott gyújtószikrát. Ezt át kell nézetni, van-e törés a forrasztásban, de lehet az is, hogy a földkábel miatt van probléma. Lehet enélkül is használni a motort, így 200-210 lóerőt tud. Hát, kábé ezt írta. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Anélkül CSAK 210LE?Hát ez felháborító! :twisted: :twisted: Zorro, nagyon köszi.Tudod, nekem pont egy ilyen 1.6-os blokk van a géppben, aztán............. :wink: Egyébként lementettem Word-ben. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Zorró! Jópofa, bárcsak az enyim is menne már, vagyis legalább ne füstölne, hogy rá lehessen rakni a hengerenkéntit.... Már nagyon kiváncsi vagyok rá... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Most mi lesz, szombaton mivel jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Szombaton GSI-vel, meg 4 liter olajjal a hátsó ülésen... Addigra legalább a szélesítés meglesz... :wink: meg a felnik fennt lesznek.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Warwolf! Az a motor nem 1.6, hanem 1.8 eredetileg. Az már nem olyan blokk, mint a "mienk". :D Meg hát az a 200 ló is a főtengelyen mért teljesítmény, nem ezt viszi át az útra. És ez nem lenne jó utcai használatra, ugyanis a Weberekkel külön csapatprogram egy hidegindítás, meg hát a fogyasztása sem teljesen hétköznapi (25-30L körül ha kíméled), és nem lehet megfeleltetni semmiféle környezetvédelmi normának. Én személyszerint nem venném meg repedt hengerfejjel és rossz elektronikával 300-400 euróért sem... Nagyjából ennyit ér a két Weber és a szívósor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Warwolf! Az a motor nem 1.6, hanem 1.8 eredetileg. Az már nem olyan blokk, mint a "mienk". :D Meg hát az a 200 ló is a főtengelyen mért teljesítmény, nem ezt viszi át az útra. És ez nem lenne jó utcai használatra, ugyanis a Weberekkel külön csapatprogram egy hidegindítás, meg hát a fogyasztása sem teljesen hétköznapi (25-30L körül ha kíméled), és nem lehet megfeleltetni semmiféle környezetvédelmi normának. Én személyszerint nem venném meg repedt hengerfejjel és rossz elektronikával 300-400 euróért sem... Nagyjából ennyit ér a két Weber és a szívósor. Az 1.8-at benéztem!Bocsika! :oops: :oops: Mindenesetre érdekes, bár a repedt hengerfejjel 1t értünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Wolfi ha még nem tetted, meg akkor pls ne rendeld meg még a maszkot, mert nem biztos, hogy lesz lóvém kifizetni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Wolfi ha még nem tetted, meg akkor pls ne rendeld meg még a maszkot, mert nem biztos, hogy lesz lóvém kifizetni... :roll: Okézsoké, majd csörögj, ha mehet. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Persze szólok... Köszi még1X... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 milyet ish? Én most néztem, hogy rakat embör bevárásorl angyali szemeket az első körben és most meg kezdenek kijönni a jobbnál jobbak.... ha nekem lesz tutti olyan, amelyiknek az index is a testhez tartozik me' a különlevő sztem hóóót csálén áll... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=12080 Szép!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Annó beszéltünk ilyen kulcsokról, most itten van riasztóval együtt vagy hogy... http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=580 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Aham, de az immós kucsot hogy teszed bele ? Vagy azt is belehet ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Aham, de az immós kucsot hogy teszed bele ? Vagy azt is belehet ? :roll: az már nehezebb tészta :wink: mos' beszéztem 1 emberrel és ő mondotta,h a gyáriakon kivül igen gagyik vannak forgalomban, ettől függettlen nekem akkor is ilyen lészen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Aham, de az immós kucsot hogy teszed bele ? Vagy azt is belehet ? :roll: Kiveszed a csippet a gyári kulcs fejéből, és belebocsátod az új házba! :idea: Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 jó ez vmire??? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7966070039&rd=1 mer úgy látom hogy ez 1 db ellenállás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A kép alapján esetleg egy ruhacsipesznek, vagy alátétnek, enyhe nehezéknek... Kérdés hogy mikorra adná meg miatta a légtömegmérő, bár nekem úgyis lesz hamarosan egy eladó, úgyhogy Kess vedd meg, azátn majd eladom neked a kütyümet... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 hát ez nagyon ellenállásnak tűnik: de hogy mi az az IAT szenzor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts