mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ő most versenyen van, az apja adta át a suzuki pluszban. Én meg nem akartam kocsival menni a lejárt biztosítás miatt. :? Kérdezd meg Sonique-ot, hogy ő hogy járt :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Már hallottam róla. Akkor asszem felhívom most a srácot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Már hallottam róla. Akkor asszem felhívom most a srácot. :D De ha halottad akkor hova ez a nagy sietség ? Hívd fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Már egy hónapja meg van rendelve és nekem 2 hete mondták! :D Szóval ciki. Most beszéltem vele, mondta hogy ez az Alfáknál meg az Astráknál is gond szokott lenne (jófej hogy előre szólt!! :evil: :evil: ), de arréb lehet rakni a dobozt, vagy le lehet hajlítani annyira hogy beférjen. Mondtam neki hogy érdekes hogy ez így gyári én meg ehhez rendeltem. Most abban maradtunk hogyha bemegy így is (minimális lejhajlítással meg kipárnázaással), akkor ok, ha meg nem akkor még beszélünk. Szóval csak óvatosan ezzel a Veres Gábor "Úrral"... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Tom! Mi van abban a dobozban? Amúgy otthon is nyugodtan berakhatod! Összecsavarod addig hogy kényelmesen rá tudd tenni a tornyokra, majd egy kicsit (nem recsegésig) be kell feszíteni az állítócsavarral. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 ... márc. 31-én lejárt a kötelező ... Megmentetted az életem. :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Sparco és 23000 volt. Veress Gáboron keresztül rendeltem (sparcocucc.hu). Este megyek ha hoz/visz valaki, márc. 31-én lejárt a kötelező és csak jövő héten tudom befieztni. :wink: :? :D :P :D Te fász annak van 1 hónapig türelmi ideje :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Amúgy otthon is nyugodtan berakhatod! Összecsavarod addig hogy kényelmesen rá tudd tenni a tornyokra, majd egy kicsit (nem recsegésig) be kell feszíteni az állítócsavarral. :D Ha már itt vunk. A torony tetején van az a 2db kb 8-as csavar. Arra kell ráfogatni a merevítőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 :?: Gondolom, nem fizette be eddig a KFB-t :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 :?: rutintalan versenyzők kollega 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Igen, azzal a két-két csavarral kell felfogatni a merevítőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Tom! Mi van abban a dobozban? Amúgy otthon is nyugodtan berakhatod! Összecsavarod addig hogy kényelmesen rá tudd tenni a tornyokra, majd egy kicsit (nem recsegésig) be kell feszíteni az állítócsavarral. :D Uhu szerint csak biztosíték meg relé, szóval nyugodtan áthelyezhető. Hát jó, akkor hétvég felhelyezem magamnak! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ja, akkor a segédlevegő-kompresszor reléje van benne. Azt szerintem át tudod rakni. Nekem az gyárilag is a torony előtt van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 rutintalan versenyzők kollega 8) Türelmi ideje a biztosításnak tényleg van (+egy hónapig él a szerződés, de a rendőr gond nélkül b*szogat érte meg forgalmit elvesz, meg nemtom. VAGY NEM?). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ja, akkor a segédlevegő-kompresszor reléje van benne. Azt szerintem át tudod rakni. Nekem az gyárilag is a torony előtt van. :D Róla van szó. Akkor hová rakjam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Nem erre gondoltam. Amire Én gondoltam, az Neked is a torony előtt van, a képen is látszik. Ez nemtom micsoda. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Én sem. Pedig még ABS sincs a gépben. Na mind1, azért majd ki5lök valamit. A kiegyenlítő tartály nem lesz útban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Igen, azzal a két-két csavarral kell felfogatni a merevítőt. Ölég hurka az a csavar, azt hittem, h vmi combosabb megoldás van. Thx az infót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Én sem. Pedig még ABS sincs a gépben. Na mind1, azért majd ki5lök valamit. A kiegyenlítő tartály nem lesz útban? Ha leveszed, akkor nem :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Én sem. Pedig még ABS sincs a gépben. Na mind1, azért majd ki5lök valamit. A kiegyenlítő tartály nem lesz útban? nem csak le kell szedni mielött felteszed :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 A tartályt vissza tudod csavarni majd ugyanoda, de alá kell menjen a merevítő. A csavar lehet hurka, mert az csak a helyére fogja a merevítőt, a tányérjának kell felfeküdnie, az viszi az erőt át. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 nem csak le kell szedni mielött felteszed :idea: Lassúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 A csavar lehet hurka, mert az csak a helyére fogja a merevítőt, a tányérjának kell felfeküdnie, az viszi az erőt át. :D Úgy tanul az ember, ha kérdez. :D Majd uis kell vmi jó kis képet szereznem egy gyári merevítőről, mielőtt megcsináltatom magamnak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Az enyémet fotózhatod meg bármi egyéb méretet vehetsz róla, de ezek szerint nem ez a legszerencsésebb konstrukció. :wink: Akkor most hogy van ez a biztosításos dolog? Lehet használni a cart így is? (Chat-ben is folytathatjuk akár a beszélgetés ezen részét) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts