opel16v Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 NFS! Az Astra hordós rugóját nem lehet vágni, és igazándiból más típusé sem jó hozzá a rövid rugóút miatt. TDS! 20Le? :D Valaki hozzátett egy nullát véletlenül! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Elkészült a futóművem! 8) Most nagyon örülök (lehet hogy pár ezer km múlva már nem:lol: )!! Anti verdája az enyémhez képest légrugos Lexus. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szerintem ez azért "kemény" kijelentés volt. :D Miért, mi lett csinálva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Elől Katona-féle Bilstein hátul sárga Konik középállásban és valami Patyi féle ültetőrugó ismeretlen mértékű ültetéssel. Az Antis kijelentést én sem gondoltam komolyan, miután hengerfej nélkül is csak a szokásos deszkákkal lehetett kitolni a gépét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Akkor Neked sem lesz mostanában veseköved! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Emberek, ha ki akarom kapni a középső dobot, és csövet akarok behegeszteni a helyére, milyen hegesztővel csináljam? Sima elektródás megteszi? Vagy láng, co, vagy mi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 sziasztok akkor mit érek el avval hogy kiszedem a középső iletve a katalízátort!!! jobban fogja venni a fordulatot? nekem egy dizel astrám van!! köszi szépen a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Emberek, ha ki akarom kapni a középső dobot, és csövet akarok behegeszteni a helyére, milyen hegesztővel csináljam? Sima elektródás megteszi? Vagy láng, co, vagy mi??? Co :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Co :D Most komolyan ne mán? mert akkor nemtudom itthon megcsinálni :P Aszittem elektródás is megteszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Most komolyan nahát? mert akkor nemtudom itthon megcsinálni :D Aszittem elektródás is megteszi :D Komolyan ,az ív szétfogja égetni, meg zárványos és nem tömít rendesen. Vagy ha kuva jól heftelsz akkor próba de én nem ajánlom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Elől Katona-féle Bilstein hátul sárga Konik középállásban és valami Patyi féle ültetőrugó ismeretlen mértékű ültetéssel. Az Antis kijelentést én sem gondoltam komolyan, miután hengerfej nélkül is csak a szokásos deszkákkal lehetett kitolni a gépét! :D Wow!! Miből lesz a csere-bogár :DD Képek? kivi lennék rá majd milyen lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Oksa, csinálok majd néhányat. De már kezdem sajnálni, hogy nincs valami szépséges 15ös alum, azzal lenne nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Komolyan ,az ív szétfogja égetni, meg zárványos és nem tömít rendesen. Vagy ha kuva jól heftelsz akkor próba de én nem ajánlom :P Az én hátsó dobom ivvel van felrakva, + toldva, össz 3 ivhega van rajta. Nos eddig 1 éve van fennt, de hibátlan a hegesztés, és eddid 7-ből 7 azt mondta, mikor megnézték, hogy lánggal van hegázva. Hát kiábrándítottam őket :D No persze hozzá kell tennem, hogy én nem tudok ennyire jól hegeszteni ivvel, de haver faterja igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ma kifizettem a toronymerevítőmet (nem, nem a barátnőm az...), mostmár csak be kéne szerelni. Tud valaki olyan futóművest, aki ezt szakszerűen megcsinálná? Ha olcsón dolgozik az sem baj! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 én magam raktam be.... szvsz nem kell hozzá szaki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Biztos? Ennek nem az az egyik lényege, hogy pontosan be van állítva a tornyok távolsága (áttételesen a futóműgeometria)? Másik hogy úgy is marad. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Biztos? Ennek nem az az egyik lényege, hogy pontosan be van állítva a tornyok távolsága (áttételesen a futóműgeometria)? Másik hogy úgy is marad. :roll: Állítható toronymerevítőt vettél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Azt bezony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Azt bezony. Aham. Ezt mosnjuk mondhattad volna :wink: Amikor már recsegnek a tornyok, az már biztos sok :D Este gyűsszzz ? Krisztiánnal beszélhetnél a futőművesről, ahol Anti is volt :wink: ui: mennyit kóstált ? márka ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ma kifizettem a toronymerevítőmet (nem, nem a barátnőm az...), mostmár csak be kéne szerelni. Tud valaki olyan futóművest, aki ezt szakszerűen megcsinálná? Ha olcsón dolgozik az sem baj! :wink: Mibe fájt? És hol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Sparco és 23000 volt. Veress Gáboron keresztül rendeltem (sparcocucc.hu). Este megyek ha hoz/visz valaki, márc. 31-én lejárt a kötelező és csak jövő héten tudom befieztni. :wink: :? :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Sparco és 23000 volt. Veress Gáboron keresztül rendeltem (sparcocucc.hu). Este megyek ha hoz/visz valaki, márc. 31-én lejárt a kötelező és csak jövő héten tudom befieztni. :wink: :? :D :P :D Sparco ? Az jóóóóóó :D Megdumcsizzuk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Lementem bepróbálni a rendszert és úgy néz ki hogy frankón útban van egy GM 90 587 327 AMP feliratú doboz, ami a menetirány szerinti baloldali toronyra van felcsavarozva. Ez mi? Hívjam a srácot hogy ezt hogy gondolta, vagy áthelyezhető, sőt nem is széria tartozék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Lementem bepróbálni a rendszert és úgy néz ki hogy frankón útban van egy GM 90 587 327 AMP feliratú doboz, ami a menetirány szerinti baloldali toronyra van felcsavarozva. Ez mi? Hívjam a srácot hogy ezt hogy gondolta, vagy áthelyezhető, sőt nem is széria tartozék? Úgy vetted át, hogy nem próbáltad fel előtte ? :D Ejjjj teee. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Ő most versenyen van, az apja adta át a suzuki pluszban. Én meg nem akartam kocsival menni a lejárt biztosítás miatt. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts