Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nem igazán ide tartozik, de nam talaltam neki jobb helyet, ugyhogy ide irok: ismer valaki olyan szakembert aki muanyag elemek keszitesevel foglalatoskodik? Konkretan kotenyre, maszkra gondolok. Es nem Autoplastik-a, meg majoshaza, hanem valami megfizethetobbre gondolok.

A masik kerdesem: van itt valahol belinkelve egy designernek a weboldala, de nem talalom, valami H betus a neve asszem. Nala lattam morcositast, azt hegeszti, vagy csak ugy ott van? Es mi is a webcime?

Elküldve

Hernád Tominak hívják, heggeszteti, nem ő csinálja, csak tud helyeket ahol megcsinálják, de megkéri az árát...amúgy jóbarátom... :wink:

A morcosítást amúgy egy sima lakatos is megcsinálja, semmi ördöngősség nics benne...

Valami keményebb papírra kivágod a sablont, (célszerű középen elfelezve csak a felét, hogy egyforma legyen) odanézed, próbálkozol, majd ha evvel megvagy elcsattogsz egy lakatoshoz, aki ezt fémből felheggeszti neked... :wink: Aztán meg fényező.. :wink:

Üdv.: Atommanó

Elküldve
Hernád Tominak hívják

...

elcsattogsz egy lakatoshoz, aki ezt fémből felheggeszti neked... :wink:  Aztán meg fényező.. :wink:  

Köszi!

Jol latom, hogy a Tied nem hegesztve van? Miert?

Vagy semmi kozom hozza es kulonben is tul sokat kerdezek??? :D :P

Elküldve

Nekem így alakúlt, de nekem is úgy lesz...

Azért nem , mert nem akartam komplett mocitetőt fényeztetni, meg mert valszeg üvegszálból lesz az egész géptető egyben... :wink:

Egyébként kérdezz nyugodtan... :wink:

Elküldve

Gepardot ésWarwolfot kerdezd meg ök elég jó áron csináltak ilyesmiket!!!

De ha jol tudom kecskeméten! De még mindig megéri lemenni egyszer megbeszélni otthagyni és visszamenni ha joval olcsobb!

Elküldve
Csináld meg addig  avilágítást, és akkor én is átmegyek valamelyik nap... :wink:

na akkor ezért nem fogom megcsinálni :D

Már csak az otthonomból hiányzol :P :D :D

Amúgy láttam a fakításod a mocitetőről!

Még most szólj ha tudsz jó áron üvegszálat vagy hasonlót, mert akkor nem morcizom be meg fényezem....

Elküldve
... ismer valaki olyan szakembert aki muanyag elemek keszitesevel foglalatoskodik... megfizethető éron?

Asszem, nem az olcsót kellene keresni, hanem a jót! Épp tegnep csináltam egy vadiúj lökhárítótoldatot, a gyártó után. A pontos árát nem tudom, de ezeket húsz pénz körül szokták mérni, ehhez képest papírvékony, és még véletlenül sincs semmi célzás a felfogatásra. Oldd meg :evil: . Asszem a majosházaiak ilyet nem csinálnak. Biztos drágább, de odateszed és passzol, ezt meg még faraghatom, míg illeszkedni fog valamennyire. :evil: :evil: :evil:

Mellékesen én is azért kezdtem el műgyantázni, mert láttam, mások hogyan dolgoznak. Elszomorító... :D

Elküldve
Mellékesen én is azért kezdtem el műgyantázni, mert láttam, mások hogyan dolgoznak. Elszomorító...

Szóval Te foglalkozol ilyennel? Ami a C oszlopodon van az saját termés?

Elküldve
Mellékesen én is azért kezdtem el műgyantázni, mert láttam, mások hogyan dolgoznak. Elszomorító... :D

Nem akarnál egy rövid leírást alkotni magáról a folyamatról? :P

1-2 helyen lehet olvasni a neten erről , de hátha valami újat mondanál.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.