aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 pont fordítva neeeeem? a épen és a leírásban az van,h a patronos részét rögzíted a tetőhöz :idea: én is furcsálottam :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Ő is ezt mondta, mi meg fordítva.. akkor most hol az igazság... Bár talán mindegy... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Onegában a patron van alul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 hát én már betttem fejjel lefelé azaz a patron felül van mint ahogy a hinwiesben vót :wink: ha beszarik nekem akkor tutti alulra kell a patron :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Aztec én is így vagyok vele... Akkor kettő kettő... Aztec+Sonique ptron fennt, Mélykék + Anti lennt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 (megjegyezném zárójelben szvsz mind1 hol a patron :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 ...Bár talán mindegy... Üdv.: Atommanó Zárójelben én is megjegyeztem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 sry nem láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Igen, Elektrom Ágnes, és senkinek nem tanácsolom, hogy központizár-motorral próbálkozzon, mert nem lesz benne annyi erő sem, hogy legalább megmozdítsa a zárat. Viszont ezt meg relézni kell, de vastagon, mert simán képes induláskor felhúzni 10-15A-t! Ajánlom a 30A terhelhetőségű reléket, nekem beégette a 20A-os érintkezőit. akkor ha jól értelmezem, csak egy ilyen moci, meg 1 relé, meg vezeték meg kapcsoló köll hozzá??? na meg megfelelő rudazat hajlítgatása??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Aztec én is így vagyok vele... Akkor kettő kettő... Aztec+Sonique ptron fennt, Mélykék + Anti lennt... :wink: asszem nekem is fent, de most már bizonytalan vagyok :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 akkor ha jól értelmezem, csak egy ilyen moci, meg 1 relé, meg vezeték meg kapcsoló köll hozzá??? na meg megfelelő rudazat hajlítgatása??? Jól értelmezed! :D Persze ajtónként, mert elég bonyolult mechanika kellene, hogy egy központi motorral tudd az összeset nyitogatni! :D :P :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 OK nekem csak a csomitartót kell megcsinálni.... :wink: akkor már lehet is nekifogni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ráadásul ha le lesz falazva a zár helye, és kijön belőle a központizár-motor, még a vezetékeket sem kell behúzni, csak az A-oszlopnál rácsatlakozni. :idea: És még marad legalább egy szál madzag kékneonnak, satöbbi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 hmmmm :shock: akkor szét sem kell bombázni az autót?? 1re jobban hangzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 A rekordnak én is megcsin a csomitetejét gombnyomásra nyílónak és elektromágnesnek trabi önindító behúzótekercsét használtam. De azt nem telo támasztja ki, hanem rugó csapja fel, ezért az nyílik is nyomáskor. Lehet hogy a te csomitetőd nem nyílna ki, mert nehezebb és telo támasztja ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ráadásul ha le lesz falazva a zár helye, és kijön belőle a központizár-motor, még a vezetékeket sem kell behúzni, csak az A-oszlopnál rácsatlakozni. :idea: Bááááz Szilárd mondd vmit emberünk :idea: hogy mennyire fáj ilyenkor a felismerés azt el sem tuom mondani! Erre nem jöttem volna rá ESK szétszedtem volna.... a rutin G ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Na szépen képben leszünk hogy hogy is van ez... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 ....ESK szétszedtem volna.... Néha azért már össze is rakhatnál valamit :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 szoktam csak annak köze nincs az opelemhez nameg 6 projekt fut egyszerre sosem tudom erőforrásaim összpontosítani :D azon filóztam idén be sem indítom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Húzzá má bele abba a Géesáj építésbe...itt a jóidő.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Reménytelen egyelőre a dolog. Sztem ha 7végén nyugi van összerakom, de akkor se tuom hogyan tovább... El akarok menni vmi raj csókához, aki megmondja nekem a frankót kaszni ügyben. Mármint nem falazás meg ilyen apróságokra gondolok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ha kell segítség, akkor szólj nyugodtan. Bár képességeim nem determinálnak szakmunka végzésére... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Tom számítok Rád! A 7végén csörgök és hekkelünk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Oksa. Hívj nyugodtan. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Oksa. Hívj nyugodtan. :roll: nyugodtan foglak felhívni megígérem :wink: remélem jó ídő lesz. akkor szerzek flexet meg heggesztőt is és akkor az ülést is befaragjuk rendesen, hogy a kormány legalább kézre essen 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts