Kess Elküldve Március19, 2005 Elküldve Március19, 2005 vilcomp-nál ezt találtam: Wh-2v 2 vezetékes (követő) motor központi zár javításhoz, kiegészítéshez. 2.000,- /db Wh-5v 5 vezetékes (vezérlő) motor központi zár javításhoz, kiegészítéshez. 2.300,- /db meg ezt: Wheels NCL-17 Vezérlő modul kábelköteggel, központi zár javításhoz. 3.700,- /db CarLock-2 Vezérlő modul központi zár javításhoz, kiegészítéshez. 3.300,- /db és ehhez már csak vezeték és 1 kapcsoló kell szerintem....na meg a beszerelés :wink:
aztec Elküldve Március19, 2005 Elküldve Március19, 2005 bontásig, beszerzésig nem lesz gond :D :wink:
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Elküldve Március19, 2005 Meginfózom azért sógoromat is, hogy mennyiért csinálná meg nékünk...ő amúgy is olcsóbban szerzi be a hasonló kütyüket, meg olcsón is dologzik... Riasztókkal, meg minden ilyesmi dologgal foglalkozik... :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március19, 2005 Elküldve Március19, 2005 azaz ő biztos pikk pakk be tudja majd sszerelni! 1 kicsit mókás a beszerelés....
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Elküldve Március19, 2005 Nem baj majd bérlünk két trélert, elvisszük hozzá a vasakat, ő meg megcsinyázza...mi meg röhögünk... :roll: Ha már falazás.. oldalsó ajtók, én nem akarom, mert zár már most sincs, és így is ki kell lalálni valamit, hogy honnan lehet majd valami segédáramot adni, ha lemerül az aksi... :roll:
Kess Elküldve Március19, 2005 Elküldve Március19, 2005 én elvontatom a verdáitokat :roll: :D :P én is csak a hátsót akarom falazni, az ajtók maradnak, mert akkor nemtok bemenni az autóba....
GPont Elküldve Március19, 2005 Elküldve Március19, 2005 Nem akarok beleszólni, de már mindegy, megtettem... :oops: Szal nekem a csomagtartóm már vagy két éve távirányítóval nyílik, a hátsó ajtók meg fejlesztés alatt vannak, egyenlőre a nyitó"motorok" vannak beszerelve készre. Amit mondani akarok: a csomagtartóba egy bontott Senatorból tettem a nyitókát, ott is ugyanerre szolgál. Viszont ritka, legalábbis én nem találtam többet. Cserébe ugyanilyenek vannak a dévúkban is, lásd Nexia, Espero stb. Tökéletes a hasonlóság, csak az utóbbit valami Huan Xing Ling Bong Fu... cég gyártja. A Daewoo - Chevy Klubosoktól kaptam meg a Daewoo - Hunyadi bontó címét és telszámát, innen sikerült darabonként 2500 egységért beszerezni. :idea: A bontó címe: 1171. Zrínyi u 36, tel: 0612568094 és 06209134978.
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Köszi GPont, királyság... :wink: És egy az egyben passzol a cucc, vagy henkelni kell? :roll: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Ha dévúból jó a motor akkor tudok szerezni az 99% Az 1%ot csak a szokásos formánk miatt hagytam meg :D
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Jó de ne feledd, hogy 3 dévút kell ám meghekkelned... :wink:
GPont Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 És egy az egyben passzol a cucc, vagy henkelni kell? :roll: Természetesen nem stimmel! :D De nem nagy kaland. A csomagtartóban a nyomógomb úgyis rudazatot húz, ha találtál helyet a "motornak" (azért idézőjelben, mert igazából ez egy elektromágnes, hasonlít a behúzótekercsre), akkor csak kellő hosszúságú rudazatot kell hajlítani neki. Az ajtó már problémásabb volt a kis hely miatt: ha a kellő szögben állt a cumó, vagy volt valami a rudazat útjában, vagy az egész állt a lejáróüveg útjába, vagy nem lehetett szerelni. De ezt is meg lehetett oldani egy kis leleményességgel.
aztec Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 az várható volt, hogy nem lesznek előre gyári pontok :D az is 100 volt h hekkelni kell én csak attól a részétől kexelek, amivel behúzod azt nem árt eltalálni méretben, hogy rendesen zárjon :idea:
GPont Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 én csak attól a részétől kexelek, amivel behúzod azt nem árt eltalálni méretben, hogy rendesen zárjon :idea: Ezt most nem vágom... Mi zárjon? Mert ez csak nyit, a zárás a hagyományos módon zajlik - egyszerűen becsapod... (Elhitetsz vele valami hülyeséget!)
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Na nesze te beszóltááá: Úgy lesz :wink: a hetekben nézem ahogy van ídőm! elektromágneses :shock: :?: TEEEEEHHHHH VASUTASSSSSSSSSSS :D...mert igazából ez egy elektromágnes... NAAAA??? Geri koma? :P :D :D Üdv.: Atommanó
GPont Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Igen, Elektrom Ágnes, és senkinek nem tanácsolom, hogy központizár-motorral próbálkozzon, mert nem lesz benne annyi erő sem, hogy legalább megmozdítsa a zárat. Viszont ezt meg relézni kell, de vastagon, mert simán képes induláskor felhúzni 10-15A-t! Ajánlom a 30A terhelhetőségű reléket, nekem beégette a 20A-os érintkezőit.
aztec Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 igen de mos' csak véletlen találad el antal úrfi :D G elrtam na.. a nyitásra gondoltam nyilván mivel a zárást a központi ellátja ugyanúgy, ahogy eddig :wink:
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Kivételesen tudatos volt, mert a haverom már régóta akar ilyesmit a Corsa-ba, és a Kurgyis Gabi nak is ilyesmi van...ez rémlett... :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 írtam választ töki csak nem figyelsz :wink: most mejek ki karterezni...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Na gyerünk, húzzá bele... Már én is válaszoltam... Köszi! Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 RE re re ott :D mindjárt csinálok képeket és átküldöm;)
GPont Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 ...a nyitásra gondoltam... Jahogy... értem! :D A rudazat hosszát kell eltalálni. Nem kell hozzá pilótavizsga... A központizár kiugorhat a csomagtartóból, ha már úgyis be lesz hegesztve a helye, de az ajtókban érdemes megtartani, hogy ne lehessen egyszerűen, az ablakon benyúlva kinyitni.
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Tegnap felmerült Sonique pajtiban a kérdés, hogy hogy is kell beszerelni a motortérkitámasztó telót... Mármint a kérdés az volt, hogy melyik fele merre van...a lényeg, hogy a vastagabb része tehát a patron van a motortérhez közelebb.. :wink: Üdv.: Atommanó
Recommended Posts