aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát így redi :wink: Ugye,h felháborító :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 vilcomp-nál ezt találtam: Wh-2v 2 vezetékes (követő) motor központi zár javításhoz, kiegészítéshez. 2.000,- /db Wh-5v 5 vezetékes (vezérlő) motor központi zár javításhoz, kiegészítéshez. 2.300,- /db meg ezt: Wheels NCL-17 Vezérlő modul kábelköteggel, központi zár javításhoz. 3.700,- /db CarLock-2 Vezérlő modul központi zár javításhoz, kiegészítéshez. 3.300,- /db és ehhez már csak vezeték és 1 kapcsoló kell szerintem....na meg a beszerelés :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 bontásig, beszerzésig nem lesz gond :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Meginfózom azért sógoromat is, hogy mennyiért csinálná meg nékünk...ő amúgy is olcsóbban szerzi be a hasonló kütyüket, meg olcsón is dologzik... Riasztókkal, meg minden ilyesmi dologgal foglalkozik... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 azaz ő biztos pikk pakk be tudja majd sszerelni! 1 kicsit mókás a beszerelés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Nem baj majd bérlünk két trélert, elvisszük hozzá a vasakat, ő meg megcsinyázza...mi meg röhögünk... :roll: Ha már falazás.. oldalsó ajtók, én nem akarom, mert zár már most sincs, és így is ki kell lalálni valamit, hogy honnan lehet majd valami segédáramot adni, ha lemerül az aksi... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 én elvontatom a verdáitokat :roll: :D :P én is csak a hátsót akarom falazni, az ajtók maradnak, mert akkor nemtok bemenni az autóba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Nem akarok beleszólni, de már mindegy, megtettem... :oops: Szal nekem a csomagtartóm már vagy két éve távirányítóval nyílik, a hátsó ajtók meg fejlesztés alatt vannak, egyenlőre a nyitó"motorok" vannak beszerelve készre. Amit mondani akarok: a csomagtartóba egy bontott Senatorból tettem a nyitókát, ott is ugyanerre szolgál. Viszont ritka, legalábbis én nem találtam többet. Cserébe ugyanilyenek vannak a dévúkban is, lásd Nexia, Espero stb. Tökéletes a hasonlóság, csak az utóbbit valami Huan Xing Ling Bong Fu... cég gyártja. A Daewoo - Chevy Klubosoktól kaptam meg a Daewoo - Hunyadi bontó címét és telszámát, innen sikerült darabonként 2500 egységért beszerezni. :idea: A bontó címe: 1171. Zrínyi u 36, tel: 0612568094 és 06209134978. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Köszi GPont, királyság... :wink: És egy az egyben passzol a cucc, vagy henkelni kell? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Ha dévúból jó a motor akkor tudok szerezni az 99% Az 1%ot csak a szokásos formánk miatt hagytam meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Jó de ne feledd, hogy 3 dévút kell ám meghekkelned... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 És egy az egyben passzol a cucc, vagy henkelni kell? :roll: Természetesen nem stimmel! :D De nem nagy kaland. A csomagtartóban a nyomógomb úgyis rudazatot húz, ha találtál helyet a "motornak" (azért idézőjelben, mert igazából ez egy elektromágnes, hasonlít a behúzótekercsre), akkor csak kellő hosszúságú rudazatot kell hajlítani neki. Az ajtó már problémásabb volt a kis hely miatt: ha a kellő szögben állt a cumó, vagy volt valami a rudazat útjában, vagy az egész állt a lejáróüveg útjába, vagy nem lehetett szerelni. De ezt is meg lehetett oldani egy kis leleményességgel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 az várható volt, hogy nem lesznek előre gyári pontok :D az is 100 volt h hekkelni kell én csak attól a részétől kexelek, amivel behúzod azt nem árt eltalálni méretben, hogy rendesen zárjon :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 én csak attól a részétől kexelek, amivel behúzod azt nem árt eltalálni méretben, hogy rendesen zárjon :idea: Ezt most nem vágom... Mi zárjon? Mert ez csak nyit, a zárás a hagyományos módon zajlik - egyszerűen becsapod... (Elhitetsz vele valami hülyeséget!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Na nesze te beszóltááá: Úgy lesz :wink: a hetekben nézem ahogy van ídőm! elektromágneses :shock: :?: TEEEEEHHHHH VASUTASSSSSSSSSSS :D...mert igazából ez egy elektromágnes... NAAAA??? Geri koma? :P :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Igen, Elektrom Ágnes, és senkinek nem tanácsolom, hogy központizár-motorral próbálkozzon, mert nem lesz benne annyi erő sem, hogy legalább megmozdítsa a zárat. Viszont ezt meg relézni kell, de vastagon, mert simán képes induláskor felhúzni 10-15A-t! Ajánlom a 30A terhelhetőségű reléket, nekem beégette a 20A-os érintkezőit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 igen de mos' csak véletlen találad el antal úrfi :D G elrtam na.. a nyitásra gondoltam nyilván mivel a zárást a központi ellátja ugyanúgy, ahogy eddig :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Kivételesen tudatos volt, mert a haverom már régóta akar ilyesmit a Corsa-ba, és a Kurgyis Gabi nak is ilyesmi van...ez rémlett... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 ez esetben én kérek elnézést :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Ülés projekt? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 írtam választ töki csak nem figyelsz :wink: most mejek ki karterezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Na gyerünk, húzzá bele... Már én is válaszoltam... Köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 RE re re ott :D mindjárt csinálok képeket és átküldöm;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 ...a nyitásra gondoltam... Jahogy... értem! :D A rudazat hosszát kell eltalálni. Nem kell hozzá pilótavizsga... A központizár kiugorhat a csomagtartóból, ha már úgyis be lesz hegesztve a helye, de az ajtókban érdemes megtartani, hogy ne lehessen egyszerűen, az ablakon benyúlva kinyitni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Tegnap felmerült Sonique pajtiban a kérdés, hogy hogy is kell beszerelni a motortérkitámasztó telót... Mármint a kérdés az volt, hogy melyik fele merre van...a lényeg, hogy a vastagabb része tehát a patron van a motortérhez közelebb.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts