Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Már az a 8 k is necces amit az enyém produkál, de amit H tomi mondott, hogy 10k-ig pörgetni az opelmocit az badarság... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 hááááát nemtom. mondott érdekes dolgokat mindenesetre maradjunk annyiban! Pl a csomagtartónyyitást nem szemétségből mondom de én fogom betteni. Namost a motor 3800 körül mozog ebből ne legyen már 12 mire bekerül.... motorprögés téma: persze német és autó és lepörgi a mocikat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ez a csomimoci hogy is van??? Elektromágneses, vagy hogy, vagy mi? Felpattintja, csak az ajtót? Nekem is vagyél egyet... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Úgy lesz :wink: a hetekben nézem ahogy van ídőm! elektromágneses :shock: :?: TEEEEEHHHHH VASUTASSSSSSSSSSS :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 ha meglesz vagy már megvan? akkor muticska... :wink: Éljen a MÁV, meg Peti kedvéért a BKV is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 http://www.vilcomp.hu/ kényelem fül, oldal alja. Én tegnap náluk szereltettem be egy rejtett kapcsolós kis okosságot 5k-ért. Nagyon korrektek voltak. Ráadásul a srác, aki szerelte Mantaklubbos volt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 :D ezt csak a őlong kém polliban hallottam és megteccett :wink: amúgy még nincs meg! de sztem Kess is benne lesz :wink: Tomiéknál komolyabb infláció van, mint nálunk ugyanis 4ezreket mennek fel az árak napok alatt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát bazzeg, kemény gazdasági fellendülés van kicsiny országunkban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát bazzeg, kemény gazdasági fellendülés van kicsiny országunkban... :D van aki fellendül belőle és OFF autót vesz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Attól még nagyon jó gyerek a Tomi! Komálom... :wink: Mindenkinek vannak hibái, meg gyengéi, hát őt így kell elfogadni... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 én nem mondtam,h nem csipázom nem erről van ne fordítsd át a konverzésönt plz :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Jóvanna...eszemben sincs, csak hát hogy kerek legyen a sztori... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 hogy kerek legyen a sztori rájöttem viszonzom kedvességed ha minden igaz sógorom családja nemsokára jön Mo-ra családlátogatni hozzátok fogom küldeni őket :wink: ha nem mondtam volna sógorom arab Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 én is benne vagyok, úgyhogy nyomjuk nagyüzemben.... csak jó lenne minél előbb, mert falaztatni akarom a hátulját és addig nemtom kinyitni a csomitartót..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Elhiheted, hogy így recis létemre a belvárosban volt már dologom hasonló nesönelitivel... :D Kess+Aztec+Anti eddig, úgyhogy 3 min kell... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Oks én első körben 7főn bevállalom lomexet. ott eddig mindig megkaptam mindent illetve mindenre kitaluóiztunk vmi okosat :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hajrá... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 nem hajrázzá meg ne kérdezd 7főn 5 percenként hogy megvan e már mert mail bombert nyomok a méledre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 A cikket átraktad már??? :roll: Úgy látom nagyon ráérsz... :wink: :D :P :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 nem érek rá nem is vaok gép elött ez1 bot aki irgoat mint íbéjen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ja akkor már értem ezt a sok összefüggéstelen értelmetlen irományt... :wink: Aztec ha hazaérsz, nyomj egy restartot, mert beszart a géped... :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 az én gépeim szobatiszták öcsse :wink: nem úgy mint a teh dsit az kexel állandóan szarosat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 De ez legalább megy... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 még :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 héé lányok valamennyire maradjunk már a témánál Anti neked kellene itt figyelni...hogy mutatsz igy jó példát ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts