warwolf Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Egy újabb elvetemült autóépítő!Amúgy sztem nem rossz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Nekem tetszik, csak egy kicsit átlátszó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ez egy szép Astra! Nekem ilyen formában tetszik! De azért a Nexiát nem cserélném le! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Apróság, de szerintem jópofa megoldás :) :) ui: mielőtt valaki beírná : - igen tudom, hogy roppant koszos a motortér - igent tudom, hogy a szelepfedél tömítése engedi az olajat - stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 :) :) Ezekszerint beraktad.. öö vagy nem neked kellett? nah mindegy... Simán csak csavarok helyére megy, vagy varia? Filózok én is egy ilyenen... igaz, alöbb inkább a rugót kellene megcsinálnom :? :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 ....Ezekszerint beraktad.. öö vagy nem neked kellett? nah mindegy....Kellett mi ? :) Egy kedves barátom segített berakni a telókat, illetve én segítettem neki :wink: Simán csak csavarok helyére megy, vagy varia? Filózok én is egy ilyenen... igaz, alöbb inkább a rugót kellene megcsinálnom :? :oops: 8) Picit le kell csippanteni a zajfogó szivacs csücskeiből. Csavarozgatáskor a hozzáférés nem túl kényelmes, + Anti kicsit jobban megszenvedett a 16 szelepes kapcsán. Fúrni, faragni, sehol nem kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Cimbim is megcsinálta az astrajan ... Ő Lada Niva csomagtarto telokat tett bele ... Nemsokára az enyimé is kész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Cimbim is megcsinálta az astrajan ... Ő Lada Niva csomagtarto telokat tett bele ... Nemsokára az enyimé is kész :) Te is azt akasz beletenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Te is azt akasz beletenni? Persze ...párezerből megvan ... majd lekoppintom az övéről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Én meg a tiédről! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Én érdekes nem szívtam vele abszólut, csak biztos ami biztos alapon felhívtam Antit, h melyik lia toljam a teló alsó szárát :) Mindkét oldalt csak a szük hely meg a kábelköteg okozta a neccet :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Persze ...párezerből megvan ... majd lekoppintom az övéről :) Hova lett a 2000-3000 Forint ? :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Persze ...párezerből megvan ... majd lekoppintom az övéről :) Ha kész tudod mit kell tenni! :) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha kész tudod mit kell tenni! :) Köszi! Persze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Apróság, de szerintem jópofa megoldás :) :) http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/telo.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/telo2.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/telo3.jpg ui: mielőtt valaki beírná : - igen tudom, hogy roppant koszos a motortér - igent tudom, hogy a szelepfedél tömítése engedi az olajat - stb. Ööö...Pista, mintha aszontad volna hogy szólsz ha tudsz szerezni ilyeneket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nálem is csak a toronymerevítő miatt szívtunk....bár nem kicsit... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Jobb oldalt még istenes volt a helyzet, mert a kábelköteget ki lehetett húzni és a toronymerevítőre akasztani vagyis feszíteni.... Viszont nekem a bal oldal volt a sux, mert ott kábelköteg nem akart kijönni + toronymerevítő... fogtam egy crovát abba bele az anya alulról szigszalaggal megtámasztottam és így fogtam oda :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Szigszallag nélkül, de hasonló megoldással ügyeskedtem.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nekem az volt kéznél :wink: elsőre leszakadt a szalag, mert felülről túl megküldtem a csavart, majd 10 perces hajtóvadászat után visszanyertem az alátétet s anyát, s másodszorra már duplán ragasztottam oda :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ööö...Pista, mintha aszontad volna hogy szólsz ha tudsz szerezni ilyeneket... Tudom, nem felejtettem el. Szerzünk neked ilyet, csak még egy kis időre a türelmedet kérem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Mélykék!Konkrétan mibe való is ez a telo?Eredetileg?Mert ugye mondottak itt már Kadett E csomagtértelót is, csak egy kicsit borsos áron tudtam volna beszerválni! Szóval? :?: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ez ha jól vettem ki fél univerzális, mert astra/kadetten kivül golfba és tsiba is belemegy :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ez ha jól vettem ki fél univerzális, mert astra/kadetten kivül golfba és tsiba is belemegy :wink: Korrekt, már csak a neve kellene! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 te lesz kóp Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 te lesz kóp én nem leszek kóp! :) Bár valszeg a mérete is elég lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts