aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Anti hátha Te többet kiszed ebből :) http://www.mastertuninggeneve.com/Menu.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Itten van a mail címük: :wink: webmaster@mastertuninggeneve.com Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Itten van a mail címük: :wink: webmaster@mastertuninggeneve.com Üdv.: Atommanó rendi vagyol, de ne nézz már hülyének Teeeee.... Már írtam nekik csak bafnak REzni :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Akkor azt is mondhattad vona... :wink: Nekem meg a dbilas nem válaszol... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Akkor írj nekik... :wink: http://addesign.promedia.lv/gsi/contacts.php Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Innen meg ez az utolsó tetszik ez: de itt van még néhány: http://addesign.promedia.lv/gsi/tun_rearlamp.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 A legg***bbek azonban akik nálunk szarrá hirdetik magukat szinterkuplung ügyben anno nem egyszer fordultunk többen is kérdéssel feléjük de le sem szartak.... ez a mentalitás bazz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Inkább írja a Litvánoknak! (Hátha ők válaszra méltatnak, hiszen nekik mi nyugat vagyunk... :wink: ) És meglepődve néztem hogy vannak azért ott is kemény gépek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 itt van ni 160 juró... http://www.mts-carstyling.de/Data/MTS2003/shopindx.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Ma visszaültettük a masinát ... Hát, szegény vesekövem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 itt van ni 160 juró... http://www.mts-carstyling.de/Data/MTS2003/shopindx.htm + postaköltség!De még így is baráti lenne sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 ez csak azért nem igaz így, mert nem vagy köteles egy műszakira elegendő összeget birtokolnod (kártyán, zsebben, akárhogy...) mondjuk hó végén tehát kérheted az útvonalengedélyt a telephelyre is ;-) ezért jó a vidéki cím... :) Sajnos az útvonalengedély csak a legrövidebb útszakaszon való mozgásra jogosít fel :) Más: A rendőr minden esetben KPM vizsgára küldhet, ha bármiféle átalakítást észlel az autódon, ami nincs a forgalmiba belepöcsételve. Vagy megpróbálhat megbírságolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Akkor is ha mondjuk 15 vagy 16-os alu van rajta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Sajnos az útvonalengedély csak a legrövidebb útszakaszon való mozgásra jogosít fel :) Más: A rendőr minden esetben KPM vizsgára küldhet, ha bármiféle átalakítást észlel az autódon, ami nincs a forgalmiba belepöcsételve. Vagy megpróbálhat megbírságolni. :) kpm vizsgára nem azonnal küld! nem kötelezhet rá! a telephelyre küld, a legrövidebb úton Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Akkor is ha mondjuk 15 vagy 16-os alu van rajta ? az nem átalakítás, bár elvileg kérheti a műbizonylatot de én még nem hallottam olyat, hogy normális autó esetében ilyenért szóltak volna csak ladák, trabik és társaiknál Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 kpm vizsgára nem azonnal küld! nem kötelezhet rá! a telephelyre küld, a legrövidebb úton Persze hogy nem, például mi van, ha szombat éjfélkor állít meg :) Azt fogja mondani, hogy feljelent. Te pedig a hiteles KPM vizsgával majd jelentkezel az ügyed vizsgálójánál, és ha ő azt mondja hogy ez frankó, akkor elejtik a feljelentést. Persze, mire a vizsgára kell vinni a kocsit, legyen minden szabályos rajta.. :) Pl. tipikus a fólia. Sajnos le kell szedni akkor a fekete fóliát és a legvilágosabbat felrakni. KPM megméri, jó lesz, be kell íratni a forgalmiba (sajnos pénzbe kerül), utána vissza lehet tenni megint feketét és a rendőr sem szólhat többet érte. Nagyobb kerék, extra felni miatt nem szólnak nyugati gépeknél. Nyomtávszélesítő miatt viszont elvileg már igen, de úgysem fog aláhasalni az út szélén, hogy miért ilyen széles.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 be kell íratni a forgalmiba (sajnos pénzbe kerül), én másfél hónapig jártam hivatalról hivatalra, hogy beirassam a forgalmiba a fóliát. NEM LEHET! az okmányiroda azt mondja, hogy mozaik u-tól kell kérni egy engedélyt az átalakitásra, a mozaik u. meg azt mondja hogy ez nem átalakitás. igy nincs mit engedélyezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Sztem elég lenne, ha a fóliázó műhelyben a műbizonylat számát az első ablakokra is felragasztanák, nem csak a hátsókra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 nekem idáig mindig az elős renccámtábla meg a kormány okozott némi kellemetlenséget, útvonalengedélyt meg még csak 1x akartak adni :) De akkor is csak azért, mert elötte a vácin szembejöttünk velük és nem voltak észrevéve visszafele meg respektálták ügyességem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 én másfél hónapig jártam hivatalról hivatalra, hogy beirassam a forgalmiba a fóliát. NEM LEHET! az okmányiroda azt mondja, hogy mozaik u-tól kell kérni egy engedélyt az átalakitásra, a mozaik u. meg azt mondja hogy ez nem átalakitás. igy nincs mit engedélyezni. Ha csak a hátsó oldal ablakokon van fólia, a legsötétebb, akkor azért is basztatnak???? Ott lehet fólia, nem? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ha csak a hátsó oldal ablakokon van fólia, a legsötétebb, akkor azért is basztatnak???? Ott lehet fólia, nem? Köszi! ott l.ehet. az első oldalablakokon és a hátsó szélvédőn nem lehet sötét fólias. a hátsó ajtón lévő ablakot be is lemezelheted ha akarod....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ha fóliáztatod akkor meg az üvegre ragasztanak egy számot + kapsz műbizonylatot is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ha fóliáztatod akkor meg az üvegre ragasztanak egy számot + kapsz műbizonylatot is! én is kaptam arról, hogy közuti fogalomba nem érvényes..... A magyar jogszabályok szerint csak a szinte teljesen átlátszó fólia a jó.... a mübizonylat szart se ér........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 én is kaptam arról, hogy közuti fogalomba nem érvényes..... A magyar jogszabályok szerint csak a szinte teljesen átlátszó fólia a jó.... a mübizonylat szart se ér........ Pedig a 2 hátsó oldalsó ablakot sötétítheted ... Én arra gondoltam ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts