Szabyka Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Ez mondom én is. Hun vannak azok azok a képek Má' mikor elküldtem Teeeee 18.19-kor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Má' mikor elküldtem Teeeee 18.19-kor! :) Most gyűtt meg :) Széphhh :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Köcce! Ez szerintem jobban néz ki mint a fehér ... A kocsit meg nem mostam le, ehh ... Így közszemlére tenni ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Nem rossz!Hol kell nézni? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Nem rossz!Hol kell nézni? :) :) :) Mi van máánn megint ? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Mi van máánn megint ? Megvan a fiatalember zavarodva ! Biztos sokat ivott! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 :) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Turbo: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...me=STRK:MEWA:IT Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Antinak 16V van ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Sziasztok! Egy F-es haverom keres 4-ajtósra hátsó csomagtartó spoilert. Tudja vki, hol lehet kapni és kb. mennyiért? Esetleg bontók vagy egyéb? Ha valakinek van pezsgő színben eladó, szóljon!! Köszhttp://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...id=92&catid=113 Ilyenre gondoltál? Én ezt 30.000 körül kaptam meg, + festés+ szerelés, de pontos árat nem tudok. Ha ilyen megfelel akkor megadom a spoileres számát. Amúgy ezt kecskeméten csinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Köszi! Ez szerintem jó lesz. Ha tudod, akkor küldd el a számot! :supz: Klassz az ótód! Már láttam találkozók képein. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Köszi! Ez szerintem jó lesz. Ha tudod, akkor küldd el a számot! :supz: Klassz az ótód! Már láttam találkozók képein. Dugár spoiler 70/31-38-192 Nekem és wolfinak ő csinálta az optikát. Az enyém 80-ban volt metál festéssel, szereléssel (első lökös, hűtőmaszk, kimlő utánzat, szemöldök, hátsó spoiler) együtt. Köszi, páran már lefotózták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Megjött a lexus! :) Be is raktam! Nem gyenge! Mennyibe lett összesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Nem gyenge! Mennyibe lett összesen? 27490 postaval 2 db krom izzoval! Egyébként a króm izzó szerintem szart sem ér ... Alig lehet látni a fényét ... Indexnél meg azért fontos ... Szóval ha valaki igényt tart egypár króm izzóra privi!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Dugár spoiler 70/31-38-192 Nekem és wolfinak ő csinálta az optikát. Az enyém 80-ban volt metál festéssel, szereléssel (első lökös, hűtőmaszk, kimlő utánzat, szemöldök, hátsó spoiler) együtt. Köszi, páran már lefotózták. Hívtam ezen a számon, meg netről leszedtem még vagy 5-öt, de vagy inaktív vagy fax vagy foglalt mindig. Nem tudom elérni egyenlőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Hívtam ezen a számon, meg netről leszedtem még vagy 5-öt, de vagy inaktív vagy fax vagy foglalt mindig. Nem tudom elérni egyenlőre. Akkor próbáld ezen:0630/935-9807 Elméletileg ezen napközben 8-tól már eléred, ha nem zörög nagyon valamivel! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Megjött a lexus! :) Be is raktam! Tényleg szép lett! :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Köszönöm, remélem jól döntöttem, hogy ezt és nem a fehéret vettem ... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Mindenféleképpen sztem, mert így a hátsó "díszléc" volnala bizonyos értelemben folytatódik,harmonikus marad.S, persze közben qva jól néz ki! 8) Grat.! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Szerintem is nagyon szép!! 1000x jobban bejön, mint a fehér. Ez határozottan illik hozzá! Grat! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 :) :hello1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Majd ha megjön a mi első lámpánk.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Majd ha megjön a mi első lámpánk.... :wink: Üdv.: Atommanó De mikor ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Hívtam ezen a számon, meg netről leszedtem még vagy 5-öt, de vagy inaktív vagy fax vagy foglalt mindig. Nem tudom elérni egyenlőre. Vagy lehet, hogy éppen ausztriába vitt árut, mert oda is gyárt cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Vagy csak nemjó tel.számot adtál meg! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts