Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

F Astra tuning

Tiv.

Recommended Posts

Köszi!

És milyen volt a beszerelés? Anyázás volt? :)

Nemvolt anyázás, csak a könyöklő anyaga miatt :)

2 féleképp is be lehet szerelni, hogy vagy a 2 ülést veszed ki, vagy a középső műanyagot az ülések közt. Na Én ezt választottam. Nem volt nehéz, és egyuttal a telcsi kihangosítót is be tudtam szerelelni. :)

Szvsz azért nem lett olyan rossz!

Megosztás:

Szaby az én emberem meg eltünt mint szürke szamár a nagy büdős ködben :? nemhogy a feketére nem mondott árat, de most még csak nem is válaszol.....

Egy másik srácot is megkérdeztem, ő 38ért tudja :) :) :) Kérdeztem, hogy ez 2 párra vonatkozik? :P

Az gáz :P

Nekem 105 euroert hozta srac a lampat + 2 krom izzot, most ott van pesten mar a lampa + postakoltsegert kuldi le nekem kaposvarra, pontosabban mar allitolag feladta!De mondtam neki ft-ba fizetem szoval 105*250+posta koltseg :lol:

Másik ha megvan ultetve a verda es nincs nalam a mubizonylat megba..hat a kozeg ?

Megosztás:

Max elküldhet Műszaki felülvizsgálatra, mivel neki nincsenek kellő műszerei. Mindezt akkor ha észreveszi, de nem szokták. 1 - 2 kivételtől eltekintve a rendőrök elég tudatlanok az ilen kérdésekben.

Köszi, akkor inkább megkeresem a műbizonylatot !

Valahol csak megvan :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.