tgabika76 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 És te hol vetted ennyiért? Nézd meg a fentebb belinkelt kép URL-jét. Homasita :) De ez még nyáron volt akcióban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Na nemsokára kész a szerelés, csak még most a telókihangosítót szerelem be valahogy :) Ivannorbi majd küldök képet ha kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Na kész! Nem is olyan rossz :) Bár a kéziféket most kicsit bonyolult karmozdulattal kell behúzni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Na kész! Nem is olyan rossz :) Bár a kéziféket most kicsit bonyolult karmozdulattal kell behúzni :) PLS KÉPEK!!! KÉPEK!!! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 PLS KÉPEK!!! KÉPEK!!! Köszi Küldök holnap a mailodra! Oksa ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 ez univerzális vajh? hogy lenne az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Küldök holnap a mailodra! Oksa ? :) Köszi :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 ez univerzális vajh? hogy lenne az... Talán mert több típusba is beépíthető ? Szerintem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Pjoc, Ivannorbi elküldtem a mailotokra a képeket! :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 egyre olcsóbb.... pár hónapja még 100 euró volt http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7955672055&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Nekem a fekete áll(t) meg 27e ft-ba 1pár króm izzóval. Állítólag még 1-2 nap és megjön! Már várom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Pjoc, Ivannorbi elküldtem a mailotokra a képeket! :smt041 Köszi! És milyen volt a beszerelés? Anyázás volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Szaby az én emberem meg eltünt mint szürke szamár a nagy büdős ködben :? nemhogy a feketére nem mondott árat, de most még csak nem is válaszol..... Egy másik srácot is megkérdeztem, ő 38ért tudja :) :) :) Kérdeztem, hogy ez 2 párra vonatkozik? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Köszi! És milyen volt a beszerelés? Anyázás volt? :) Nemvolt anyázás, csak a könyöklő anyaga miatt :) 2 féleképp is be lehet szerelni, hogy vagy a 2 ülést veszed ki, vagy a középső műanyagot az ülések közt. Na Én ezt választottam. Nem volt nehéz, és egyuttal a telcsi kihangosítót is be tudtam szerelelni. :) Szvsz azért nem lett olyan rossz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Szaby az én emberem meg eltünt mint szürke szamár a nagy büdős ködben :? nemhogy a feketére nem mondott árat, de most még csak nem is válaszol..... Egy másik srácot is megkérdeztem, ő 38ért tudja :) :) :) Kérdeztem, hogy ez 2 párra vonatkozik? :P Az gáz :P Nekem 105 euroert hozta srac a lampat + 2 krom izzot, most ott van pesten mar a lampa + postakoltsegert kuldi le nekem kaposvarra, pontosabban mar allitolag feladta!De mondtam neki ft-ba fizetem szoval 105*250+posta koltseg :lol: Másik ha megvan ultetve a verda es nincs nalam a mubizonylat megba..hat a kozeg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Max elküldhet Műszaki felülvizsgálatra, mivel neki nincsenek kellő műszerei. Mindezt akkor ha észreveszi, de nem szokták. 1 - 2 kivételtől eltekintve a rendőrök elég tudatlanok az ilen kérdésekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Max elküldhet Műszaki felülvizsgálatra, mivel neki nincsenek kellő műszerei. Mindezt akkor ha észreveszi, de nem szokták. 1 - 2 kivételtől eltekintve a rendőrök elég tudatlanok az ilen kérdésekben. Köszi, akkor inkább megkeresem a műbizonylatot ! Valahol csak megvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Ez baromi jól néz ki!!!! Télleg ilyen díszrácsot lehet valahol kapni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 milyen díszrácsot :shock: :?: t4 feelingre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 milyen díszrácsot :shock: :?: t4 feelingre gondolsz? Hűtőmaszkra ... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 ....Télleg ilyen díszrácsot lehet valahol kapni ?.... Na vajon hol ? :) Csak egyszer tippelhetsz ! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Na vajon hol ? :) Csak egyszer tippelhetsz ! 8) Talán ezaz? 8) http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...me=STRK:MEWA:IT Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 ....Talán ezaz? 8).... :) :) :) :P Kölönben a fenti képen, amelyen az Astra nozija látható számomra az az érdekes, hogy nem láttam még olyan képet, amelyen kocsin volt megszemlélhető az "Angel Eyes + index egyben" formáció. +++++++ itt az indexen van egy fekete karima is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Sziasztok! Egy F-es haverom keres 4-ajtósra hátsó csomagtartó spoilert. Tudja vki, hol lehet kapni és kb. mennyiért? Esetleg bontók vagy egyéb? Ha valakinek van pezsgő színben eladó, szóljon!! Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts