Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ott a korház mellett, nem?

Tom a kórház mellett merre? Mert nézegettem de nagy hirtelen nem találtam, pedig már vagy 65x jöttem azóta arrafele. Kórháztól árpád üh felé vagy vtorony felé?

Elküldve
Ha kell valakinek van a boltrol egy képem szívesen elküldöm :)

na told már át nekem plz, mert idegel,h nap mint nap ottan jövök el a butiksornál és még nem láttam :)

Elküldve

Ha jól sejtem akkor ha a viztorony felöl jövünk, akkor a kórház oldalában a kórház utáni kis alubódé.. már ha alu..

régen meg talán virágos volt..

Nah lehet benézek én is.. kivi vok rá.. fénykép alapján nagyon nem tom hovatenni ezt a cuccost... nem veszem ki mi micsoda :shock: :oops:

Elküldve

ezen recsegek éjn is Lac!

Hogy pontosan hol van, ha napi kéccer nem jövök arra el és már nem1x nekiálltam kamillázni de nem találtam. nincs mese meg kell keresni :)

Elküldve

Na ma megkaptam a könyöklőt!

Első ránézésre ultragagyi anyagokbol készült ...

Csupa kemény műanyag az egész.

Összerakása meg ....Lötyög az egész!

Ha kinyitom a fedelet hátrahajlik a fedél és leesik! :)

A pohártartó részénél fél centis hézag ....

Majd holnap beszerelem kiváncsi vagyok milyen lesz .... :?:

Elküldve
Na ma megkaptam a könyöklőt!

Első ránézésre ultragagyi anyagokbol készült ...

Csupa kemény műanyag az egész.

Összerakása meg ....Lötyög az egész!

Ha kinyitom a fedelet hátrahajlik a fedél és leesik! :)

A pohártartó részénél fél centis hézag ....

Majd holnap beszerelem kiváncsi vagyok milyen lesz .... :?:

Ennyi pézért mit vártál? :) :) :P

Amúgy meg biztosan meg lehet törpölni v.hogy, hogy stabil maradjon.Sztem. :wink:

Elküldve

Ilyet vettél: :?:

0325003.jpg

Nekem ez van a Caliban és szvsz annyira nem gagyi. Jó, a hátsó pohártartó tényleg gáz, de én még a nyáron vettem akcióban 2500-ért, és nem is vártam többet...

Elküldve
Az övén nincs szíj, azért volt csak 2500! :wink:

Beszerelted már? Milyen lett?

Most hogy mondjátok, volt szíj az enyémen is, csak mivel nem jöttem rá mire való, kb. a második percben landolt a kukában. Beszerelni beszereltem, bár ez túlzás mert nekem nincs lerögzítve, mert így tudom tologatni előre/hátra, illetve ki tudom venni ha épp sűrűbben támad kedvem a kéziféket használni :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.