aztec Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Ott a korház mellett, nem? Tom a kórház mellett merre? Mert nézegettem de nagy hirtelen nem találtam, pedig már vagy 65x jöttem azóta arrafele. Kórháztól árpád üh felé vagy vtorony felé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 A víztorony felé van egy autósbolt... Asszem ott van rögtön a korház kijárata mellett. Szerintem az lesz az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Ha kell valakinek van a boltrol egy képem szívesen elküldöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Ha kell valakinek van a boltrol egy képem szívesen elküldöm :) na told már át nekem plz, mert idegel,h nap mint nap ottan jövök el a butiksornál és még nem láttam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 na told már át nekem plz, mert idegel,h nap mint nap ottan jövök el a butiksornál és még nem láttam :) Mail ment!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 THX reagáltam isssss :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Ha jól sejtem akkor ha a viztorony felöl jövünk, akkor a kórház oldalában a kórház utáni kis alubódé.. már ha alu.. régen meg talán virágos volt.. Nah lehet benézek én is.. kivi vok rá.. fénykép alapján nagyon nem tom hovatenni ezt a cuccost... nem veszem ki mi micsoda :shock: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 ezen recsegek éjn is Lac! Hogy pontosan hol van, ha napi kéccer nem jövök arra el és már nem1x nekiálltam kamillázni de nem találtam. nincs mese meg kell keresni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 de te kaptál vmi képet nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 de te kaptál vmi képet nem? küldöm is brádör! de akor sem vágó melyik oldalán vaaaaaanfakkk! holnap megsasolom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Anti, megúsztad a turbo kit-et! :wink: Az eladó leállította az aukciót... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 küldöm is brádör! de akor sem vágó melyik oldalán vaaaaaanfakkk! holnap megsasolom! Árpád u.126. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Anti, megúsztad a turbo kit-et! :wink: Az eladó leállította az aukciót... :shock: Biztos rájött, hogy úgysem kéne senkinek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Jópofa : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7957169674&rd=1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 de pista ez már most 17 körül van mi lesz belőle 8 nap múlva :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Biztos rájött, hogy úgysem kéne senkinek! :) Vagy arra, hogy túl olcsón lesz vége a licitnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 de pista ez már most 17 körül van mi lesz belőle 8 nap múlva :shock: Érdekesen adta meg a számokat, ezt most ennyiért el lehetne vinni :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Na ma megkaptam a könyöklőt! Első ránézésre ultragagyi anyagokbol készült ... Csupa kemény műanyag az egész. Összerakása meg ....Lötyög az egész! Ha kinyitom a fedelet hátrahajlik a fedél és leesik! :) A pohártartó részénél fél centis hézag .... Majd holnap beszerelem kiváncsi vagyok milyen lesz .... :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Na ma megkaptam a könyöklőt! Első ránézésre ultragagyi anyagokbol készült ... Csupa kemény műanyag az egész. Összerakása meg ....Lötyög az egész! Ha kinyitom a fedelet hátrahajlik a fedél és leesik! :) A pohártartó részénél fél centis hézag .... Majd holnap beszerelem kiváncsi vagyok milyen lesz .... :?: Ennyi pézért mit vártál? :) :) :P Amúgy meg biztosan meg lehet törpölni v.hogy, hogy stabil maradjon.Sztem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 de kiváncsi vagyok mennyi lehetett az előállítási költsége :shock: Viszont a 3 rekesz praktikus benne :) Majd csinálok képet milyen lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Ilyet vettél: :?: Nekem ez van a Caliban és szvsz annyira nem gagyi. Jó, a hátsó pohártartó tényleg gáz, de én még a nyáron vettem akcióban 2500-ért, és nem is vártam többet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Aha ilyen ! 2500 ? :? És most akcióban 4990 ... Az a kis szíj mire való nem tudod ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Az övén nincs szíj, azért volt csak 2500! :wink: Beszerelted már? Milyen lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Az övén nincs szíj, azért volt csak 2500! :wink: Beszerelted már? Milyen lett? Most hogy mondjátok, volt szíj az enyémen is, csak mivel nem jöttem rá mire való, kb. a második percben landolt a kukában. Beszerelni beszereltem, bár ez túlzás mert nekem nincs lerögzítve, mert így tudom tologatni előre/hátra, illetve ki tudom venni ha épp sűrűbben támad kedvem a kéziféket használni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 És te hol vetted ennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts