Agressor Elküldve Január12, 2004 Megoszt Elküldve Január12, 2004 Dehogy kötekvés, bár ha értenél az autókhoz ismernéd az Impreza 6.6sec-es gyorsulását 100-ra, az alap 6.5sec-es Fiat Coupé ellenében, ami inkább 6 alatt van amióta megpiszkálták, szóval látni kéne, mert nem lenyomja, hanem elveri mint a szart, az Imprezzákat. Persze nem a 2003 Wrx Sti 280 lóerösre gondolok, mert azzal nincs tele az utca, hanem a fekvőlámpásra. Ezek a gyári adatok, tehát az Imprezza a 4kerékhajtásának köszönhetően gyorsul ennyit, ha elsőkerekes lenne, mint egy GSi nem menne 7 alá a büdös életben, amig a Coupé ugy 6.5s gyárilag, hogy kb. 70km/h ig kapar... Mielőtt belemennénk egy "elméleti síkú" vitába, kérd meg az ismerősödet, hogy jöjjön már ki a Ringre vagy illegálisra, én is szólok néhány kedves Imprezás haveromnak, hogy lenne itt egy dolog amiben dűlőre kéne jutni. Mert ugye az elmélet, és a gyakorlat két különböző dolog... :wink: Agressor Subaruklub tiszteletbeli tag Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2004 Megoszt Elküldve Január12, 2004 Behalok...ledes kipufogó vég! apáááám...ez kell a népnek! :) http://www.optx.hu/ledexhausttip2.jpg ettöl lökhajtásos lesz a verda! :mrgreen: Egy ilyesmi pedálba viszont beneveznék, bár amit a bombasztikba láttam, az szebb. http://www.optx.hu/elpedals2.jpg amugy nem vok odáig az agyon neonozott kocsikért...izléssel viszont azért jol nézhet ki... viszont árakat csak én nem látok ezen az optx.hu n? Szia Laci4 ! Az árak : ]http://www.optx.hu/shop.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2004 Megoszt Elküldve Január12, 2004 Hi! Oksa ma megprószálok képet felcsempészni....bár azért ez majdnem egy mission impossible....Zsömi meg a kutyánk Magyar vizsla nagyon baba :) majd ma nyomok képeket róla is...és hogy maradjunk a tuningnál is kicsit szerintem böven megéri azt a kb 5 rongyot egy ien dupla neon...viszont a világitós vég meg pedál már azért kinn van piacon egy jo ideje és pl azok nekem nem tetszenek...ellenben egy világitós válto fej....:lol: Jah Agressor azért nem rossz a kép amit benyomtál gondolom este üt mint az állat....szal durva lehet...nah asszem ennyi Majd még gyüvök a képekkel... Köszi Lacee ! Nagyon korrekt képeketek pakoltál fel :D Esetleg van még ugyanezen "témakörből" ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január12, 2004 Megoszt Elküldve Január12, 2004 Hát ha ugyanarra a témára gondolunk akkor lesz még kép de késöbb mert ezért a kettöért is küzdenem kelett :) Na hali... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január12, 2004 Megoszt Elküldve Január12, 2004 DE. Kedves Renzso ki kell, hogy ábrándítsalak, ugyan is nálam nem hiszem, hogy egy embernél több, jobban ismerné az autok technikai adatait, nagyon lelkes laikus vagyok :) Tehát lefújtam a port és elővettem 95-98ig (az emlitett tipus fénykora) katalógust. 1.) "Alle Autos" a hivatalos Holland éves megjelenésű autókatalógus (többet adok rá, mint egy magyarra) : Subaru Impreza GT 211LE 4WD - 6.6sec valamint 2.) 1998 "Autókatalógus" az egyetlen és igazi éves megj. magyar: 220 oldal: Subaru Impreza turbo: 211LE 6.6sec 100-ra. Innentől kezdve nem tudom miről beszélünk, ugyanis a 218lovas eleve a KEREKLÁMPÁS, WRX-ben van, ami az utóbbi évek egy kitűnő darabja, na ő gyursul 6.2-t. Én pedig DIREKT fekvőlámpást mondtam. Ennyi erővel a 265 lovas is odaverné... Bocsi, azt hittem vágod a Subarukat. De azért ugye nem neheztelsz rám? Készitsek digitális fotot a katalógus számadatairól? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január12, 2004 Megoszt Elküldve Január12, 2004 Nos az, hogy némelyik jóval 300 lóerő fölé van húzva, az nem hiszem, hogy nagyon a témához kapcsolódna. Némelyik Coupéban meg nitro van, szóval maradjunk a gyakorlatnál. Nem emlékszem, hogy emelt turbo nyomású, vagy chippes Subarut emlegettem volna, se nem arra, hogy a 2003-mas csúcsmodell Imprezzáról lett volna szó. :) Az említett típus több ízben alul maradt, egy hófehér és egy kék-sárgacsillagok a szemem láttára tavaly ősszel a StreetRacing nevű formáció valami Helkopter úttól nem messze levő bohóckodásán. Bőven sok is volt akkor a gyakorlatból az Imprezzásoknak szerintem. A Draggers nevű formáció jeles tagja egy ezüst Coupé, gyakorta kint van, persze nem télen, de ő a repülő hangú, na őt kell megkeresni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január12, 2004 Megoszt Elküldve Január12, 2004 Sziasztok. Mire jó a nitro pontosan, erről tud valaki valamit? Illetve kivcsi lennék Streetrac!ng és a Draggers-szel kapcsolatos véleményekre. Bár sejtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Sziasztok. Mire jó a nitro pontosan, erről tud valaki valamit? Illetve kivcsi lennék Streetrac!ng és a Draggers-szel kapcsolatos véleményekre. Bár sejtem :) itt írnak asszem a nosról a két csapatról meg milyen véleményre gondolsz :?: ez érdekes :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 http://www.holley.com/HiOctn/ProdLine/NOS.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Streetrac!ng és a Draggers-szel kapcsolatos véleményekre Ez már lejárt lemez... tavasszal kaparom is le a kocsiról a matricát... pööö Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 DE. Kedves Renzso ki kell, hogy ábrándítsalak, ugyan is nálam nem hiszem, hogy egy embernél több, jobban ismerné az autok technikai adatait, nagyon lelkes laikus vagyok :) Tehát lefújtam a port és elővettem 95-98ig (az emlitett tipus fénykora) katalógust. 1.) "Alle Autos" a hivatalos Holland éves megjelenésű autókatalógus (többet adok rá, mint egy magyarra) : Subaru Impreza GT 211LE 4WD - 6.6sec valamint 2.) 1998 "Autókatalógus" az egyetlen és igazi éves megj. magyar: 220 oldal: Subaru Impreza turbo: 211LE 6.6sec 100-ra. Innentől kezdve nem tudom miről beszélünk, ugyanis a 218lovas eleve a KEREKLÁMPÁS, WRX-ben van, ami az utóbbi évek egy kitűnő darabja, na ő gyursul 6.2-t. Én pedig DIREKT fekvőlámpást mondtam. Ennyi erővel a 265 lovas is odaverné... Bocsi, azt hittem vágod a Subarukat. De azért ugye nem neheztelsz rám? Készitsek digitális fotot a katalógus számadatairól? :lol: Barátom! Nos te elöszőr annyit írtál, hogy veri az Imprezákat...aztán finomítottál és hát a fekvő lámpásat Gt-tket......aztán hozakodsz elő, hogy 95-98-ig... Van ennek értelme???? 98-2000-ig is gyártottak fekvő lámpás Imprezát 218 mégegyszer kettőszáztizennyolc LE-vel. 6,2-es gyorsulással :!: :!: abban neked igazad van, hogy a facelift elött 211 Le volt és azok tényleg 6,6-ot gyorsultak. Mivel az Imprezákat és minden négykerekűt kívül belül ismersz akkor biztosan hallottál 22B sti-ről, Electra One Concept-ről, P1-rő, wrx sti-III-ról stb.. ezek mind fekvőlámpásak igaz nem a 211 le kivitelből. Részemről a subaruzás az F astra tuning topicban véget ért. Bocs a sok OFF-ért! ui. Egyetrértek Agressorral. Lássuk őket a ringen, vagy valahol máshol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Tudjátok mit sajnálok, hogy nincs itthon Nissan Skyline na az elpiccsázza a Subarut a Suprát az NSX-et Tarabantot a Kispolákot az Opelt......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Ketrecharc 2004.01.17 szombaton a Föv. Nagy Cirkuszban Öngyilkosok: Visor vs Renzso + extra Agressor Live Act Jegyek korlátozott számban kaphatók amíg a készlet tart! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Tudjátok mit sajnálok, hogy nincs itthon Nissan Skyline na az elpiccsázza a Subarut a Suprát az NSX-et Tarabantot a Kispolákot az Opelt......... Elvileg van. Csak meg kell rendelni náluk némi aprópénz ellenében :-) ]http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...th=1152 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Azért van ott egy ilyen mondat is: Az autó típus/ár egyeztetés után csak rendelésre... Ja, és elfelejtették, hogy vsz. csak jobbkormányos változat lesz belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Azért van ott egy ilyen mondat is: Az autó típus/ár egyeztetés után csak rendelésre... Ja, és elfelejtették, hogy vsz. csak jobbkormányos változat lesz belőle :) Szürke import esetén néha kompromisszumokat kell kötni. Most akkor akartok Skyline-t, avagy nem ? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Tudjátok mit sajnálok, hogy nincs itthon Nissan Skyline na az elpiccsázza a Subarut a Suprát az NSX-et Tarabantot a Kispolákot az Opelt......... gondolod :?: és ez :?: amúgy már én is levakartam a matrickát, mert már az a rika, egyedi autó, amelyiken nincs 6 sr, dds, vagy illegal matrica :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Mit gondolok? Hogy nincs itthon Skyline ez sem itthoni mert szépek az első képen a felhőkarcolók! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Ha jól láttam és jól gondolom hunlimo1 Subarus kartárs regisztrálta magát ő majd megmondja a nagy tutit és le zárja a vitát! Persze ha ő az akire én gondolok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hunlimo1 Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Nos az, hogy némelyik jóval 300 lóerő fölé van húzva, az nem hiszem, hogy nagyon a témához kapcsolódna. Némelyik Coupéban meg nitro van, szóval maradjunk a gyakorlatnál. Nem emlékszem, hogy emelt turbo nyomású, vagy chippes Subarut emlegettem volna, se nem arra, hogy a 2003-mas csúcsmodell Imprezzáról lett volna szó. :) Az említett típus több ízben alul maradt, egy hófehér és egy kék-sárgacsillagok a szemem láttára tavaly ősszel a StreetRacing nevű formáció valami Helkopter úttól nem messze levő bohóckodásán. Bőven sok is volt akkor a gyakorlatból az Imprezzásoknak szerintem. A Draggers nevű formáció jeles tagja egy ezüst Coupé, gyakorta kint van, persze nem télen, de ő a repülő hangú, na őt kell megkeresni :lol: Érdekes kis vitába kerültél itt Agressorral.... Pffff majd ha már jobb idő lesz és nem tudja csúszós utra fogni a Draggers jeles tagja hogy miért nem jön ellenem akkor szivesen kiállok ellene, sőt adok is neki előnyt, és felőlem nitróval is jöhet... kedves Visor, nem akarlak megsérteni sem kiábrándítani a Fiat kupéből, de szerintem ha valaki is jól tud kezelni egy Imprezát (EGY Z-vel VAN IRVA)akkor az a fiat esélytelen nem hogy a 1999-2000 ellen de még a -1998ig ellen is. De mint mondtam sok a duma vigyük ki az utcára. üdv Hun Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Hunlimo1 Kérdés ha már itt vagy. Jól tudom, hogy az ALS az plussz valamiféle fajt gyertya a kip. rendszerben, hogy az elnem égetett benzint eléggesse? Javíts ki ha nem! Milyen autókba érdemes ezt betenni? Csak okosabb akarok lenni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Na egy szakértő végre! Jé pont, mint a kis képen olyan Imprezzzzákat csapot széjjel tavaly, a gyár is tud valamit, kékhez arany kerék :) Tavasszal találkozunk a ringen. Remélem beszerez egy dargster kereket előre és akkor már a 4WD sem jelent sok előnyt. Persze megvaditott rizsrakéták ellen kevés az ő (mért) 400Nm-e. Bevallom szerintem az olasz autó egy rakás szar. Az olaszok 79 ota nem csináltak egy normális váltót. Vicc. Ha nem láttam volna az eseményeket, nem védem. A japán sem becsülöm többre, nem véletlen vagyok Opeles. Ennél csak egy autót szeretek jobban, ár/érték arányban viszont Opel az első. Amit meg is veszek jövőre, :lol: Egy tetves 530d-re összejön a málna és akkor megszabadultok tőlem, átmegyek a BMWsekhez, őket idegesíteni :D Csinos kis link, lehet mégsem dieselt veszek? http://www.mobile.de/SIDRjfbYW8tukXSobLxK0...1405866&top=18& Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Hamár itt tartunk én egy ilyennel is megelégednék, hamár bömbi 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 ALS ugytom azért kell, hogy ne essen vissza turbónyomás amikor nem nyomod a gázt Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január13, 2004 Megoszt Elküldve Január13, 2004 Hunlimo :!: Avéjékkel mit mértetek a verdára :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts