I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 illetve majdnem kerek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Fényképet linkelj, mert így Én sem tudom miről van szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 No engem elvarázsolt a szerelőm... asszem. Lassan 3 éve megvan, és most megnéztem alaposabban. Kérnék javítást, ha tévedek: Annak a kis kütyünek az lenne a feladata, hogy plusz meleg levegőt szippantson a leömlőktől? :idea: No akkor arra a szerény következtetésre jutok, hogy nekem nincs is légtömegmérőm, tehát feleslegesen vettem bele K&N sportbetétet 11000 pénzért, mert vehettem volna direktet is fele ennyiért :) Mondom, ha igazam van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 csinálok holnap róla képet, ma nincs közelemben digit gép... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 ....No akkor arra a szerény következtetésre jutok, hogy nekem nincs is légtömegmérőm, tehát feleslegesen vettem bele K&N sportbetétet 11000 pénzért, mert vehettem volna direktet is fele ennyiért :).... Én úgy hallotam, hogy a te kocsidban map szenzor van, légtömegmérő helyett. Mondjuk arról mesélhetnél, hogy hol lehet 5500 Forintért - új- K&N direktszűrőt venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Jobb bele a betétszűrő, mint a direkt! :) Ha átalakítod kicsit a szűrőházat, hogy szabadabban levegőzzön befelé, akkor meg egyenesen tökéj lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Ha átalakítod kicsit a szűrőházat, hogy szabadabban levegőzzön befelé, akkor meg egyenesen tökéj lesz. :) Erről egy kicsit bővebben nem mesélnél? Hol és mit kell kivágni, levágni, megfúrni, visszaragasztani, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 1. Felhomályosítanátok, hogy mi az a map sensor? 2. 5K környékén természetesen nem kapok K&N-t, de egyéb márka van ennyiért. 3. ez a hol-mit cibáljunk ki a légszűrő házból téma engem is érdekel, bár ránézésre is van 1-2 nembiztoshogykellazoda szűkítés a házban, csak sérülésmentesen kéne eltávolítani. Egyébként szerintem is talán jobb, hogy betétet vettem (olvasgatva a hozzászólásokat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Pontosan Én sem tudom, de volt aki megoldotta szépen. :) Pl. asszem Blaupunkt autójában így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Asszem a hétvégi programomat ezzel sikeresen megszerveztük :) Szerintem nekilátok, szétszedem ill. kiveszem az egész házat, aztán ami nem kell oda, attól megszabadítom. Ha mindent kibelezek az aljából, akkor nem lesz valami hátulütője? Gondolok ijesmire, hogy beáramló levegő telibe fallal ütközik ---> levegőlassulás, nem kívánt turbulencia, stb...? :?: No közben rámszóltak, hogy osonjak szépen haza a melóhelyemről az asszonyért, úgyhogy a holnapi viszlát! Üdv all: I_S Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 még van 5 percem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 ....Szerintem nekilátok, szétszedem ill. kiveszem az egész házat, aztán ami nem kell oda, attól megszabadítom. Ha mindent kibelezek az aljából, akkor nem lesz valami hátulütője? Gondolok ijesmire, hogy beáramló levegő telibe fallal ütközik ---> levegőlassulás, nem kívánt turbulencia, stb...? :?:.... bazs-nak emlékeim szerint alul nyitott légszűrőháza van a Calin, megkérdezheted, ha gondolod, mi/merre/mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Anti esetleg : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW ? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 1800 EUR-nál fog zárni... :roll: :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 1800 EUR-nál fog zárni... :roll: :) Üdv.: Atommanó Nem hiszem, hogy felnyomják addig, ha 2499 € a normál ára. Vagy már láttál ilyet annyiért elkelni ? Mennyit adnál érte ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Jelen pillantaban, úgy érzem az életemmel fizetnék... :) :) Én max 500 EUR-t most....amúgy biztos hogy 1500 fölé fog menni... :wink: Gondolj bele, hogy mekkora a különbség a sima c20xe meg egy c20let ára között... és ez lenne a különbség, csak ez egy full új darab... Egy turbó állítólag 2kiló körül mozog újonnan nagyon baráti áron... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Sztem akkor licitálj 500 ig, hátha nem kell senki másnak, és szerencséd lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Felesleges... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 sztem 145 ójróért nem rossz... és Antibá! ezt mondottam 25rigóba :wink: és ugyanitt találta,m f astra CABRIra lexust, ami eddig nem naon volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 A felső képen mi a 145 EUR? A lexus meg csak feketében tetszik egyenlőre...aztán majd lehet, hogy megbarátkozom a gondolattal.... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 éjn is gondolokodom, mert egyelőre úgy tünik,h a feka drágább lesz. De az ember még nem írt vissza..... A vájd bádi kerül annyiba :idea: De uram ön jobban spráhe németül, mint éjn so go2 a képen lát6ó urlre és kiderül hamar :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Az az oldalsó szoknyát jelenti.... :wink: Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 és ha nem vaok indiszkrét, akkor elmondod nekem mi az az oldalsó szoknya? mert így hirtelen látok csavart küszöböt, szélesített íveket, díszlécet,stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Szóval a csavart küszöb... :roll: :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Szóval a csavart küszöb... :roll: :oops: félre ne értsd nem okoskodásként kérdeztem vissza, csak azt hittem megint lemaradtam vmiről :wink: annyirt viszont drága itthon műanyagos max 25 körül megcsinálja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts