aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A verést meg tartsd, meg az asszonynak hátha ő értékeli... :wink: sajnálom,h szelektív humorérzéked itt véget is ért..... csak azért mondtam az egészet, mert előre láttam, ha ilyet mondok jól ki lesz forgatva a szavam. de ezt tool jól megelőztem. Másik meg mikor verekednénk már? DE mind1. amúgy a második kép a nyerő. én elhúzok további konfliktusok elkerülése érdekében :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát ebből is látszik kinek ér véget előbb a humorhatárérzékelője... :) :) Nem jött be az asszonyverős mondat???? :) :P Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....Talán azért írtam oda, hogy F Astrára írták.... :wink: TEEEEE :) :).... Értem én, de ha legközelebb az lesz ráírva egy kút kávájára, hogy "ugorj bele !", akkor megteszed ? :wink: :) :P Evidens, hogy az NEM Astra lámpa, bármi is van odaírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Evidens, hogy én is odaírtam... :wink: Amúgy ha jó csajok sikítoznak odalent, lehet hogy még le is ugrok... :wink: :) :) Üdv..Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Na kérem. Ez TUNING rovat. Nem kéne az OFF... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Evidens, hogy én is odaírtam... :wink:Ha evidenes számodra, hogy nem Astra lámpa, akkor mi értelme megjeleníteni itt ? Ennyi erővel kereshetnél egy Civic lámpát is, bár nincs úgy hirdetve, hogy Astra F lámpa, de az sem stimmel a kocsidra :) Amúgy ha jó csajok sikítoznak odalent, lehet hogy még le is ugrok... :wink: :) :) Ühüm. Jóóóóó szórakozást azokhoz a lányokhoz, akik beugrottak abba a kútba, a felirat megszemlélése után :P :lol: :P :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nem jött be az asszonyverős mondat???? :) :) hát sok mindennel lehet sztem viccelődni ez nem az a kategória de mind1. te humorherold :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Me még biztos nem próbáltad... :) :) :) De félre a poénkodással... :P :lol: :P This is the end of OFF... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Tök jó. A moderátor mindjá kimoderálja a másik kettőt a fórumból! :) :axe: :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Meg van nálam egy féktisztítód is, amiben nekem álla a 400 vagy mennyi forintom... :) :) Üdv.: Atommanó 500 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A felnijeim.... :roll: Már ha elküldik Mo-ra... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ilyen diszrács kell!!!! :) Csinál valaki ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hali mindenki még nemrég találtam rá az oldalra, és lesz is majd néhány kérdésem de előbb kifújom magam, mert mégigolvastamazösszeskommentetebbenatémábanés... elfáradtam. Megyek, iszom egy kávét, aztán felderítem, hol lehet kicsit írni magamról és jövök visza kérdezősködni. Üdv: I_S Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 ....lesz is majd néhány kérdésem de előbb kifújom magam, mert mégigolvastamazösszeskommentetebbenatémábanés... elfáradtam. Megyek, iszom egy kávét, aztán felderítem, hol lehet kicsit írni magamról és jövök visza kérdezősködni.... Szia ! Itt írhatsz magadról : http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=57 Aztán nyugodtan írd le a kérdéseidet is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Szia ! Itt írhatsz magadról : http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=57 Aztán nyugodtan írd le a kérdéseidet is Ok! Megyek firkálok kicsit, aztán már itt is leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Noh! Itt is vagyok. Valaki már jó régen feldobta a témát, de én nem jöttem ki a sorokból. Adott a gyári légszűrőház, és az előtte (beáramló levegő útját figyelembe véve), de már a házra építve a légtömegmérő. Na ha direktet szerelek fel, mi történik a légt. mérővel? Jól sejtem hogy ojan csövet kéne vennem, amiben benne van a tömegbérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Milyen a moci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 És hirtelen egy másik téma: Valamelyikőtök írta, hogy szerel be magának Echotec - tuningot. Van már erről tapasztalat? Engem is érdekelne a dolog, már ha a fele igaz, akkor is. No és toronymerevítés: Előre tuti, hogy vennem kell gyárit, azt nem úszom meg, viszont hátra valakinek láttam egy szép sárgát beépítve, ami tök egyenes volt, és ránézésre nem nehéz legyártani. Lenne hozzá anyagom, meg türelmem is, ha tudna nekem ennek a sárgának a gazdálya méretet, és nagyobb képet küldeni. No köszöntem: I_S Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Milyen a moci? Ha olvasnád a bemutatkozásokat, akkor tudnád, hogy 1.4 8v :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Milyen a moci? c14nz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 a c14nz-n nincs légtömegmérő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 c14nz Ezen légtömegmérő? :shock: Nekem nem volt. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 :shock: :shock: :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 No akkor javítsatok me láma vagyok. az a kis kerek doboz a légszűrő ház elején, amibe belemegy a kis cső, ami megy az injektorhoz, az micsoda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts