Szabyka Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Köcce!Inkább majd megnézem itt Kaposváron! Az közelebb van ! :) De még a lámpa is kitudja mikora jön meg ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 nekem meg 7főn mondják,h van e fekete lexus style, amilyet te is löttél! ha minden igaz 25be meglesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Aztec koma..nekem meg már nem is szólsz... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 mijért tenném? te se szólsz nekem amikor íbézejezel pedig kb fél éve megkértelek te.... :) azt veszed itt a jobbnál jobb cuccokat... rugó install mikor? már aliG várom,h ez én húsz ikszem is jobban ragaszkodjon a földhöz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát őszintén akkor nem is tudom, hogy miért lesz mocitető teleszkópod... Meg van nálam egy féktisztítód is, amiben nekem álla a 400 vagy mennyi forintom... :) :) Fú most jut eszembe én meg Zorrónak lógok... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A teleszkóp utón van már? Nah akkor ewgyeztessünk! Lógok négyszéázzal meg teló 3k, am i right? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A telók ha minden igaz már pénteken megjöttek, de Piiista még nem ment el érte a postára... Ennek az összegét majd vele intézd.. :wink: Üdv.: Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....meg teló 3k.... 5200 Forint, ebben benne van az utalás és a szállítás költségének reád eső része is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Na meg a haszon... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....Piiista még nem ment el érte a postára.... DPD hozza majd nem a posta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát ez esetben is igazam van, hogy nem mentél el a postára... :) :) OFF Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Mélykék! Sry csak anno arról volt szóó,h annyi lesz kb azért írtam azt! Mikortól vehető át? Kiroá' Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Na meg a haszon... :) :) :) Üdv.: Atommanó Na perszeeeeee. Nektek 15 € volt az ára, a 4 darabnak 20 € volt a szállítási költsége +átutalás. Nem mindenki olyan profitorientált gondolkodású, mint te vagy :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....Mikortól vehető át?.... Elivleg délután hozzák. Ha megvan, akkor felhívlak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Profitorientált... :) :) :) Na nehogy már besértődj... :P :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Elivleg délután hozzák. Ha megvan, akkor felhívlak benned nem tuok csalódni :wink: :) Anti erre ne kommentezz ne szójjá be mert kimoderállak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 :roll: :? :roll: :?: :?: :?: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Profitorientált... :) :) :) Na nehogy már besértődj... :P :lol: Legközelebb majd nem szólok Mr. Nemérimegeztazebayrólrendelnimertamirehazaérannyibakerülminthaitthonmegvennéd. Akkor jutnak eszedbe ilyen csacska gondolatok :P ui: csak abban reménykedem, hogy a minősége is megfelelő lesz ennek a motortér kitámasztó alkalmatosságnak :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát bízzunk benne... Én csak annó arra gondoltam, hogy 1 párat nem feltétlenül éri meg, de így már azért más... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 :roll: :? :roll: :?: :?: :?: Üdv.: Atommanó namost mi ez a nagy megjáccom h meglepődőm és még odaszurok 1kis szmájlit is? hő? kell a verés komám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Há me nem érteni... :roll: A verést meg tartsd, meg az asszonynak hátha ő értékeli... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Na ilyeneket találtam: Ezt is F Astrára írták, mielőtt jönne a sok kritika... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Uhh az alsó nagyon ütős! Annak mi az ára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....Na ilyeneket találtam: http://i14.ebayimg.com/02/i/03/6e/79/61_2.JPG Ezt is F Astrára írták, mielőtt jönne a sok kritika.... Ez Calibra teeeeeeeeeeee :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Talán azért írtam oda, hogy F Astrára írták.... :wink: TEEEEE :) :) Itten van: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7955035232&rd=1 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts