Szabyka Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 nesze: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7952141771&rd=1 Forintba kb 61e, de amíg ide érne vajon mennyi lenne ? :? Sonique : a Tied az mennyi euro/ft lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Ez vajon hogy nézhetne ki F Astrán ? Van valakinek hasonló ? http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower....40&show_tipus=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 nekem shima m3 van és jóóól néz ki :wink: illetve jobban, mint a gyári téglával - ugyanis nekem 92 rulz és azon még az volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 nekem shima m3 van és jóóól néz ki :wink: illetve jobban, mint a gyári téglával - ugyanis nekem 92 rulz és azon még az volt. Elektronyos vagy ujjalpisztergálós ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Enyém manuális, de ezt is csak azért vettem meg, mert anno spanom 1el több fk m3 tükröt hozott be a kelleténél és akkor még sokkal többe került a manuális... soha nem gondoltam volna, de a fűtés hiányzik belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 szvsz a fűtés megoldható.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 sonique de mikor ér MO-ra??? :shock: no igen :? hát ugy nez ki hogy az FK febr. 22-én kezd el szallitani ... majd meglattjuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Bízzunk benne... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Az angel eyes motoros állítású ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 manuál...szerintem.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 manuál...szerintem.. :wink: thx ... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Anti, te már a kurtított sebváltóúttal jársz vagy az még nem jött meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Sajna még nem jött meg... :) ..vagyis lehet hogy visszavitte a posta, vagy nem tom... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Én már nem Pösti vagyok, sőt a főúttól még a bekötőn is menni kell egy darabon, hogy hazaérjek :D , de licit vége után 3-4 héten belül minden itthon volt eddig. Ez már valami extrém ebay, amit te csinálsz ? :) Tudsz élni !!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Pár hét és meglesz :) (fekete lexus) http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Remélem a hátsó rész az izzók 1-1 be belemennek ... Télleg van fent valakinek lexus az Astrajaban ??? De mondja meg valaki a chrombirnen az meg milyen izzó ? Ok hogy króm, de milyen színen világít ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Mennyibe áll meg ha nem vaok indiszkrét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Tavaj a Blitzen 100 és 90 euro volt a pár! Idén megveszem az tuti! Viszont ez még megy feljebb úgyérzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Mennyibe áll meg ha nem vaok indiszkrét? 110 euroert hozza el egy srac ... ha minden igaz ... Akkor is csak 27e és fekete! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 De mondja meg valaki a chrombirnen az meg milyen izzó ? Ok hogy króm, de milyen színen világít ??? Króm színű alapállapotban, és sárgán villog. Tehát indexnek kell használni és nem fog látszódni a sárga szín csak ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Króm színű alapállapotban, és sárgán villog. Tehát indexnek kell használni és nem fog látszódni a sárga szín csak ha kell. Hogy Te milyen okos vagy! :D Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 De van több gyártmány is. Én 1700-ért vettem párját, de ha naon tűz rá a nap látszik a sárga de csak halványan, különben naon király, hamarosan hátra is veszek. Gondolom ami 5000-be kerül már jobb minőségű és a villogáson kívül másból nem derül ki hogy sárga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 De van több gyártmány is. Én 1700-ért vettem párját, de ha naon tűz rá a nap látszik a sárga de csak halványan, különben naon király, hamarosan hátra is veszek. Gondolom ami 5000-be kerül már jobb minőségű és a villogáson kívül másból nem derül ki hogy sárga. Hol vetted 1700be ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Nemtom tud- valaki segiteni, de az lenne a kérdés hogy egy 1.7 Td (nemet diesel) f astram van es ebbol lehet-e a gyari 68 loeronel tobbet kicsikarni szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Nemtom tud- valaki segiteni, de az lenne a kérdés hogy egy 1.7 Td (nemet diesel) f astram van es ebbol lehet-e a gyari 68 loeronel tobbet kicsikarni szerintetek? Adagolon allitasz jobban megy ...Ez a legolcsobb ... Nekem mondjuk eleg ahogy megy Én inkább az optikára "gyúrok" ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Pécsen vettem az Uránia mozi mellett az EVO boltban a hungária úton, de sztem érdemes pesten is körülnézni hátha ott van olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts