Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

F Astra tuning

Tiv.

Recommended Posts

Astra F-en csak 236-os és 256-os fék volt, nagyobb nem.

A váltás 90 vagy 100LE-nél történik, jól el lehet különíteni a két

típust. Sajna 4x100-as körosztóval nincs is nagyobb féktárcsa,

úgy kell csinálni másikból.

Gyári méretekben Brembo+Ferodo páros ég és föld a gyárihoz képest. :)

Megosztás:

Akkor én is kérdeznék!

Régóta tervben van nekem is egy fék upgrade, de nem merem a hátsó dobokat tárcsára cserélni. Nektek könnyű dolgotok van, mert Astra volt ilyen, de oldszkóna nem. A könnyebb kérdés a vizsga, ott megoldom, hogy ne vegyék észre, de mi van, ha belekeveredek egy balesetbe, és az igazságügyi szakértő kiszúrja? Akkor nagyon megb...nak. :?

Vélemény? A terv, hogy egy Vekiből át a belső hűtésű tárcsás első fékek, a tárcsás hátsók, meg a főfékhenger devanderrel együtt. Bele merjek vágni?

Megosztás:

Astra F-en csak 236-os és 256-os fék volt, nagyobb nem.

A váltás 90 vagy 100LE-nél történik, jól el lehet különíteni a két

típust. Sajna 4x100-as körosztóval nincs is nagyobb féktárcsa,

úgy kell csinálni másikból.

Gyári méretekben Brembo+Ferodo páros ég és föld a gyárihoz képest. :D

Kisebb nem belső hűtésű ugye ? :roll:

Nahhh akkor mindeki toljon fel nagyobb tárcsákat, akinek nem ilyen van :)

ui: aki nem szereti csikorgás/nyikorgást az ne vegyen Ferodo betétet :wink:

Megosztás:

Nekem nemtom milyen betét van most benne (még az amivel vettük) de qrvára csikorog és nagyon nem szeressem... :)

Ajjajjjjaj, hogy lesz ebből tuning... :D

Nem iszonyatos csikorgásra kell gondolni, hanem "finom" nyöszögésre, nálam főleg kisebb, nem olyan masszív fékezésnél.

Mostani is nyikorog ? Akor legalább már megszoktad, csak így lesz jobb fékhatás is :wink: :lol:

Megosztás:

Jah nekem is főleg akkor nyöszörög, ha kicsit fékezek, nem olyan brutál ez sem, de azért idegesít néha...

Mondjuk én is gondoltam már arra, hogy ha valaki fikázná azt mondanám, hogy sport fékrendszer :) Csak a 13"os gyári acélfelni mögé kell egy kis képzelőerő begondolni :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.