opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Astra F-en csak 236-os és 256-os fék volt, nagyobb nem. A váltás 90 vagy 100LE-nél történik, jól el lehet különíteni a két típust. Sajna 4x100-as körosztóval nincs is nagyobb féktárcsa, úgy kell csinálni másikból. Gyári méretekben Brembo+Ferodo páros ég és föld a gyárihoz képest. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Akkor én is kérdeznék! Régóta tervben van nekem is egy fék upgrade, de nem merem a hátsó dobokat tárcsára cserélni. Nektek könnyű dolgotok van, mert Astra volt ilyen, de oldszkóna nem. A könnyebb kérdés a vizsga, ott megoldom, hogy ne vegyék észre, de mi van, ha belekeveredek egy balesetbe, és az igazságügyi szakértő kiszúrja? Akkor nagyon megb...nak. :? Vélemény? A terv, hogy egy Vekiből át a belső hűtésű tárcsás első fékek, a tárcsás hátsók, meg a főfékhenger devanderrel együtt. Bele merjek vágni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Astra F-en csak 236-os és 256-os fék volt, nagyobb nem. A váltás 90 vagy 100LE-nél történik, jól el lehet különíteni a két típust. Sajna 4x100-as körosztóval nincs is nagyobb féktárcsa, úgy kell csinálni másikból. Gyári méretekben Brembo+Ferodo páros ég és föld a gyárihoz képest. :D Kisebb nem belső hűtésű ugye ? :roll: Nahhh akkor mindeki toljon fel nagyobb tárcsákat, akinek nem ilyen van :) ui: aki nem szereti csikorgás/nyikorgást az ne vegyen Ferodo betétet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Nekem nemtom milyen betét van most benne (még az amivel vettük) de qrvára csikorog és nagyon nem szeressem... :) Ajjajjjjaj, hogy lesz ebből tuning... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Kisebb nem belső hűtésű ugye ? :roll: Nahhh akkor mindeki toljon fel nagyobb tárcsákat, akinek nem ilyen van :) ui: aki nem szereti csikorgás/nyikorgást az ne vegyen Ferodo betétet Enyimé belső hűtéses! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Aztec, és Sonique ! A spray Antinál van őt keressétek. Lehet,hogy házhoz is viszi a bejáratás végett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Asszem volt belső hűtéses is a kicsiből, de nem vagyok biztos benne. Ferodo nem csikorog nagyon, inkább párás időben hallani néha, de szerintem nem túl zavaró. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Enyimé belső hűtéses! Annál jobb :) Akkor tán cserélhetnéd nagyobbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Van belső hűtésű kicsiből... ez tuti... Szerintem nekem is ilyen van... az biztos, hogy hűtött, de nem mértem, hogy mekkora, de szerintem 236 mert elég picike... :) Egy 236->256 upgrade mivel jár amúgy ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Nekem nemtom milyen betét van most benne (még az amivel vettük) de qrvára csikorog és nagyon nem szeressem... :) Ajjajjjjaj, hogy lesz ebből tuning... :D Nem iszonyatos csikorgásra kell gondolni, hanem "finom" nyöszögésre, nálam főleg kisebb, nem olyan masszív fékezésnél. Mostani is nyikorog ? Akor legalább már megszoktad, csak így lesz jobb fékhatás is :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Jah nekem is főleg akkor nyöszörög, ha kicsit fékezek, nem olyan brutál ez sem, de azért idegesít néha... Mondjuk én is gondoltam már arra, hogy ha valaki fikázná azt mondanám, hogy sport fékrendszer :) Csak a 13"os gyári acélfelni mögé kell egy kis képzelőerő begondolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Itt aztán vannak jó árak! Vajon hogy lehetne innet rendelni ? http://www.maxxtune.de/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Knight! Tárcsa+nyereg+betét csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Knight! Tárcsa+nyereg+betét csere. És ha abses ?Vagy az itt mind1 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Nem iszonyatos csikorgásra kell gondolni, hanem "finom" nyöszögésre, nálam főleg kisebb, nem olyan masszív fékezésnél. Mostani is nyikorog ? Akor legalább már megszoktad, csak így lesz jobb fékhatás is no akkor az enyémnek milyen hangja van ha nem iszonyat csikorgos ... ferodonak ilyan hangja van de emellet fog is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Gondolkodtam rajt, hogy tavasszal lemorcosítom a gépet, akkor viszont az angel eyes majd butan nezne ki ha nem latszodnanak a korok teljesen ... Vagy nem igy van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Mindegy elöl az ABS-es téma, mert nincs köze a fékcucchoz. A féltengelyen van a fogaskoszorú, a hall jeladó pedig a gólyalábon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Gondolkodtam rajt, hogy tavasszal lemorcosítom a gépet, akkor viszont az angel eyes majd butan nezne ki ha nem latszodnanak a korok teljesen ... Vagy nem igy van ? körök igy sincsenek meg egészen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Jah ... inkabb lesz angel + szemoldok project ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Itt meg mintha meglennének a körök teljesen ... Meg a fazon is más ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Itt meg mintha meglennének a körök teljesen ... Meg a fazon is más ... igen ez a RAID féle .. itt elvileg kékes a kör helyzet jelzö szine és olyan mintha csak a kilsö vilagitana amit meg én raktam be az FK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 sonique de mikor ér MO-ra??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 ez a raid mennyibe fáj6? mert az fk-k itthon 75-85 között mozognak... annyi 1 kicsit sok sztem érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 nesze: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7952141771&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 nesze: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7952141771&rd=1 Ez nagyon álat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts