mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Fékhatás így sem rossz azért, főleg a gyárihoz képest :) Én is ATE irányában fogok nézelődni asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Azon filózok, hogy lehetne megoldani, hogy a hátsó dob helyett tárcsa kerüljön fel ... Abs-es a járgány ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Azon filózok, hogy lehetne megoldani, hogy a hátsó dob helyett tárcsa kerüljön fel ... Abs-es a járgány ... v2000 vagy gsi hid shima ügy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 v2000 vagy gsi hid shima ügy. Egész hidat cserélni kellene ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Anno astrás koromban nekem is ez lett voln a következő lépés, akkor gabi pontosan Lmagyarázta,h miért is. Azt tuom,h a hid felmegy pontosan stimmel, kézifékkötéllel lesz 1 kis meló. Ekkor jött az,h összeszámoltam,h v2000hid+chip+gsioptik+stb... sokkal többe van, mintha eladnám és átülnék 1 dzsieszájjba :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Azon filózok, hogy lehetne megoldani, hogy a hátsó dob helyett tárcsa kerüljön fel ... Abs-es a járgány ... Én is ebben vagyok jelenleg! :) Viszont egyesek szerint a v2000 hátsó hídja nem jó az Astra alá... A GSi viszont stimmel, ahogy Aztec mondta. Szerintem a hátsó tárcsafékhez nem kell a teljes hidat cserélni, csak a komplett hídhoz van stabilizátor is, ami elég jótékonyan befolyásolja a kanyarstabilitást. Annyi pluszt simán megér (szerintem :roll: ). :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Nekem V2000i híd van alatta hátul. :) Nagyobb rajta a tárcsafék, igaz a kézifékkötéllel kell kicsit játszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 v2000 vagy gsi hid shima ügy. A híd egymagában kevés lesz, nem ártanának tárcsák is :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Én is ebben vagyok jelenleg! :) Viszont egyesek szerint a v2000 hátsó hídja nem jó az Astra alá... A GSi viszont stimmel, ahogy Aztec mondta. Szerintem a hátsó tárcsafékhez nem kell a teljes hidat cserélni, csak a komplett hídhoz van stabilizátor is, ami elég jótékonyan befolyásolja a kanyarstabilitást. Annyi pluszt simán megér (szerintem :roll: ). :twisted: Előre vegyetek inkább valami vicces tárcsát és jópofa betétet, úgy is ott van fékhatás jelentősebb része :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Nem tudjátok az Angel Eye-s lámpák ugye motoros állításúak ? 75K/pár ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Hátra meg ez : http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower....99&show_tipus=1 vagy ez : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7952403303&rd=1 És ez csak 18e ft ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Én is ebben vagyok jelenleg! :) Én is agyalok rajta már egy ideje. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Ezen a hidas dolgon és is agyalok de tud valaki valami irányárat mondani mondjuk mennyi egy hátsó híd+Szerelés meg tudom a két tárcsa és a pofák ami kb 30-40eft Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Nekem a V2000i híd fékekkel 30 volt, de eléggé lelakva. Új betét, kézifékkötél, és a tárcsák felszabályzása 25 volt. Ennél csak több lehet, ha nekiáll valaki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 A híd egymagában kevés lesz, nem ártanának tárcsák is tudtam,h nem fogod kibírni :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Gabi: Fékerőszabályzóval mit csináltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Az ugyanúgy átkerült az új hídra, nincs benne semmi ördöngősség. Bár most le lesz szedve, az új hátsó fékkör már manuálisan lesz szabályozható. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 és mi a helyzet az ABS-sel azt is egyszerűen át lehet kötni vagy ott már módosíteni kell valamit? Elöl lehet növelni a tárcsa méretét vagy az bonyolult? Akkor ha jól vettem ki a szavadból akkor hogy hátul is tárcsafékes legyen a masina akkor kb 60eft amit minimum rá kell szánni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 és mi a helyzet az ABS-sel azt is egyszerűen át lehet kötni vagy ott már módosíteni kell valamit? Elöl lehet növelni a tárcsa méretét vagy az bonyolult? Akkor ha jól vettem ki a szavadból akkor hogy hátul is tárcsafékes legyen a masina akkor kb 60eft amit minimum rá kell szánni! Én is ezeket akartam kérdezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Az ugyanúgy átkerült az új hídra, nincs benne semmi ördöngősség. De nem kellene beállítani, mert a tárcsának nagyobb a hatásfoka? Vagy annyit nem számít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Gondolom az a cél, hogy nagyobb legyen a hatásfok :) De hogy ne ökörködjek: szerintem akkor nyilván a gyárinál komolyabb szett kell előre és akkor rendben is van újfent az 'erőegyensúly'... Legalábbis, mint laikus így gondolom... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 ABS-t nemtom, azt valami szakitól kellene megkérdezni. Fékerőszabályzónak nem sok beleszólása van a dolgokba, szal nem kell semmilyen beállítást tenni, ill. nem is lehet. :) Előre kicsit neccesebb a nagyobb fék téma, az már nem kis játék. Nem is olcsó, valamint sok a szívás, és a megkötés (pl. Nekem a 288-as fékre nem megy fel 15"nál kisebb kerék, de még azok is csak fél centis pogácsával). Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 De ha már így benne vagyunk... :) Ha előre mondjuk brembo+ferrodo (utcai) páros kerül... az mennyivel jobb a gyárinál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Most olvasom, amit írtál... szal én gyári méretű tárcsára gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Előre kicsit neccesebb a nagyobb fék téma, az már nem kis játék. Nem is olcsó, valamint sok a szívás, és a megkötés (pl. Nekem a 288-as fékre nem megy fel 15"nál kisebb kerék, de még azok is csak fél centis pogácsával). Gabiiiiiiiiiii nem kell mindenkinek Omega fétárcsa teeeeeeee :) :D Tán elegendő lenne a nagyobb tárcsa tipuson belül :wink: Milyen motorokhoz rakták ezeket, azt nem tudod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts