aztec Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 ez már nem teljesen a német tuned forma. a motortér nagyon szép meg kell hagyni, de nekem se a baszott spoilerek nem jönnek be, sem a kipuff és tsai... a felni is gyönyör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Asszondod, kissé japó fílingje van ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Olyan USa style inkább, a felniket kivéve... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Asszondod, kissé japó fílingje van ? :) tiszta teamrice-os hangulata van számomra. nekem spec sokkal jobban bejönnek a lightos moapos astrák. szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Kicsit furi az egész, de egynek nem rossz!Bár mint ha egy kissé a részletekben túllőtt volna a célon.A küszöb azért engem megihletett! Hátul viszont nem szívesen könyökölnék a palackon! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 ez már nem teljesen a német tuned forma. a motortér nagyon szép meg kell hagyni, de nekem se a baszott spoilerek nem jönnek be, sem a kipuff és tsai... a felni is gyönyör. blablabla :) :D mond azt hogy plusszsuly azt elfogadom tőled érvként :lol: :lol: ez az auto télleg nagyon szép.....de ennyi pénzért..... kitudkölcsönadni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Red akkor Te fordítva vagy bekötve barétom, de nagyon. Itt most nem a súlyról van szó :) , mert társul mellé némi kraft! 1szerűen nem jön be! Tuom mit ugatok én akinek még koptatója sincs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Na egy lámer kérdés. A szélesebb felni és a toronymerevítés között vonható-e valamilyen párhuzam? A toronymerevítés ajánlott-e a szélesebb felnihez, vagy most oltári hülyeséget kérdeztem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 A toronymerevítő akkor kell ha keményebb a futómű és igy nagyobb terhelést kapnak a tornyok. Ügye az ütást kevésbe tompitja a lengéscsillapító és a rűgó ezért nagyobb utést kap a torony. A szélesebb felni ezt nem befolyásolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Ez így van!!! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Köszi a választ! Ma voltam az egyik autósboltban, kérdeztem mennyi náluk az új felni, nos 7*15 alessio silver színben 17600, cróm színnel 21500, ha valakit érdekel szombaton megmutatom a szórólapjukat. Másik dolog, most tudok szerezni 6 doboz Würth-ös féktisztító sprayt fél litereset 500Ft/db árért, ha kell valakinek jelezze és szombatra kiviszem a talira. Zsírspray is lenne de azt 1300 körül adják, és minimum 12 db-ot kellene rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ....Másik dolog, most tudok szerezni 6 doboz Würth-ös féktisztító sprayt fél litereset 500Ft/db árért, ha kell valakinek jelezze és szombatra kiviszem a talira..... 2 flakont stipi-stopi :) ui: de legalább 1, ha nagy az érdeklődés Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 1 jöhet nekem is 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 bocsesz elcsesztem :oops: Würth féktisztító spray: 1.Mélykék 2 2.Aztec 1 3. 4.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Mer örökké csak fékeztek... A gázt kell nyomni vazze :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ne kezd gabikaaaaa :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Mer örökké csak fékeztek... A gázt kell nyomni vazze :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D Gázt mindenki tudja nyomni :wink: Megfelelő helyen megállni, na az már mokásabb :D :D ui bár nekem most kicsit már el vannak fáradva a fékeim :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ui2: tavasszal szerintem upgrade lesz szükséges Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ui2: tavasszal szerintem upgrade lesz szükséges terv, 5let? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Brembonál kellene valami masszívabb tárcsa :roll: Ferodo betét az jóóóóóóó :) ui: jah meg a hátsó dobot cserélni, fékpofákkal együtt, mert elég megviselt állapotban lehetnek mostanára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 bocsesz elcsesztem :oops: Würth féktisztító spray: 1.Mélykék 2 2.Aztec 1 3.warwolf, hogy neke is legyen itthon ilyesmi! 4.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 még egy van ha kell valakinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 még egy van ha kell valakinek akkor az legyen az enyém Würth féktisztító spray: 1.Mélykék 2 2.Aztec 1 3.warwolf, hogy neke is legyen itthon ilyesmi! 4.J0hnny Mnenomic 1 5. Sonique Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Akkor elkelt. Ha lesz még ilyem cucc, vagy valami hasonló akkor majd feldobom megint a labdát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Brembonál kellene valami masszívabb tárcsa :roll: milyenre gondoltál? mi próbáztuk anno írtam az ate powerdisc 2-t esőben és nagyon komoly fék6ásokkal kellett szembe néznem. Nekem a next az lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts