Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Aztec! Mehetsz Hajni mellé sztorizni, esetleg fel is léphetnétek valamelyik talin. :idea: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Ugyanezeket átéltem mint Aztec.. Elég gáz volt, amikor hallottam, hogy a hátsó üvegen koppant a váltógomb amikor lehúztam 2-be.. :roll: A kormányleszedés sem volt egyszerű... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 hááát az úgy volt, hogy néztem az OPTIKÁját a kormányokmnak. 12 éves hámlott, mikor vezettem esk szar érzés volt megfogni is, előző tulaj csak rajoskodni használta a dzsi esz ájt. Namost nem vaok egy teszkós kormányvédős tipus, s vettem 280-300 (maji napig tisztázatlan) méretű jom kormányt. (az fix, hogy 300as raidként vettem :roll: ). És kaptam tanácsokat hogyan vegyem le, mint más szerelésekben ebben is öcsém volt segítségemre. Persze ezt is uccán. Hozzá kell tennem öcsém a 100kgs kategóriába sorolandó (15év vizilabda) és emellett felszolgáló most éppen, tehát lelkesedés, nyers erő és tanácsokkal nem voltunk hijján. Vmelyik okostojás elmondta pjszer kormányrúdra a másik ember közben húzza és óvatosan csapkodjuk meg kalapácssal. Namost ez igen hamar elég szép tömeget vonzott oda :) :) Mikor már elég sokan voltak ott és nem akart összejönni jött a last 5let: call Atom. Így lett leadta az infot és 2 perc múlva már fenn volt az új, tömeg oszlott.... Siettem és nem néztem a nagy szerelésben hogyan tekergettük a kormányt csak minél előbb agy+kormány fel. Így is lett és sietnünk kellett és a 2. uccasaroknál leesett mi olyan fura: a kormányt kb. 60 fokkal eltekerve szereltük fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Érdekes látvány lehetett ez a családi projekt! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Érdekes látvány lehetett ez a családi projekt! :) :) Hát elmondom, hogy a legérdekesebb az volt amit az Anti mondott és mégis igaza lett a kormányt szakszerűen le lehet kapni. viszont én néztem nagyot hogy mekkorát hajlik, mert nem viccelek össze hajtottam a kormányt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Érdekes látvány lehetett ez a családi projekt! :) :) Hát akkor milyen érdekes lett volna, ha valamelyik éleseszű leskelődő kihívja a yardokat, hogy épp egy kocsit fosztogatnak, és nézzék már meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Anti módszere azért durva volt a kormányleszedésnél! Nekem eszembe nem jutott volna kikötni a kormánykereket a hátsó ajtón keresztül egy betonoszlophoz! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 A barbár! Egy dorni+kalapács+picit alátámaszt lábbal és lent is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Nekem eszembe nem jutott volna kikötni a kormánykereket a hátsó ajtón keresztül egy betonoszlophoz! :) :) :D Erről az jut eszembe amikor a KPM-nél megnézték műszakin a wartburgot, bedugta a földműves a pajszert a kormány mellé, megfeszítette és azt mondta lötyög, hát utána tényleg lötyögött is :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Én a Rekordomon cseréltem kormányművet és kormányoszlopot, de a kormány nehezen akart visszamenni,ezért rásegítettem kalapáccsal,mire a biztonsági kormányoszlop összecsuklott :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Leveszed a kormány anyát betámasztod alulról a kormányt térdel, és magadfelé nyomod ekkor ráteszed a dornit az oszlop végére és azt ütöd! Nem hiszem, hogy ettől tönkre menne a bizt.korm.oszlop! Minden 2. évben leveszem és vissza agyári a vizsga miatt és minden autómon így csináltam! Ja ezt egyébként egy lakatostól tudom! Hű de okos gyerek vagyok! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 :idea: :wink: Cukrot neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Roli jobban csinálja. Neki érzéke van hozzá. Kettőt rácsap a kormányra tenyeressel, miután leszedte az anyacsavart, és a második csapásra a kezébe marad a kormány. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Hát akkor milyen érdekes lett volna, ha valamelyik éleseszű leskelődő kihívja a yardokat, hogy épp egy kocsit fosztogatnak, és nézzék már meg. ezexerint a kézifékes sztorit még nem meséltem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Először mi is ilyen brutális eszközökkel próbálkoztunk.... :roll: Aztán poénból kikötöttük egy oszlophoz egy fénykép erejéig... :wink: Mikor elborult az agyam fogtam aztán letéptem...két nep múlva hívott Aztec, akit elláttam mindenféle jó tanáccsal kormányleszedés ügyében... :wink: Most már bármelyiket leszedem a 2. mozdulatra.. Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 ezexerint a kézifékes sztorit még nem meséltem :) Várjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 natúr sztori röviden: öcsémmel (kivel mással mintegy szakácssal :) ) ismét elvetemült tuninghoz fogtunk 1 kis piázás után. Helyszín: 16ker, garázsunk. A sörözést folytatva próbálkoztunk, de csakhamar bevillant a fórumon olvasottak és rohantam fürészért. kedd éjjel lévén (ez olyan 11-12 között volt) öcsém garázsajtó kinyit, kuka kivisz, majd enyhén matt részegen vissza a kocsihoz (mint később kiderült garázsbejáró ajtaja tárva nyitva maradt...). Én nekiugrottam lefürészelni a kart, merthogy nem jön le magától. Kb. 10 perc után vki elersztett egy JÓ EST8-et. Mondom magamban (mia###### :shock: - merthogy tróger vaok magamban káromkodok) kipattanok öcsém is, hogy ki ez a bátor, aki bejön a garázsbejárón be a garázsig. Na kik voltak? Hát a yard. Illedelmesen köszöntem, elmondtam nekik megelőzve a hosszú csacsogást, hogy igen jól látják éppen alkoholt fogyasztunk , mert már nem tervezek vezetést, majd megkértem őket, hogy zárjuk ezt a csodás párbeszédet egy integetéssel lehet hazamenni. Közben már emelte a hangját a főbiztos és kérte igazoljam magam. Namost kezemben a fűrész és ránézek öcsémre kisebb röhögések közepette megpróbáltam higgadtságom nem elveszteni ismét kértem őket, hogy amilyen ügyesen kommandóztak be olyan ügyeséggel húzzanak is ki. De nem tágított. Vagy a fűrész és a késő éjjeli ídőpont vagy a két matta arcunk nem teccet neki, de a lényeg, hogy a civakodás vége az lett, hogy kihoztam a papírjaim. És ezekután még kb fél órába telt elmagyarázni, hogy miért van két 11. kerületi gyerek egy 16.kerben lévő családi ház garázsában fürésszel a kezében. De a sztori végére persze nagyim sápadozva kérdezgette, hogy miért vannak itt rendőrők ők próbáltak volna válaszolni, de nagyim pötit nagyott hal és innentől kezdve inkább hasonlított egy bábel torony projektre a dolog, mint tunerkedésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 :) :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 http://www.fk-automotive.de/data01/de/produkte.html engel-eye ez tetszik és végre ár is van mellet meg index Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Azt hiszem, ez az autó kimeríti az F Astra tuning témakört : http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Hát ennyiért már legyen is csili vili... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Nem semmi a motortér ! Adott ötleteket ... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 1 picit mintha túl lött voln a tulaj a célon :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Az első lökös nem szép, de a többi sztem okés... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 1 picit mintha túl lött voln a tulaj a célon :roll: Mire gondolsz ? ( a szexen kívül) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts