Tápiószecső Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Ütős, de hogy fér oda a benzintöltőpisztoly (vagy aminek hívják)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Olyan kérdésem lenne hogy van valaki köztetek akinek egy ablaktörlője van és az ablak egész felületét törli tehát nem az a megoldás hogy csak a vezető elött töröl. Mert 120eur nincs kedvem megveni az a vackot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Én már csináltam rekordhoz,egy egész napot igénybe vett,de elég jó lett 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 és asztrával mi a helyzet? mert szerintem sok különbség van közte de ha látnék egyet akkor lehet hogy el tudnám képzelni és meg tudnám valósitani már van egy csomo képem de egyikről se tudom hogy meként merre tekeredik és hogy fog az közel 180 fokot fordulni. Mondjuk nekem za tetszik ami középen áll és ugy töröl 180 foko.(jobbra 90, balra 90) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Ezt a Magazin tuning rovatában olvastam, ott van bővebb infó róla: EcoTek motortuning A tiszta égés technológiája! Ez egy mechanikus szerkezet, amelyet ha felszerelnek benzines (nem dízel) motorra, akkor: - csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, - akár 20%-kal is emeli az összteljesítményt, - és jelentősen csökkenti a károsanyag kibocsátást. Club GTI: "Hihetetlen, hogy milyen különbséget tett a dolog! Nagyon el vagyok kápráztatva." A teljes dokumentáció letölthető: EcoTek Tuning! Hmm Akarom mondani ez kissé hihetetlen, nem? Pláne 27000 forintért. Még ha csak a fele igaz (10%), akkor is megéri. De akkor miért nincs benne gyárilag??? :) Segítsetek, hol a hiba?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 A hiba? Naívság... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 De akkor miért van kint a honlapon? És mi ez a referencia?? Jaj, de sok bajom van!!! :) (1ébként nagyon Tv Shop feeling a reklámszöveg!! :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Próbáld ki, ha nagyon tetszik a szöveg... :) Asszem van rá visszavételi pénzgarancia is, vagy mi a fene... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Legrosszabb esetben becserélem 50liter Prolongra!!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Legrosszabb esetben becserélem 50liter Prolongra!!! :) :) Egy teli tank Prolong :D Hmmmm. Gyakorlatilag az a motor bármilyen körülmények között, az idők végezetéig működne, sőt tovább :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Egy teli tank Prolong :D Hmmmm. Gyakorlatilag az a motor bármilyen körülmények között, az idők végezetéig működne, sőt tovább :wink: Esetleg utána kellene kötni egy tartály amibe termelné a felesleges benyát, mi pedig klubtársi áron mennénk hozzád tankolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Egyik haveromnak ilyen van a kocsijában (VW) és 15 %-os üzemanyag megtakarítást ért el vele, igaz ő nem nyomja tövig a gázpedált ! :oops: Én rendeltem egyet ki fogom próbálni, ha nem megfelelő akkor visszaküldöm, nincs mit veszteni max. a postaköltséget :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Egyik haveromnak ilyen van a kocsijában (VW) és 15 %-os üzemanyag megtakarítást ért el vele, igaz ő nem nyomja tövig a gázpedált ! :oops: Én rendeltem egyet ki fogom próbálni, ha nem megfelelő akkor visszaküldöm, nincs mit veszteni max. a postaköltséget :) . Majd számolj ám be a tapasztalatokról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Én részemről nem ajánlanám ezeket a "csoda" szereket hacsak nem akarod eladni az autót. :wink: "fogyasztás csökkenés, teljesítmény növekedés" :) Tök jó reklámszöveg. Sztem a krafthoz tinta kell :) Anno az VW-emnél próbáltam a prolongot.......nem sok jóval kecsegtetett(leszámítva,hogy sokkal halkabb lett a motor) :wink: Pár hónap után meg vettem szorgosan az olajat és tőtöttem bele mint a güzü....... Sztem a lényeg a baromi jó olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Én részemről nem ajánlanám ezeket a "csoda" szereket hacsak nem akarod eladni az autót. :wink: "fogyasztás csökkenés, teljesítmény növekedés" :) Tök jó reklámszöveg. Sztem a krafthoz tinta kell :) Szerintem ha a jobb hatásfokot kihasználva gyorsulunk mint állat :D , és élvezzük a kb. 5-10%-al több pacit biztosan nem lesz fogyasztás csökkenés! Valszeg a motor eddigi fogyasztását fogja hozni továbbra is kicsivel nagyobb teljesitmény mellett! De ha "gazdaságosan" nyomjuk a gázpedált :idea: és kerüljük az intenziv gyorsitásokat akkor esetleg igaz lehet a 10-20 %-os üzemanyag megtakarítás. Ha majd meglesz mindenről beszámolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 10% pacitöbblet "csodaszertől"??? :) :) :D :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Jó ötlet! Töltsd bele és ha használ, ha nem küld, majd vissza az üres dobozt és csak egy postaköltségedbe került az egész ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 10% pacitöbblet "csodaszertől"??? :) :) :D :D :P :lol: Én is így gondolom, + hátszél +lejtő :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Én is így gondolom, + hátszél +lejtő :wink: Én nem a prolong-ra gondoltam, hanem egy kis ecotek "motortuningra", ezt nem beönteni kell, hanem beszerelni. Igaz a 10%-ot én sem hiszem el biztosan lejtőn és hátszélben mérték. :lol:. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 És ez hiteles forrás?? Volt mérésen? Vagy csak azért ment jobban, mert 30000 forinttal könyebb volt a pénztárca? :) Tényleg érdekel, 10% nem kevés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Szerinted? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Én még kicsi vagyok és naiv... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Szóval F Astrának jó, meg tuningnak is optikailag.Tegnap sikerült viszonylag olcsón hozzájutnom egy "sport" váltógombhoz.Gondoltam, kicserélem, hiszen egyszerűnek tűnik.Hát nekiláttam feszegetni a régit, és bizony nem engedett.Hosszas díbolás, mert más szó nem jó rá, után lejött.Darabokban. :) Viszont ami a helyére került, az nagyon kézreálló!!!!! :) Szóval ha valaki ki akarja cserélni, akkor készüljön fel rá, hogy nem lesz egy egyszerű dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 erről a váltógomb cseréről tudnék mesélni :) előző astrámnál, helyszín hungária körút új váltógombbal kimentem a cégtől, mondom pikk pakk. Namost egy óra múlva már vízszerelő fogóval tépkedtem lefele a maradék darabot (ha mást nem technikumban roncsolni megtanultam :) ) majd új fel. A GSinél egyszerűbb volt a dolog, mert múltkor mikor egy vr6 ellen indultam nfonál nagyon beleizgultam magam (mégiscsak vr6!) és mikor húztam le 2be letéptem a váltógombot :D jól van kövezzetek meg, ez van kókány vagyok.... (és akkor a gyári kormány uninstallról nem is meséltem :roll: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Én azért igyexem váltáskor kordában tartani az érzéseimet! :D :P :) :) Hogy is volt azzal a kormánnyal?Csak röviden, és úgy írd körül, mint ha optikai íze lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts