J0hnny Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ha ferdehátúból való akkor igen, ha Caravan-ból akkor szét kell bontani és a fém hátlapot kicserélni, sőt az alsó résznél szivacsot kell cserélned és a kárpitot méretre átszabni, varratni stb. . <_< A hátlap tökéletesen passzol, az ülőlapról a kárpitot le lehet venni és simán ráhúzni a régire, tökéletesen passzol és feszül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Aki szereti a kihívásokat az áttudja alakítani, szabatni a Caravan-ét mint pl. én. :D 40e km-es törött svájci autóból vettem meg az üléseket, kár lett volna kihagyni csak azért mert Caraván. :D A hátlap tökéletesen passzol, az ülőlapról a kárpitot le lehet venni és simán ráhúzni a régire, tökéletesen passzol és feszül. :) Nos...akkor mégis :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Évjárat függő a dolog..... enyém 2000-es évjáratú Caravan volt, ott nem stimmelt a hátlap de sikerült átalakítani. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Helló! Ez vajon Irmscher löki? http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1445782498.html Remélem nem kaptok rá vérszemet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Hali. Astra F Irmscher katalógus: http://irmscher.de/pdf/de/files/Astra-F_D_i305270.pdf Annak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Évjárat függő a dolog..... enyém 2000-es évjáratú Caravan volt, ott nem stimmelt a hátlap de sikerült átalakítani. :lol: Én most alakítok át egy 5 ajtósból származó síboxosat egy 2000es carvánba, de szinte semmi se stimmel :D A hátlapnak a középső alsó sarka nem olyan, a rögzítési rendszer se olyan, az ülőlapoknak meg a pántja kapásból tökre más. Huzat le, kettőből egyet összevarrni, síbox helye kivág, fül hegeszt, és úgy lesz kettőből összerakva egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Nálam pont fordítva volt 40e km-es új Caravanból raktam régi 93-as 5 ajtósba síboxos, fejtámlás üléseket. Ott is kreatívan sikerült megoldani, hátlapnál 2-ből csináltunk 1-et (flexelés + hegesztés), a Caravanból kivett kárpit szerencsére nagyobb volt, így egyik haverom átszabta és szépen újra varta. Nincs lehetetlen, minden csak kreatívitás kérdése! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nálam pont fordítva volt 40e km-es új Caravanból raktam régi 93-as 5 ajtósba síboxos, fejtámlás üléseket. Ott is kreatívan sikerült megoldani, hátlapnál 2-ből csináltunk 1-et (flexelés + hegesztés), a Caravanból kivett kárpit szerencsére nagyobb volt, így egyik haverom átszabta és szépen újra varta. Nincs lehetetlen, minden csak kreatívitás kérdése! :D jaja nekem is az lesz, hogy kivágom a támlámból a nyílást, átrakom a tartófület, és a könyöklés részről levágtam a másik kárpitot, és rávarratom az én kárpitomra, és öröm bódottá :lol: 1x majd vmikor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Fordulatszámérős nyomtatható, méretarányos fehér számlap linkre (élőlinkre) lenne szükségem, ha van valakinek pls. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Az lehetséges, hogy Sedan-hoz nem gyártanak sportdobot? Csak mert egy szemet sem találok. Kösze. Del. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Az lehetséges, hogy Sedan-hoz nem gyártanak sportdobot? Csak mert egy szemet sem találok. Kösze. Del. Végülis mi a különbség, sedán, és pölö caravan sportdob között? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március26, 2011 Megoszt Elküldve Március26, 2011 Végülis mi a különbség, sedán, és pölö caravan sportdob között? <_< Sedanét nem láttam még hogy van, de pl caravan, és az 5/3 ajtós között eléggé lényeges a különbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Végülis mi a különbség, sedán, és pölö caravan sportdob között? <_< Hát én azt tudom hogy az én gyárim hogy néz ki, hol vannak a felfogatások, és ha pl megnézek egy 3/5 ajtós sportdobot, akkor azt látom hogy full máshogyan van. Valakinek tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Gyuri barátunk kreálmánya Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Nagyon nagyon tetszik az autó, kb. egyike azon 5 dolognak kint amit érdemes megnézni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Nagyon nagyon tetszik az autó, kb. egyike azon 5 dolognak kint amit érdemes megnézni <_< Így van. Nagyon király lett a kocsi, még így félkészen is üt. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Gyuri barátunk kreálmánya 3 ajtós Sedan? :angry: <_< Szerintem is szépre sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Így van. Nagyon király lett a kocsi, még így félkészen is üt. <_< Ez az, ami itt régebben be volt linkelve még frissen vágott, hegesztett állapotban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Ez az, ami itt régebben be volt linkelve még frissen vágott, hegesztett állapotban? Azám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Brutális!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Azám! Sztem jó lett, Astra TR :angry: , de ezt a virágmintás sárvédőt nem tudom hová tenni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Sztem jó lett, Astra TR :P , de ezt a virágmintás sárvédőt nem tudom hová tenni <_< Ez egy új irényzat, sági úrnak is olyan a passat, csak neki nem virágmintás... én se tudom hova tenni, de tetszik :P Ez a fényezés viszont nekem nem jön be, ez a selyemfényű... hol lehet neki az aksija? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Tényleg nagyon szép lett a verda!Jól sikerült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Ez egy új irényzat, sági úrnak is olyan a passat, csak neki nem virágmintás... én se tudom hova tenni, de tetszik :angry: Ez a fényezés viszont nekem nem jön be, ez a selyemfényű... hol lehet neki az aksija? <_< Nem új. Ez meg filler... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március30, 2011 Megoszt Elküldve Március30, 2011 Ez egy új irényzat, sági úrnak is olyan a passat, csak neki nem virágmintás... én se tudom hova tenni, de tetszik :P Ez a fényezés viszont nekem nem jön be, ez a selyemfényű... hol lehet neki az aksija? :P Ez nem fényezés, hanem füller, vagy poliészter, és nem selyemfény <_< :P ....Ahogy elnézem még van munka rajta bőven, de szép lesz!! Ui: Bocs!! Nem figyeltem hogy Sp már válaszolt :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts