mélykék76 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Helló Srácok! Nincs valakinek ötlete, hogy honnan tudnék ilyen lámpát szerezni? (a linkelt oldalon kívül) Sedan kristály lámpa, odaadnám érte a testem. :D http://www.alibaba.com/product-gs/233408362/Tail_light.html Kösz, Del. ebay ? ui: nem kell a tested <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 ebay ? ui: nem kell a tested :D E-bayen nem találtam:S Mér csak az a ronda körös van sedanhoz? :D Nem akartam beszólni senkinek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 E-bayen nem találtam:S Mér csak az a ronda körös van sedanhoz? :D Nem akartam beszólni senkinek. <_< se német, se angol ? magas labda volt, ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 se német, se angol ? magas labda volt, ennyi :D Semmi... Váááá belepistulok. Valaki szerezzen már. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Hmmm.... http://weishengchina.en.alibaba.com/produc...Tail_light.html Kínából... Biztos olcsó lenne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Semmi... Váááá belepistulok. Valaki szerezzen már. <_< mondjál valamit, amit adsz ha mégis találok ott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Hmmm.... http://weishengchina.en.alibaba.com/produc...Tail_light.html Kínából... Biztos olcsó lenne. <_< Kérdezz utánna. Kínából rengeteg oldal van ahonnan ingyenes szállítással küldik a cuccokat. Nem kell nagy dolgokra gondolni a pár dolláros cuccokat is elküldik szól nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Hmmm.... http://weishengchina.en.alibaba.com/produc...Tail_light.html Kínából... Biztos olcsó lenne. <_< nem gáz onnan rendelni, bár lehet a mérete miatt tényleg drága volna, kisebb dolgokat én is rendeltem már.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Kérdezz utánna. Kínából rengeteg oldal van ahonnan ingyenes szállítással küldik a cuccokat. Nem kell nagy dolgokra gondolni a pár dolláros cuccokat is elküldik szól nélkül. ..és általában gyorsan. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Hmm, megpróbálom lekérni a lámpa árát. Amugy hátsó lámpánál nem volt külömbség a faceliftes, és az korábbi verzió között ugye? Csak mert látom itt oda van írva, hogy "91-94". Érdekel esetleg még valakit a lámpa? Csak mert, ha igen, és van posta akkor benne vagyok a bizniszben. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Hmm, megpróbálom lekérni a lámpa árát. Amugy hátsó lámpánál nem volt külömbség a faceliftes, és az korábbi verzió között ugye? Csak mert látom itt oda van írva, hogy "91-94". Érdekel esetleg még valakit a lámpa? Csak mert, ha igen, és van posta akkor benne vagyok a bizniszben. <_< hú, ez engem is érdekelne, én sem találtam szebbet mint a gyári, nem értem, miért nincs ebből is sima kristálylámpa, mint az 5 ajtósnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Hmm, megpróbálom lekérni a lámpa árát. Amugy hátsó lámpánál nem volt külömbség a faceliftes, és az korábbi verzió között ugye? Csak mert látom itt oda van írva, hogy "91-94". Érdekel esetleg még valakit a lámpa? Csak mert, ha igen, és van posta akkor benne vagyok a bizniszben. :D Engem is érdekelne! <_< És a két lámpa között ennyi a különbség: Facelift előtti Faceliftes Tehát igazából csak kapott egy enyhe sötétítés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Engem is érdekelne! <_< És a két lámpa között ennyi a különbség: Facelift előtti Faceliftes Tehát igazából csak kapott egy enyhe sötétítés :D Mint mindegyik. :D Csak ennyi változás van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Szomorú hírekkel érkezem.... Azt mondta a Sally Kínából :D :D :) :D , hogy 1dbot nem adnak el, min. rendelés 25 db <_< Ez vicces. Vagyunk 25-en akinek kell ilyen lámpa? :D Vagy vegyek 25-öt, és nyissak kiskert? :D Del. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Támadjuk meg Kínát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Szomorú hírekkel érkezem.... Azt mondta a Sally Kínából :D :D :) :D , hogy 1dbot nem adnak el, min. rendelés 25 db <_< Ez vicces. Vagyunk 25-en akinek kell ilyen lámpa? :D Vagy vegyek 25-öt, és nyissak kiskert? :D Del. és Sally nem mondta, hogy hol lehet megvenni, mert gondolom szállítanak erre arra...esetleg valami németországi cég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 és Sally nem mondta, hogy hol lehet megvenni, mert gondolom szállítanak erre arra...esetleg valami németországi cég? Ennyire nem profi a szakmai angolom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Ne bassz.... 25db?? Óóó te jó ég...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Tudja valaki hogy az 5 ajtós hátsó ülései jók-e a sedanba? Kösz Del. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ha ferdehátúból való akkor igen, ha Caravan-ból akkor szét kell bontani és a fém hátlapot kicserélni, sőt az alsó résznél szivacsot kell cserélned és a kárpitot méretre átszabni, varratni stb. . <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Tudja valaki hogy az 5 ajtós hátsó ülései jók-e a sedanba? Kösz Del. Ha ferdehátúból való akkor igen, ha Caravan-ból akkor szét kell bontani és a fém hátlapot kicserélni, sőt az alsó résznél szivacsot kell cserélned és a kárpitot méretre átszabni, varratni stb. . :D Szóval ha jól sejtem, akkor a Caravan-é nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Opelfan92! Nem érdekel? Klikk ide! <_< Kösz a linket Nagyon király lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Kösz a linket Nagyon király lenne Oké de azt azért elárulom, hogy itt ismerik páran a csávót, és semmire nem ment vele , ezért árulja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Oké de azt azért elárulom, hogy itt ismerik páran a csávót, és semmire nem ment vele , ezért árulja. <_< kíváncsi lennék, hogy meddig megy, ha működne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Szóval ha jól sejtem, akkor a Caravan-é nem <_< Aki szereti a kihívásokat az áttudja alakítani, szabatni a Caravan-ét mint pl. én. :D 40e km-es törött svájci autóból vettem meg az üléseket, kár lett volna kihagyni csak azért mert Caraván. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts