TomTech Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekiálltam egy kicsit faragni. Egyenlőre a hengerfejjel játszom. Soha nem csináltam még ilyet, de sokat olvasok a témában, gondoltam belevágok. Szépen jön majd a többi alkatrész is. Majd ahogy haladok az alkatrészekkel teszem fel a képeket. C16SE hengerfej, leszedve még nem lett belőle soha. Kimértem a hengerfej térfogatot, hogy tudjak számolni sűrítési arányt. Rendes bővítés nem lesz, csak finomítás, utcai motort szeretnék, amivel minden nap munkába járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Elég sok :) Nagyblokkos astrákon láttam ilyen toronyszilentet. És a katalógus is azokhoz hozza. Vegyük úgy, hogy befejezed a hülyeség írásba foglalását. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekiálltam egy kicsit faragni. Egyenlőre a hengerfejjel játszom. Soha nem csináltam még ilyet, de sokat olvasok a témában, gondoltam belevágok. Szépen jön majd a többi alkatrész is. Majd ahogy haladok az alkatrészekkel teszem fel a képeket. C16SE hengerfej, leszedve még nem lett belőle soha. Kimértem a hengerfej térfogatot, hogy tudjak számolni sűrítési arányt. Rendes bővítés nem lesz, csak finomítás, utcai motort szeretnék, amivel minden nap munkába járok. Nyomjad Tomi! Érdekes motor lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ahogy a c20ne moci caliban is ugyan az mint gsiben :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Alexnek. http://pics.coldline.hu/pics/66070-20100726-bCwlrC.jpg Köszi mester! :) Látom a különbséget..... Lényegében maga a terv az, hogy veszek egy Calibrát C20XE. Ismerem a előéletét, és lehet hogy megérné. Amit lehet mindent átpakolunk az astrába... A kaszni eldobós, csak pár elemet, meg a belsejéből egy-két dolgot tudok majd itt feldobni az adok veszek-be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekiálltam egy kicsit faragni. Egyenlőre a hengerfejjel játszom. Soha nem csináltam még ilyet, de sokat olvasok a témában, gondoltam belevágok. Szépen jön majd a többi alkatrész is. Majd ahogy haladok az alkatrészekkel teszem fel a képeket. C16SE hengerfej, leszedve még nem lett belőle soha. Kimértem a hengerfej térfogatot, hogy tudjak számolni sűrítési arányt. Rendes bővítés nem lesz, csak finomítás, utcai motort szeretnék, amivel minden nap munkába járok. Erre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekiálltam egy kicsit faragni. Egyenlőre a hengerfejjel játszom. Soha nem csináltam még ilyet, de sokat olvasok a témában, gondoltam belevágok. Szépen jön majd a többi alkatrész is. Majd ahogy haladok az alkatrészekkel teszem fel a képeket. C16SE hengerfej, leszedve még nem lett belőle soha. Kimértem a hengerfej térfogatot, hogy tudjak számolni sűrítési arányt. Rendes bővítés nem lesz, csak finomítás, utcai motort szeretnék, amivel minden nap munkába járok. Sikerült bubimentesen feltölteni a teret? Amivel felragasztottad a plexit, annak nincs "vastagsága"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Sikerült bubimentesen feltölteni a teret? Amivel felragasztottad a plexit, annak nincs "vastagsága"? Zsirral kentem be, és azt tapasztotta oda. A plexi egy kicsit domboru volt, maradt benne némi levegő, de nem is érdekel 100-adra pontosan a dolog, +- 1/10-edre pontos lett az eredményem. Programot kell irni hozzá, ott majd úgyis beállitjuk, hogy ne kopogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Zsirral kentem be, és azt tapasztotta oda. A plexi egy kicsit domboru volt, maradt benne némi levegő, de nem is érdekel 100-adra pontosan a dolog, +- 1/10-edre pontos lett az eredményem. Programot kell irni hozzá, ott majd úgyis beállitjuk, hogy ne kopogjon. Mi a terv, mit vársz az átalakíitástól? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Mi a terv, mit vársz az átalakíitástól? :lol: Gondolom etanol hétköznapra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Gondolom etanol hétköznapra.... De ez nem műkszik SE-nél simán az átalakítóval? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Az sima ügy...annál több a cél érdemes figyelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 De ez nem műkszik SE-nél simán az átalakítóval? :lol: Az SE hidegben nem szereti az etanolt, még +5 fok körül, felesben is sokat kell vele indítózni, ezért én ilyenkor már nem rakok bele. Nem hinném, hogy -10 fokban elindulna tisztán etanollal, akármilyen hengerfejmókolással + átalakítóval.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Az sima ügy...annál több a cél érdemes figyelni. :D Durva lesz, ha kész lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Az SE hidegben nem szereti az etanolt, még +5 fok körül, felesben is sokat kell vele indítózni, ezért én ilyenkor már nem rakok bele. Nem hinném, hogy -10 fokban elindulna tisztán etanollal, akármilyen hengerfejmókolással + átalakítóval.... :lol: Az Fx pedig elindul másodikra -14 fokban is, természetesen átalakítóval (E85power) benzint már több éve nem kapott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szerintem egyből rendelj még egyet, vagy a mostanit se dobd el... nekem kettő ilyenem is eltört... ha mákod van kettesben marad éppen... azzal még haza tudsz jutni... B) De mondjuk rükiben már kínos... :lol: nahhhhhhh, bent van, szerintem baromi jóóóóóóóóóóóóóó : )))))) ja és Peti szerint elég masszív anyagból van, nem fog eltörni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szevasztok! Lenne pár javítani való a frissen vásárolt f astrámon és kellene 1 kis segitség...1 vmiért nem tudom lehuzni az elektromos ablakot 1ik oldalon sem!nagyon szorul sztem, mert ha kb 10cm-rel lejön akkor utána már müködik,mondjuk ha hideg van akkor el se indul lefele , csak ha már kicsit bemelegedett :S erre kellene nekem +oldás :S a második dolog amit kérdezni szeretnék az a müszerfal...nagyon idegesit hogy a fordulatszámmérő fele nem világit, és a középkonzolban sem világit az 1ik! vettem bele olyan égöt amilyen van benn, csak szineset, csak az a baj, hogy nem tudom szét buherálni a müszerfalat, vagyis még neki se álltam :D szal 1 kis segitség jól jönne h is kezdjem az egészet és mire figyeljek, hogy ne rontsak el semmit! köszi szépen elöre is a segitséget! ja és eszembe jutott még vmi...ha hideg van, értem ezt 0 fok alatt, akkor ha nyomok 1 padló gázt v kicsit erösebben nyomok a gázra, akkor beragad...ezt mivel lehetne orvosolni? a bovden öregedethetett el? vagy mi lehet a baj? rem tudtok ebben is segiteni :lol: kösz elöre Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szevasztok! Lenne pár javítani való a frissen vásárolt f astrámon és kellene 1 kis segitség...1 vmiért nem tudom lehuzni az elektromos ablakot 1ik oldalon sem!nagyon szorul sztem, mert ha kb 10cm-rel lejön akkor utána már müködik,mondjuk ha hideg van akkor el se indul lefele , csak ha már kicsit bemelegedett :S erre kellene nekem +oldás :S a második dolog amit kérdezni szeretnék az a müszerfal...nagyon idegesit hogy a fordulatszámmérő fele nem világit, és a középkonzolban sem világit az 1ik! vettem bele olyan égöt amilyen van benn, csak szineset, csak az a baj, hogy nem tudom szét buherálni a müszerfalat, vagyis még neki se álltam :D szal 1 kis segitség jól jönne h is kezdjem az egészet és mire figyeljek, hogy ne rontsak el semmit! köszi szépen elöre is a segitséget! Ablakot WD40-el próbáld meg óvatosan befújni (nyilván azt a keretrészt amiben mozog, nem az üveget B)). Az enyémen segített. Ezt a színes égőt nem értem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ablakot WD40-el próbáld meg óvatosan befújni (nyilván azt a keretrészt amiben mozog, nem az üveget :D). Az enyémen segített. Ezt a színes égőt nem értem :lol: okés...+próbálom, gondolom az vmi szilikon spré...köszi a szépen, rem jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 okés...+próbálom, gondolom az vmi szilikon spré...köszi a szépen, rem jó lesz! hűha...várj! :lol: Ha nem ismered a WD40-et -pedig azt hittem azt mindenki ismeri- akkor kurv@óvatosan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 hűha...várj! :lol: Ha nem ismered a WD40-et -pedig azt hittem azt mindenki ismeri- akkor kurv@óvatosan :D Pedig az egy csodaspray (a féktisztítóval együtt), mindenre jó! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szevasztok! Lenne pár javítani való a frissen vásárolt f astrámon és kellene 1 kis segitség...1 vmiért nem tudom lehuzni az elektromos ablakot 1ik oldalon sem!nagyon szorul sztem, mert ha kb 10cm-rel lejön akkor utána már müködik,mondjuk ha hideg van akkor el se indul lefele , csak ha már kicsit bemelegedett :S erre kellene nekem +oldás :S a második dolog amit kérdezni szeretnék az a müszerfal...nagyon idegesit hogy a fordulatszámmérő fele nem világit, és a középkonzolban sem világit az 1ik! vettem bele olyan égöt amilyen van benn, csak szineset, csak az a baj, hogy nem tudom szét buherálni a müszerfalat, vagyis még neki se álltam :D szal 1 kis segitség jól jönne h is kezdjem az egészet és mire figyeljek, hogy ne rontsak el semmit! köszi szépen elöre is a segitséget! ja és eszembe jutott még vmi...ha hideg van, értem ezt 0 fok alatt, akkor ha nyomok 1 padló gázt v kicsit erösebben nyomok a gázra, akkor beragad...ezt mivel lehetne orvosolni? a bovden öregedethetett el? vagy mi lehet a baj? rem tudtok ebben is segiteni :lol: kösz elöre A világítás dolgot sztem a Gyikban elég jól leírják. Ott nézd meg. A pedál beragadás nekem is volt pár éve, akkor a pillangószelepet és környékét kellett belülről kitakarítani, ha jól emlékszem. Azt a részt, ahová a gázbovden csatlakozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Megjöttek a dugók és hajtókarok. Ki is számoltam gyorsan a sűrítési arányt ami 11.56 lett, szerintem az pont jó lesz etanolhoz. Aggódtam kicsit, mert amit netes infókat találtam az alapján 13.15 lett volna, és az úgy elég sok, törtem is a fejem hogy lehetne csökkenteni. Cometic vastag tömítés 180 dollár, amennyit biztos nem szántam volna rá. Lemértem a dugókat hajtókarral együtt, 2 db 757g, egy 758, egy pedig 755, utcai kocsiba jó lesz. :lol: A dugó palástján a fekete rész az bevonat. Kézzel simogatva sokkalta jobban csúszik, mint a bevonat nélküli rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csab89 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 szevasztok! valaki nem volt úgy hogy az elözö autója skoda favorit volt?? jah és müszerfalat is szépitgetett rajt??? csakmert kellene 1 kis ismertető az astra számlapjáról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Helló Srácok! Nincs valakinek ötlete, hogy honnan tudnék ilyen lámpát szerezni? (a linkelt oldalon kívül) Sedan kristály lámpa, odaadnám érte a testem. <_< http://www.alibaba.com/product-gs/233408362/Tail_light.html Kösz, Del. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts