Zorro_16V Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Hja, a minőséget meg kell fizetni! :) az külön teccik, hogy az Astra F topicban Calibra optikai tuningról beszélgetek egy Moderátorral. 8) Istenem, ha itt került szóba .... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Belefér... Én nem vagyok olyan szőrösszívű.... :wink: (Mert mindig azt hiszem, hogy már ez az uccccsó komment... :wink: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 az külön teccik, hogy az Astra F topicban Calibra optikai tuningról beszélgetek egy Moderátorral. 8) ilyen 1 Jópel fórum :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 az külön teccik, hogy az Astra F topicban Calibra optikai tuningról beszélgetek egy Moderátorral. 8) Istenem, ha itt került szóba .... :) Mondjuk azt már én is akartam kérdezni, hogy miért nem a "Calibra tuning"-ot pörgetitek :wink: Node sok jó opeles kis helyen is elfér 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Különben is... Itt most a téma a morcosítás, ami melleseg mindegy, hogy jelen esetben egy Caliról vagy F Astráról van szó... Ára ugyanannyi, és ugyanaz az ember is csinálja... Tehát elfér itt... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 :) Mi meg reméljük, hogy te úgy hiszed, hogy ez az utolsó. :wink: Ha megtörném az autó elejét (azon túl, hogy telesírnék 2 párnát és 1 paplant), utána már tényleg olyanra faragnám, amilyennek mindig is akartam. Ezt azért mondom, hogy Bazs, ha belevágsz a morciba, akkor ne a "hááát ez se rossz" megoldást válaszd ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Majd az enyémre is kiírhatom tavasszal, hogy tuned by Alianz.... Én is amondó vagyok, hogyha csak pár ezres a különbség akkor inkább a neked jobban tetszőt válaszd, mert elég sokat fogod nézni ahhoz, hogy mégse legyen számodra tetsző...(Szóval értitek...) :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Különben is... Itt most a téma a morcosítás, ami melleseg mindegy, hogy jelen esetben egy Caliról vagy F Astráról van szó... Ára ugyanannyi, és ugyanaz az ember is csinálja... Tehát elfér itt... Nyugi Anti, ITT nem kell magyarázkodnod 8) Caravan, RS Tuning köntösben, naaa ez nem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Itt neked kéne! EZ NEM KÉK!!!! Vagy managelni akarod a Futó Gabit??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 ezt régebben láttam NP-n :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 És szerintem ez volt benne, az egyik T&S számban még 2002 környékén... (Ha jól emlékszem...) Amúgy a Krisztián ismeri... :) Este majd elcseveghettek róla... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 ....Itt neked kéne! EZ NEM KÉK!!!!.... "Caravan, RS Tuning köntösben, naaa ez :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 És szerintem ez volt benne, az egyik T&S számban még 2002 környékén...(Ha jól emlékszem...)Amúgy a Krisztián ismeri... :).... A T&S azt a számát vagy a képen látható kocsit, esetleg a tulajdonosát ? :) Na ez viszont - Anti figyelsz ? :D - tetszik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 OPC????? Tetszik, mert szép,, de semmi különös... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 ....OPC?????.... Ha már OPC lökös van rajta :wink: Mondtam, hogy memórizáld 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Mélykék, csatlakozom.Ez tényleg szép.A lökös is.Meg úgy az egész 1ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Ezt azért mondom, hogy Bazs, ha belevágsz a morciba, akkor ne a "hááát ez se rossz" megoldást válaszd ! ez mondjuk igaz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Had vitatkozzam egy kicsit! Az a sárga kombi nem az RS tuning terméke hanem a GFS Tuning csinálta legalábbis az optikát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Miért karasz sírni ? Miért akarsz nevetni ? Ha ez kész akkor sírok, ha még csak alakulgat akkor nevetek mert, szép is lehet majd. Nekem a lökös kicsit aránytalannak tűnik a kocsihoz, a rács kissé jobban kinyúlhatna oldalra akkor, szvsz többet dobna. Az pedig, hogy a közepéhez nem nyúltak hűtőrács, lámpa, motorháztető, nekem azt mondja, hogy még nincs kész az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Had vitatkozzam egy kicsit! Az a sárga kombi nem az RS tuning terméke hanem a GFS Tuning csinálta legalábbis az optikát! Azért gondolom, hogy nem véletlenül van ott az oldalukon :wink: http://www.rs-tuning.hu/RS_tuningautok.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Kész ? Nem néztél el valamit ? Csak beraktam egy képet a lökősről, ami tetszik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Had vitatkozzam egy kicsit! Az a sárga kombi nem az RS tuning terméke hanem a GFS Tuning csinálta legalábbis az optikát! igen ök csinaltak és milyen qrva ronda nagyonsokaig arultak ezt a kocsit valami 2milla környékén ebben egy c20xe blokk van atfüzve c20letnek és allitolag nem ugy megy ahogy kéne !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Némi ármorzsa is az átalakításokról : Eredeti méretben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Na ezt már én is kinéztem magamnak... Olyan a tervezet, mint a bal legfelső kép... :wink: Nekem tetszik... :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts