opelfan92 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nekem sport rendszerem van tehát 4-2-1 leömlő, sport kati, gázgyorsító, sport hátsódob és persze króm vég ami csak látványelem. Műszakin simán átment ami fontos, hogy a katalizátor legyen benne és persze hátul ne kerek dob legyen hanem olyan ovális mint a gyári. Persze kenéssel mindent el lehet intézni még sima csővel is átmenne, ha más nem olyan helyre kell menni. :) Tudnom kellene milyen mocid van de alapszabály, hogy ha sport rendszer van akkor a szívó oldalon is nyitni kell azaz sportbetét légszűrő kell és persze lehet a mocit is piszkálni sport vezműtengely, chip vagy akár E85power etanolos elektronika stb. A moci egy X14NZ! Direkt szűrő már megvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nekem C14NZ mocim van C14SE hengerfejjel és kicsit meg van piszkálva elég szép hangja van. SE átalakítást, direktszűrőt már nagyon sokszor kitárgyaltuk olvass vissza ha érdekel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 SE-sítés innen olvasható :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 A moci egy X14NZ! Direkt szűrő már megvan! Mocira már elmondták páran, hogy ne sz@rozz semmivel, menj rá az SE átalakításra. A direktszűrő meg jó lesz muskátlinak, vagy hörcsögnek akadálypályának. Aki azt mondja neked, hogy ezeken a motorokon az ilyen direktszűrős, sportgyertyás, tuninggyujtókábeles, szemfenékrezonátoros, hónajszőrtelenítő csoda "okosságok, mekkorát dobtak" az hülye vagy hazudik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 A gyári Gsi-n van Katalizátor, Középdob, és hátsódob is. Az már más téma, hogy nagyon kevés olyan GSi van, amin mindez megvan, vagy mindez gyári még :D ha mindez rajta van, mint nekem pl, kívülről szinte meg se lehet hallani,hogy nem 1,6 jön. (jó, azért a szakavatottabb fül észreveszi :icon13: ) Leginkáb előlről lehet halani, hogy mekkorát szív <_< Mocira már elmondták páran, hogy ne sz@rozz semmivel, menj rá az SE átalakításra. A direktszűrő meg jó lesz muskátlinak, vagy hörcsögnek akadálypályának. Aki azt mondja neked, hogy ezeken a motorokon az ilyen direktszűrős, sportgyertyás, tuninggyujtókábeles, szemfenékrezonátoros, hónajszőrtelenítő csoda "okosságok, mekkorát dobtak" az hülye vagy hazudik :) Ártani nem árt egy jol karbantartott direktszűrő, valamivel dinamikusabb lessz tőle, már többen ezt tapasztalták. De a tényleges tuning egy jó SE építés, és ha már szét van bontva, akkor megnézni a gyűrűk állapotát, és ha szükséges, akkor legalább azokat cserélni, természetesen hengerfaltól függően, mert akkor mehet furatni is a vas, de ez már bő 150ezres meló... el kell gondolkodni megéri e, vagy raksz bele egy c20ne-t vagy c20xe-t csak akkor meg okosan kell, és lehet parázni kpmtől stb stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Leginkáb előlről lehet halani, hogy mekkorát szív :) Ártani nem árt egy jol karbantartott direktszűrő, valamivel dinamikusabb lessz tőle, már többen ezt tapasztalták. De a tényleges tuning egy jó SE építés, és ha már szét van bontva, akkor megnézni a gyűrűk állapotát, és ha szükséges, akkor legalább azokat cserélni, természetesen hengerfaltól függően, mert akkor mehet furatni is a vas, de ez már bő 150ezres meló... el kell gondolkodni megéri e, vagy raksz bele egy c20ne-t vagy c20xe-t csak akkor meg okosan kell, és lehet parázni kpmtől stb stb. KPM-től úgyis kell parázni ha minden papírt megcsináltatok,új fogalmi stb...? Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 KPM-től úgyis kell parázni ha minden papírt megcsináltatok,új fogalmi stb...? Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nem fogod tudni megcsináltatni hivatalosan a papirokat nagyobb motorhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Nem fogod tudni megcsináltatni hivatalosan a papirokat nagyobb motorhoz. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 KPM-től úgyis kell parázni ha minden papírt megcsináltatok,új fogalmi stb...? Amúgy köszönöm a válaszokat mindenkinek! Kíváncsi vagyok mikor fogod belátni, hogy egyszerűbb és kevesebb szívással járna ha vennél egy nagyobb motoros autót, mintsem itt próbálkozol azon sakkozni, hogy mit tudsz kihozni a mostaniból amit arra terveztek, hogy igénytelen legyen mint a faék és keveset fogyasszon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 mit tudsz kihozni a mostaniból amit arra terveztek, hogy igénytelen legyen mint a faék és keveset fogyasszon :) Akkor ne opelt vegyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Kíváncsi vagyok mikor fogod belátni, hogy egyszerűbb és kevesebb szívással járna ha vennél egy nagyobb motoros autót, mintsem itt próbálkozol azon sakkozni, hogy mit tudsz kihozni a mostaniból amit arra terveztek, hogy igénytelen legyen mint a faék és keveset fogyasszon :) Akkor ne opelt vegyen! :D A jel majdnem marad ugyanaz. És csak 5 litert eszik 100-on. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Az SE átalakítás régi téma, engem is érdekel. :D Aki csináltatott már ilyet elárulná, hogy hol? Simán bement a legközelebbi szerelőhöz, vagy vannak szakértők, akik már esetleg több ilyet is csináltak? :) Vagy ismerősnél az udvaron? Most nyilván nem név, cím telefon érdekel, csak az hogy hol keressek olyat aki meg tudja csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Az SE átalakítás régi téma, engem is érdekel. <_< Aki csináltatott már ilyet elárulná, hogy hol? Simán bement a legközelebbi szerelőhöz, vagy vannak szakértők, akik már esetleg több ilyet is csináltak? :) Vagy ismerősnél az udvaron? Most nyilván nem név, cím telefon érdekel, csak az hogy hol keressek olyat aki meg tudja csinálni. Szerelőnek is meg kell tudnia csinálni, hiszen egyszerűbb mint egy motorgenerál, bár lehet érdemes összekötni az új HF felújításával. Ha van hozzáértő akkor a garázsban is simán meg lehet csinálni, volt már rá példa nem egyszer. Elméletileg én is értek hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Elméletileg én is értek hozzá. :D Elméletben mindenki penge. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Szerelőnek is meg kell tudnia csinálni, hiszen egyszerűbb mint egy motorgenerál, bár lehet érdemes összekötni az új HF felújításával. Ha van hozzáértő akkor a garázsban is simán meg lehet csinálni, volt már rá példa nem egyszer. Elméletileg én is értek hozzá. :icon13: :lol: -_- B) :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Az SE átalakítás régi téma, engem is érdekel. :D Aki csináltatott már ilyet elárulná, hogy hol? Simán bement a legközelebbi szerelőhöz, vagy vannak szakértők, akik már esetleg több ilyet is csináltak? :) Vagy ismerősnél az udvaron? Most nyilván nem név, cím telefon érdekel, csak az hogy hol keressek olyat aki meg tudja csinálni. Egy jó autószerelőnek ez sima ügy, sőt eltudja dönteni, hogy kell-e HF felújítás. Nálam csak síkolás volt ami kötelező ilyenkor, ha aktuális lesz a dolog és hajlandó vagy Kkfházára lejönni akkor megtudjuk csinálni autószerelő haverommal. Tiszaugon van aki árul SE cuccot, beépítéssel együtt, erről többet Turci cartárs tud mondani ha neki mégsem kellene a cucc. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 erről többet Turci cartárs tud mondani ha neki mégsem kellene a cucc. :D Meggondolta magát,a fásztendfuriusz tuning fontosabb lett! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Meggondolta magát,a fásztendfuriusz tuning fontosabb lett! :) LOL Mi lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 LOL Mi lesz? Tőle kérdezd! :) Még jó hogy nálunk nincs homacica! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Tőle kérdezd! :) Még jó hogy nálunk nincs homacica! :D Milyen színűre színezzem a fekete lámpát hogy elvigye? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Elméletben mindenki penge. :) Jó-jó de nekem papírom is van róla! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Egy jó autószerelőnek ez sima ügy, sőt eltudja dönteni, hogy kell-e HF felújítás. Nálam csak síkolás volt ami kötelező ilyenkor, ha aktuális lesz a dolog és hajlandó vagy Kkfházára lejönni akkor megtudjuk csinálni autószerelő haverommal. Tiszaugon van aki árul SE cuccot, beépítéssel együtt, erről többet Turci cartárs tud mondani ha neki mégsem kellene a cucc. :) Köszi az infókat, jövő tavasszal beszélünk róla! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 A jel majdnem marad ugyanaz. És csak 5 litert eszik 100-on. :) Gondolkoztam, hogy veszek egy ilyet, de ha beül az asszony, akkor -fékezéskor vagy kifejeli a szélvédőt -vagy nem fogja meg az autót semmi mert annyi holttömeg lesz benne. Gyenge Dobfék rulez.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Gondolkoztam, hogy veszek egy ilyet, de ha beül az asszony, akkor -fékezéskor vagy kifejeli a szélvédőt -vagy nem fogja meg az autót semmi mert annyi holttömeg lesz benne. Gyenge Dobfék rulez.... Ültél már jó trabiban? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Ültél már jó trabiban? :) ..és szar vareszban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts