FPepe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Pedig működik a lakkbenzin is, csak meg kell egy kicsit áztatni benne és utána elég kitartóan dörzsölni, nem csak úgy simán letörölni. Fáradságos, de legalább garantáltan nem bántja a fényezést. Én sima (95-ös) benzines ronggyal csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Én sima (95-ös) benzines ronggyal csináltam. Valaki visszaragasztotta a csíkot a kocsidra!!! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Valaki visszaragasztotta a csíkot a kocsidra!!! :) :D :D Igen, de vissza kellett ragasztanom, miután majdnem elhagytam, meg a feliratokat is cseréltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Köszönöm Akkor csak ragasztva van az jó! Ha olyan ragasztóval van flragasztva mint a csomagtartón a feliratok akkor sikerülni fog mert azok már sikerültek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Én nitro higítóval is törölgettem már a kasztnit, igaz nem a saját kocsimon, hanem másén, utána vizes ronggyal gyorsan letöröltük és nem látszott meg rajta semmi. :) Ahha. Majd kipróbálom, de ez a lakkbenzin nem ér semmit. Nem szedte le a maradványokat. Nem árt neki a meleg sem... nyáron csináltam, kiálltam a napra, és műanyag vonalzóval letoltam a nagyját, aztán meg nitrohígítós rongy, vizes mosás, aztán polírpasztázás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok X14NZ mocira rá lehet tenni egy opel astra F 1.4-es 16 szelepes hengerfejet ha a gyári 8 szelepes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok X14NZ mocira rá lehet tenni egy opel astra F 1.4-es 16 szelepes hengerfejet ha a gyári 8 szelepes? Nem értek nagyon ehhez a témához, de szerintem nem. A 16szelepes már ekotök, aminek gondolom az alja is más ( blokk, főtengely, dugók stb ) NZ-re sztem csak a SE (hengerenkénti injektoros ) cuccokat lehet feltenni, mivel annak az alja megegyezik az NZjével. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Valaki otthon van a műszaki vizsgába? Ha például leveszem a középdobot meg a katalizátort vagy a közép dobot műszakin átmegy vagy műszakira vissza kell rakatnom őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nem értek nagyon ehhez a témához, de szerintem nem. A 16szelepes már ekotök, aminek gondolom az alja is más ( blokk, főtengely, dugók stb ) NZ-re sztem csak a SE (hengerenkénti injektoros ) cuccokat lehet feltenni, mivel annak az alja megegyezik az NZjével. :) És ebbe az SE-be van 16 szelepes hengerfej? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Valaki otthon van a műszaki vizsgába? Ha például leveszem a középdobot meg a katalizátort vagy a közép dobot műszakin átmegy vagy műszakira vissza kell rakatnom őket? Ha vissza tudod, akkor vissza kell rakatni, egyébként mindent meg lehet oldani, csak pénz kérdése. :) SEben nincs 16szelepes hengerfej. A SE az ugyanúgy 8 szelepes, csak hengerenkénti injektoros és 82LE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Mert én csak hengerfejet akartam volna cserélni, komplett mocit azé nem akarnék de lehet az lesz majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Mert én csak hengerfejet akartam volna cserélni, komplett mocit azé nem akarnék de lehet az lesz majd! Cserélj csak hengerfejet, de ne 16szelepes ekotekre ( mert lehetetlen és szerintem hülyeség is lenne, ekotök motorok nem annyira megbízhatóak mint a régebbiek ) hanem alakítsd át X14SE-re. Azzal is nyersz 22LE-t. Bár ha a középdob kivételen parázol, hogy mit szólnak a műszakin, a motorcserés autóval mit fogsz csinálni ha lejár a műszaki? Bezúzatod? :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Csináltatok max új forgalmit meg papírokat! X14SE-re hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Csináltatok max új forgalmit meg papírokat! Abból veszel egy GSi-t! Ne viccelj már! :) SE-re hengerfej cserével. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Abból veszel egy GSi-t! Ne viccelj már! :) SE-re hengerfej cserével. :D De a forgalmiba X14NZ van írva ez eg X14SE lesz akkor nem lesz baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Csináltatok max új forgalmit meg papírokat! X14SE-re hogyan? Nem kell új forgalmi meg papírok, ha a motorszám marad. Így is illegális, de a lebukás esélye minimális. Hacsak nem egy Opel szakértőt fogsz ki, és ránézésre megmondja hogy ez biza nem központis. Nem lesz pont 22 paci a többlet lóerő, mert a sűrítési arány is más az NZ-SE-nél, és ugye a dugók maradnak. Olyan 15-18 paci körül jön szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 De a forgalmiba X14NZ van írva ez eg X14SE lesz akkor nem lesz baj? De most X14SE vagy C14SE mert X14SE-t nem nagyon találok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 De a forgalmiba X14NZ van írva ez eg X14SE lesz akkor nem lesz baj? Nem. Hengerfejcserétől a motorszám/motorkód nem változik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Tudsz eladó ilyen hengerfejet ha igen mennyiért? Mert nem nagyon találok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 De most X14SE vagy C14SE mert X14SE-t nem nagyon találok! Pedig van, csak dolgozó lány ritka lehet vagy hozzánk nem hoztak belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Pedig van, csak dolgozó lány ritka lehet vagy hozzánk nem hoztak belőle. X és a C miben különbözik egyébként? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 X és a C miben különbözik egyébként? :) Asszem környezetvédelmi különbség van a dologban, meg pölö fekete Opel feliratos a szelepfedele. Talán a Classicok már mind X-esek, de lehet átfedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 X és a C miben különbözik egyébként? :) Ha jól tudom a C az Euro1, az X pedig Euro2. De sok esetben az X-eseket is pölö az enyémet is 2-es környezetvédelmi osztályba sorolták a forgalmiban. Pedig 4-esnek kellene lennie. C-s motort pedig szerintem Classicba már nem is raktak. :D Egyébként nekem sincs középdobom, hanem egy gázgyorsító van rajta. Semmit se szóltak érte. Sőt a zöldkártyán se még annak idején, pedig akkor még a sportkipuff is rajta volt. :lol: Amikor elkezték pörgetni a műhelyeben, zengett az egész szalon! <_< :icon13: De csont nélkül megadták, pedig nem is ismerős helyen voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Ha jól tudom a C az Euro1, az X pedig Euro2. De sok esetben az X-eseket is pölö az enyémet is 2-es környezetvédelmi osztályba sorolták a forgalmiban. Pedig 4-esnek kellene lennie. C-s motort pedig szerintem Classicba már nem is raktak. :) Egyébként nekem sincs középdobom, hanem egy gázgyorsító van rajta. Semmit se szóltak érte. Sőt a zöldkártyán se még annak idején, pedig akkor még a sportkipuff is rajta volt. :lol: Amikor elkezték pörgetni a műhelyeben, zengett az egész szalon! :D <_< De csont nélkül megadták, pedig nem is ismerős helyen voltam. Igazából szigoruan véve zöldkártyán csak azt nézik teljesíti-e a kocsi az előírt értékeket, többivel nem foglalkoznak, arra van a műszaki vizsga. Ha szólnak is gázgyorsítóért, sportdobért tuti nem a zöldkártyán fognak. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nekem van SE hengerfejem, szívócsonkom injektorom pillangón és computerem, de majd csak akkor adom el, ha elkészült az új motorom. Ez meg még legalább 2 hónap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts