zotya975 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 És muszáj a mutatókat levenni- és ha nem tudom pont ugyan úgy visszatenni akkor nem fog rendesen mutatni!!!! Am sportülést astra F-be mennyire nehéz berakni, tehát vannak valami kábelek az ülés alatt amik fontosak lehetnek vagy nincsenek? A vízhőfok és benzinszintjelző mutatójának tengelye egyik oldalt letört, sík, csak egyféleképen mehet vissza a mutató. A fordlatszámmérőben nem vagyok biztos, de szerintem az is ilyen, a sebességmérő mutatóját meg átt kell ugratni a kezdőpöckön, mgjegyezni holl áll meg és ugyanoda visszarakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Miért szemből szoktál felállni rá ? :D :D Gondolj bele, gumi érintkezik vele elsőként, az emeli az egész autót :) Nem, dehogy :D De igy a képet nézve, még oldalazva is karicstol. Gondolom azért irtad hogy vannak sebek gazdagon a bölcsön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Nem, dehogy :) De igy a képet nézve, még oldalazva is karicstol. Gondolom azért irtad hogy vannak sebek gazdagon a bölcsön... Ha magas, akkor arra kell figyelni, hogyha fent állva tolatni kell pl. Bölcső inkább az, ha elnézek este egy fekvőrendőrt este, vagy csatornafedél mellett besüllyedt az aszfalt és hasonlók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Nem, dehogy :) De igy a képet nézve, még oldalazva is karicstol. Gondolom azért irtad hogy vannak sebek gazdagon a bölcsön... hoppá, ez lenne a 60mm-es ültetés? nagyon mutatós, valaki tud küldeni képet 35mm-esről? Ahol elől-hátul látszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Én is szemezek ilyennel, ebay-ről 15e Ft körül lehetne beszerezni, ráadásul nekem a km számlap is rossz (hámlik le a festék róla), egyúttal ezt is megoldaná. Ha mégis meggondolod magad, tudok adni Neked egy komplett garnitúra szlapot, sértetlent. Csak szólj, ha kell :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Ha mégis meggondolod magad, tudok adni Neked egy komplett garnitúra szlapot, sértetlent. Csak szólj, ha kell :D :) Köszi! Még rágódok rajta egy kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 G astra motorháztető fel lehet tenni F astrara módosítás nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 G astra motorháztető fel lehet tenni F astrara módosítás nélkül? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ok köszöntem! Véletlenül GSI lökösöket nem tudtok már eladót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Astra F oldaláról a fekete műanyag ajtóvédő díszcsíkokat hogyan lehet eltüntetni ragasztva van vagy csavarozva a tartókonzolja? Ha ragasztva van akkor le lehet úgy szedni hogy ne kelljen újra fújni a kocsit és a ragasztó nyomokat is el lehessen tüntetni? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Astra F oldaláról a fekete műanyag ajtóvédő díszcsíkokat hogyan lehet eltüntetni ragasztva van vagy csavarozva a tartókonzolja? Ha ragasztva van akkor le lehet úgy szedni hogy ne kelljen újra fújni a kocsit és a ragasztó nyomokat is el lehessen tüntetni? Köszönöm Ragasztva van, mintha hajszárítóval melengedte volna valaki, a ragasztót meg asszem lakkbenzinnel szedték le, és azonnali vizes mosás utánna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ragasztva van, mintha hajszárítóval melengedte volna valaki, a ragasztót meg asszem lakkbenzinnel szedték le, és azonnali vizes mosás utánna. Van egy másik megoldás, damillal alatta elvágni a ragasztót, aztán lakkbenzin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Van egy másik megoldás, damillal alatta elvágni a ragasztót, aztán lakkbenzin. :) Lakkbenzin nem ér semmit. Már próbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Lakkbenzin nem ér semmit. Már próbáltam. Én nitro higítóval is törölgettem már a kasztnit, igaz nem a saját kocsimon, hanem másén, utána vizes ronggyal gyorsan letöröltük és nem látszott meg rajta semmi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Én nitro higítóval is törölgettem már a kasztnit, igaz nem a saját kocsimon, hanem másén, utána vizes ronggyal gyorsan letöröltük és nem látszott meg rajta semmi. :) Ahha. Majd kipróbálom, de ez a lakkbenzin nem ér semmit. Nem szedte le a maradványokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Én nitro higítóval is törölgettem már a kasztnit, igaz nem a saját kocsimon, hanem másén, utána vizes ronggyal gyorsan letöröltük és nem látszott meg rajta semmi. :) Ja úgy könnyű, akkor sok ötletem van még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ja úgy könnyű, akkor sok ötletem van még. :D Senki nem mondta hogy azt amit mondasz, ki is kell próbálni a sajátodon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ahha. Majd kipróbálom, de ez a lakkbenzin nem ér semmit. Nem szedte le a maradványokat. Én folttisztító benzinnel szedtem le a ragasztónyomokat. De egyből töröltem vizes ruhával is, bár a benzin másodpercek alatt elpárolog. Lehozza nyom nélkül, nem látszik a fényezésen semmi. Próbáld ki! :D Viszont ez egy kb 30 éves benzin volt, amit otthon a garázs mélyén találtam. Nem is tudom árulnak-e még ilyet? Az üvegén még ÁFOR felirat volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Én folttisztító benzinnel szedtem le a ragasztónyomokat. De egyből töröltem vizes ruhával is, bár a benzin másodpercek alatt elpárolog. Lehozza nyom nélkül, nem látszik a fényezésen semmi. Próbáld ki! :D Viszont ez egy kb 30 éves benzin volt, amit otthon a garázs mélyén találtam. Nem is tudom árulnak-e még ilyet? Az üvegén még ÁFOR felirat volt... :) Sárvédő még üzemel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Sárvédő még üzemel? :) Naná! :D Bár egy kis polír azért nem ártana rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Naná! :D Bár egy kis polír azért nem ártana rá... Arról nem tehetek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Arról nem tehetek. :D De így legalább nem üt el a kaszni többi részétől. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 De így legalább nem üt el a kaszni többi részétől. :) :D Még ezt is belekalkuláltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Én folttisztító benzinnel szedtem le a ragasztónyomokat. De egyből töröltem vizes ruhával is, bár a benzin másodpercek alatt elpárolog. Lehozza nyom nélkül, nem látszik a fényezésen semmi. Próbáld ki! :D Viszont ez egy kb 30 éves benzin volt, amit otthon a garázs mélyén találtam. Nem is tudom árulnak-e még ilyet? Az üvegén még ÁFOR felirat volt... :) Köszi. Szerintem, ha be tudom szerezni a cuccot kipróbálom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Lakkbenzin nem ér semmit. Már próbáltam. Pedig működik a lakkbenzin is, csak meg kell egy kicsit áztatni benne és utána elég kitartóan dörzsölni, nem csak úgy simán letörölni. Fáradságos, de legalább garantáltan nem bántja a fényezést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts