Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Nem rég próba kép beszereltük az új gátlókat és a rugókat, hogy megnézzük hogy áll az új lököshöz...mennyi hely marad alul stb Lehet hogy a sárpofozó műanyagoktól meg kell válnom, meg lehet hogy marad a gyári lökös is..... Mert 60/40-es ültetés lesz. Persze ha bent volt muszáj volt gurulnom vele egy kicsit.........csont keményen próbáltam ki a kanyarokba, és igazi versenyélmény :D :D Már alig várom a tavaszt :)
Roland78 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Nem rég próba kép beszereltük az új gátlókat és a rugókat, hogy megnézzük hogy áll az új lököshöz...mennyi hely marad alul stb Lehet hogy a sárpofozó műanyagoktól meg kell válnom, meg lehet hogy marad a gyári lökös is..... Mert 60/40-es ültetés lesz. Persze ha bent volt muszáj volt gurulnom vele egy kicsit.........csont keményen próbáltam ki a kanyarokba, és igazi versenyélmény :D :D Már alig várom a tavaszt :) hát erre kiváncsi lennék, ha jól látom neked ugyanaz van mint nekem. 6040es ültetés, durva, én most a 30as körüliket nézegetem, de félek, h még az is túl sok. Vagy túl kemény.
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 hát erre kiváncsi lennék, ha jól látom neked ugyanaz van mint nekem. 6040es ültetés, durva, én most a 30as körüliket nézegetem, de félek, h még az is túl sok. Vagy túl kemény. Állítható a keménysége..... :)
spzoli Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Állítható a keménysége..... :) Mennyire tekerted be? Konit vettél ugye? Sárgát v pirosat?
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Nem rég próba kép beszereltük az új gátlókat és a rugókat, hogy megnézzük hogy áll az új lököshöz...mennyi hely marad alul stb Lehet hogy a sárpofozó műanyagoktól meg kell válnom, meg lehet hogy marad a gyári lökös is..... Mert 60/40-es ültetés lesz. Persze ha bent volt muszáj volt gurulnom vele egy kicsit.........csont keményen próbáltam ki a kanyarokba, és igazi versenyélmény :D :D Már alig várom a tavaszt :) Oszt amikor mondtam levoltam hurrogva anno... :D
Alex0403 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Mennyire tekerted be? Konit vettél ugye? Sárgát v pirosat? Igen, Koni. Sárga :) Hát őőő az igazság az, hogy a végén nem én raktam be, hanem szerelőre bíztam. úgyhogy nem tudom. Azt mondta hogy a legkeményebbre állította :D De csak kipróbáltam, mert tavasszal fog végleg bekerülni mikor arculatváltás lesz :D Oszt amikor mondtam levoltam hurrogva anno... :D Ééééééén hurrogtalak le? :D :D
spzoli Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 Igen, Koni. Sárga :) Hát őőő az igazság az, hogy a végén nem én raktam be, hanem szerelőre bíztam. úgyhogy nem tudom. Azt mondta hogy a legkeményebbre állította :D De csak kipróbáltam, mert tavasszal fog végleg bekerülni mikor arculatváltás lesz :D :D
mélykék76 Elküldve Október1, 2010 Elküldve Október1, 2010 De a boruláshoz elengedhetetlen! :D Ez most annyira nem tudom összerakni, fejtsd már ki :) :D
zotya975 Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Ez most annyira nem tudom összerakni, fejtsd már ki :) :D Azt írtad gyári futőművel sem lehet felborulni, erre mondtam a járdaszegélyt amibe elaadnak a sodrodó kerekek. Most ne a "színeket" nézd, de szerintem nekik is gyári futóművük volt:ezen becarsz! :D
mélykék76 Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Azt írtad gyári futőművel sem lehet felborulni, erre mondtam a járdaszegélyt amibe elaadnak a sodrodó kerekek. Most ne a "színeket" nézd, de szerintem nekik is gyári futóművük volt:ezen becarsz! :) Nem ezt írtam, ezt írtam : Gyári futóművel sem borulsz fel a kanyarban, ha nem akarod megcáfolni a fizika törvényeit :D
warwolf Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Nem ezt írtam, ezt írtam : Gyári futóművel sem borulsz fel a kanyarban, ha nem akarod megcáfolni a fizika törvényeit :D Valaki egyszer azt mondta még a mélykék Caravan idejében, hogy: Vannak tartalékok a gyári futóműben! :) :D
pszilaj Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Nem ezt írtam, ezt írtam : Gyári futóművel sem borulsz fel a kanyarban, ha nem akarod megcáfolni a fizika törvényeit :) Sziasztok! Olvasgattam itt a menetstabilitás növeléséről. Az enyémre is igencsak ráférne ... Viszont nem szeretném ültetni, mert a karter így is elég közel van a földhöz. :D Én arra gondoltam, hogy jövőre cserések lesznek a lengéscsillapítók, akkor már kipróbálom a felújítást. Ahol csinálnák, 1 év garival vállalják és 3 féle keménységű csillapítás közül lehet választani. 20 ezer a négy darab felújítása. Én egy "utcai sport" beállításra gondoltam. Ez a közép út... :D Szerintetek? Még mielőtt mondanátok, nincs pénzem Koni vagy hasonló szettek beszerzésére... Van valakinek tapasztalata felújított gátlókkal? Mert ha nem sok jó tapasztalat volt ezzel kapcsolatban, akkor inkább választom a gyári libegést... :D
mélykék76 Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Valaki egyszer azt mondta még a mélykék Caravan idejében, hogy: Vannak tartalékok a gyári futóműben! :D :D Hááá de most nem ? :D Jóóó, akkor mondjuk elől már kivett állapotban állítható koni volt :)
mélykék76 Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Sziasztok! Olvasgattam itt a menetstabilitás növeléséről. Az enyémre is igencsak ráférne ... Viszont nem szeretném ültetni, mert a karter így is elég közel van a földhöz. :D Én arra gondoltam, hogy jövőre cserések lesznek a lengéscsillapítók, akkor már kipróbálom a felújítást. Ahol csinálnák, 1 év garival vállalják és 3 féle keménységű csillapítás közül lehet választani. 20 ezer a négy darab felújítása. Én egy "utcai sport" beállításra gondoltam. Ez a közép út... :) Szerintetek? Még mielőtt mondanátok, nincs pénzem Koni vagy hasonló szettek beszerzésére... Van valakinek tapasztalata felújított gátlókkal? Mert ha nem sok jó tapasztalat volt ezzel kapcsolatban, akkor inkább választom a gyári libegést... :D Van képed, hogy milyen magas az a kocsi ? Ha közútön közlekedsz, még normál szintű ültetéssel sem olyan nehéz leütni a kartert. Nekem konkrétan a leömlő előbb ér le, ami látszik is rajta :D Meg a bolcsőn vannak iszonyat nyomok.
pszilaj Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Van képed, hogy milyen magas az a kocsi ? Ha közútön közlekedsz, még normál szintű ültetéssel sem olyan nehéz leütni a kartert. Nekem konkrétan a leömlő előbb ér le, ami látszik is rajta :) Meg a bolcsőn vannak iszonyat nyomok. Nincs képem a kocsiról. De nincs ültetve a gép...és nem is gazán szeretném lentebb rakni...csak kicsit javítani a stabilitásán. Igaz, hogy nem szoktam raccsingolni, de azért nem olyan jó, amikor 90-110-nél libeg a kanyarban, mint gólyaf.s a levegőben... :D
spzoli Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Nincs képem a kocsiról. De nincs ültetve a gép...és nem is gazán szeretném lentebb rakni...csak kicsit javítani a stabilitásán. Igaz, hogy nem szoktam raccsingolni, de azért nem olyan jó, amikor 90-110-nél libeg a kanyarban, mint gólyaf.s a levegőben... :) Stabrudat cseréltél már? Invictusnak sincs semmi más tuning a futóműben, csak a rúd, de azt mondja sokkal jobb.
mélykék76 Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Nincs képem a kocsiról. De nincs ültetve a gép...és nem is gazán szeretném lentebb rakni...csak kicsit javítani a stabilitásán. Igaz, hogy nem szoktam raccsingolni, de azért nem olyan jó, amikor 90-110-nél libeg a kanyarban, mint gólyaf.s a levegőben... :) xxi század, hahó :D Ezt akartam írni : Ha közútön közlekedsz, még normál szintű ültetéssel is nehéz leütni a kartert. Szerintem a keményebb gátló önmagában kevés.
pszilaj Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Stabrudat cseréltél már? Invictusnak sincs semmi más tuning a futóműben, csak a rúd, de azt mondja sokkal jobb. Nem, azt még nem, de szerintem utána fogok nézni bontókban. :) xxi század, hahó :D Ezt akartam írni : Ha közútön közlekedsz, még normál szintű ültetéssel is nehéz leütni a kartert. Szerintem a keményebb gátló önmagában kevés. Hát ültetve nem lesz, úgyhogy marad a gyári csillapítók, meg esetleg stab. csere... :D Vagy egy-egy i-acélt hegesztek bele...na akkor dűljön a kanyarban! :D Csak akkor ki kell cserélnem a cédé lejátszót, mert sokat fog ciccegni! :D :D
spzoli Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Nem, azt még nem, de szerintem utána fogok nézni bontókban. :D Hát ültetve nem lesz, úgyhogy marad a gyári csillapítók, meg esetleg stab. csere... :D Vagy egy-egy i-acélt hegesztek bele...na akkor dűljön a kanyarban! :D Csak akkor ki kell cserélnem a cédé lejátszót, mert sokat fog ciccegni! :D :D Én majd lehet eladom a sajátom...nincs kedvem beszerelni. :)
mélykék76 Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Hát ültetve nem lesz, úgyhogy marad a gyári csillapítók, meg esetleg stab. csere... :) Vagy egy-egy i-acélt hegesztek bele...na akkor dűljön a kanyarban! :D Csak akkor ki kell cserélnem a cédé lejátszót, mert sokat fog ciccegni! :D :D Miért kell félni egy 3 cmes ületéstől, mint a tűztől, ha stabilítást akarsz ? :D :D
spzoli Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Miért kell félni egy 3 cmes ületéstől, mint a tűztől, ha stabilítást akarsz ? :) :D Amiért a 195ös gumitól.
pszilaj Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Miért kell félni egy 3 cmes ületéstől, mint a tűztől, ha stabilítást akarsz ? :D :D Egyrészt, mert szoktam olyan helyen is menni a kocsival, ahol nem csak ez, hanem lassan egy Lada Niva is felakadna... :D Másrészt, nem akarok 50ezret kiadni egy 30 mm-es ültetőszettért... :) A gumicsere meg eléggé drága lenne, hasonlóan az ültetőszetthez... :D
pszilaj Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Én majd lehet eladom a sajátom...nincs kedvem beszerelni. :) Rádiót vagy stabrudat? :D
mélykék76 Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Egyrészt, mert szoktam olyan helyen is menni a kocsival, ahol nem csak ez, hanem lassan egy Lada Niva is felakadna... :D Másrészt, nem akarok 50ezret kiadni egy 30 mm-es ültetőszettért... :) A gumicsere meg eléggé drága lenne, hasonlóan az ültetőszetthez... :D Akkor ott ültetés nélkül is leütheted a kartert. Léteznek olcsóbb új cuccok és használt is :D Van használt gumi is :D
zotya975 Elküldve Október2, 2010 Elküldve Október2, 2010 Nem ezt írtam, ezt írtam : Gyári futóművel sem borulsz fel a kanyarban, ha nem akarod megcáfolni a fizika törvényeit :D Nem akarom, te nyertél. :) :D Van képed, hogy milyen magas az a kocsi ? Ha közútön közlekedsz, még normál szintű ültetéssel sem olyan nehéz leütni a kartert. Nekem konkrétan a leömlő előbb ér le, ami látszik is rajta :D Meg a bolcsőn vannak iszonyat nyomok. Nekem először a lökös túrja a földet, aztán meg úgyis felúszik a bölcső. :D
Recommended Posts