Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Spec most nem fogalmaztam egyértelműen. Fehér méé nem falazandó ? <_< Jaaa, azt én sem értem. :wacko: Azt hittem a motorcserét kérdőjelezed. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Spec most nem fogalmaztam egyértelműen. Fehér méé nem falazandó ? <_< Mert a világos színeken feltűnő a nagy üres tér, és ez nem jóóó. :wacko: Bár én amúgy sem vagyok ilyen kőműves fan.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Mert a világos színeken feltűnő a nagy üres tér, és ez nem jóóó. ;) Bár én amúgy sem vagyok ilyen kőműves fan.. ;) Uh kár hogy le lett véve használtautóról az a minden oldalról vakolt GSi. Arra már csak kőport kellett volna szórni gecc. <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Uh kár hogy le lett véve használtautóról az a minden oldalról vakolt GSi. Arra már csak kőport kellett volna szórni gecc. <_< :wacko: :( Karbon, üvegszál? Kőpor geccc. ;) ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Mert a világos színeken feltűnő a nagy üres tér, és ez nem jóóó. <_< Bár én amúgy sem vagyok ilyen kőműves fan.. :wacko: Bármilyen színnél láthatóan nagy az a rész szerintem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Hümm, mert miért ? Mert a következő kérdés az lesz, hogy hogyan lehetne több lovat kihozni ebből a mociból <_< Eddig hány ember is tette föl ezt a kérdést? Néhány tucat? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Mert a következő kérdés az lesz, hogy hogyan lehetne több lovat kihozni ebből a mociból :wacko: Eddig hány ember is tette föl ezt a kérdést? Néhány tucat? :( Azéé sokan megelégszenek a külcsínnel, nem mennek rá a belbecsre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Spec most nem fogalmaztam egyértelműen. Fehér méé nem falazandó ? <_< Mert a világos színeken feltűnő a nagy üres tér, és ez nem jóóó. :wacko: Bár én amúgy sem vagyok ilyen kőműves fan.. :( Zoli megválaszolta. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Azéé sokan megelégszenek a külcsínnel, nem mennek rá a belbecsre :wacko: Jól mondod. Meg egyébként nekem így teccik. <_< Egyébként volt már nekem egy 3 ajtós, kék metál, 1.6 os opelem is. Azon is pont annyira volt üres mint ezen. Főleg ha fel lesz rakva még egy szép kis lökös, előre hátra + ültetés + facca alufelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Meg egyébként nekem így teccik. <_< Lényeg úgyis ez :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Van itt valaki aki tuning stílus alapján építí a verdáját? Mert én nem tudom elképzelni melyik tuning stílusba mutatna jól az asztra F! Szerintetek CULT vagy german? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Van itt valaki aki tuning stílus alapján építí a verdáját? Mert én nem tudom elképzelni melyik tuning stílusba mutatna jól az asztra F! Szerintetek CULT vagy german? Na az mi ? <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Szerintetek CULT vagy german? Egy erős igen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Na az mi ? <_< :wacko: gondolom a default szélesítés + peremes felni + ültetés lenne a german Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Van itt valaki aki tuning stílus alapján építí a verdáját? Mert én nem tudom elképzelni melyik tuning stílusba mutatna jól az asztra F! Szerintetek CULT vagy german? OEM <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 OEM ;) Ez majdnem OEM <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez majdnem OEM <_< :wacko: :( ;) Jah, ezt vááágom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Jó azért kösz egy próbát megért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 OEM <_< Ez nem tudom miez, én eddíg a kocsim építése során az AS-szabványt alkalmaztam mint elsődleges irányelvet, és eddíg bevált. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez nem tudom miez, én eddíg a kocsim építése során az AS-szabványt alkalmaztam mint elsődleges irányelvet, és eddíg bevált. :wacko: Ahogy sikerül by Zotya. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ahogy sikerül by Zotya. <_< Így van. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez majdnem OEM <_< :wacko: :( ;) Ez tök jó!!! Megyek a flexért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Ez tök jó!!! Megyek a flexért. <_< Videót feltétlenül készíts :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kulka Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy van egy Opel F astra sedanom és szeretnék rá spoilert és a neten eddig még nem sikerült találnom .tudnátok nekem segíteni h hol keresek vagy h hol van? köszi hello. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy van egy Opel F astra sedanom és szeretnék rá spoilert és a neten eddig még nem sikerült találnom .tudnátok nekem segíteni h hol keresek vagy h hol van? köszi hello. Első. Hátsó. Küszöb. Szárny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts