mélykék76 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Asszem opel16v kartács is ilyennel büszkélkedik "alulnézetben". 8) Viszont úgy emlékszem, hogy Gabinak Dudás Mester készítette, és ő már nem praktizál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 És nagy dudái voltak ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 És nagy dudái voltak ? :) Hozzál kesztyűt és meglátod :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Ezen a képen most sírjak vagy nevessek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Azt szeretnem kerdezni hogy tud-e nekem valaki segíteni abban, hogy lehet egy karu ablaktörlöt csinalni. találtam egy megoldast de az 125Euro és az egy kicsit drág. Nincs valami házi olcsobb variácio? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Ezen a képen most sírjak vagy nevessek? Miért karasz sírni ? Miért akarsz nevetni ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Srácok! ki csinál nekem olyan morcosítást, amilyet szeretnék és főleg milyen áron? azért kérdem, mert ha értelmes áron megy és jó is, akkor nem rendelnék e-bayről fém morcit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 No, Astrások, megy valaki közületek telj. mérésre ? Kíváncsi vagyok, hogy mennyi jön ki a csövön a C20XE-ből ... :wink: Tán ezt kellene valakinek közelebbről is megvizsgálnia : ]http://www.teljesitmenymeres.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bazs! Légyszi, csak akkor hívj éjfélkor, ha fenn vagyok a neten, ellenkező esetben meg kell küzdeni a Szandival a mogyoróid megtartása érdekében... :) Amúgy nem hiszem hogy 20 alatt bárki megcsinálná Neked... A kart. védőre küldtem P.ü.-t... Gepárd! A képpel mi is a gond??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bazs! Légyszi, csak akkor hívj éjfélkor, ha fenn vagyok a neten, ellenkező esetben meg kell küzdeni a Szandival a mogyoróid megtartása érdekében... :) Amúgy nem hiszem hogy 20 alatt bárki megcsinálná Neked... ó... bocs :oops: a 20 még jó, ha olyan, mint amilyet akarok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Anti moderátor bácsiiii! Mesélj nekem is plz akár püben, hogy kvédő ki hol mennyiért miből :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bazs ! Ha Istent ismersz (vagy bárkit a "felső vezetésből" :) ), akkor ne morcosíts toldással! Inkább kicsit drágábban csináltasd meg egy karosszériással. Fújni úgyis kell, tehát a fényezésnél nincs jelentősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Akkor leírom itt, hogy mindenki tudjon róla! Én annó Vktr cartárs segítségével vettem, 18.000 HUF-ért, de tel számom nincs, mert ellopták a tecsimet, még annó, és abban vót... Egész jópofa darab, meg lehet tekinteni... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Gepárd! A képpel mi is a gond??? Kommunikáltunk Gepárd kartársal, és szerinte (mert ugye nem vagyunk egyformák), túlságosan nagy a kivágás a lökhárító alsó, középső részén, és neki nem tetszik.Szerintem viszont eredeti,bár egy sötétebb méhsejtrács jobban nézne ki benne.Így egy picit csupasz, de az alakja szvsz jó, és kellőképpen mélyen van. 8) És ami még fontos, hogy kellőképp egyedi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 A képpel mi is a gond??? Valahogy nem illik az Astrához az a lökhárító. Túlságosan Audis lett. Inkább valami hasonló, mint amit a LUMMA készít :arrow: Egyébként nem is tudtam, hogy van olyan hogy : www.opelastra.lap.hu :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Nekem a pirosé tökre bejön nem tudom mi bajotok van vele... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 szvsz naon sittesek ezek alökösök, most kövezettek meg, de nekem nem gyere be annyira eza sokk műanyag :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bazs ! Ha Istent ismersz (vagy bárkit a "felső vezetésből" :) ), akkor ne morcosíts toldással! Inkább kicsit drágábban csináltasd meg egy karosszériással. Fújni úgyis kell, tehát a fényezésnél nincs jelentősége. a fém morci az ebayen hegesztendő, csak annyi az előny, hogy nem a lakatosnak kell kisakkozni, hogy hol mennyit csiszoljon tehát az nem toldás :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bazs! Felhívtam neked A Hernád Tomit, és 25-öt mondott, de megcsinálják olyan ívesre is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Bazs! Felhívtam neked A Hernád Tomit, és 25-öt mondott, de megcsinálják olyan ívesre is... :wink: hát... elég meleg de tökéletes lesz, olyan, amilyet szeretnék, ugye? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 a fém morci az ebayen hegesztendő, csak annyi az előny, hogy nem a lakatosnak kell kisakkozni, hogy hol mennyit csiszoljon tehát az nem toldás :wink: Szerintem beszélj Opel16V-vel, mert neki van ismerőse a morcos motorháztetővel kapcsolatban.Az Ő versenygépén szerintem nagyon jól sikerült.! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Azt a Kurgyis Gabi csinálta, és az az egész motorháztető üvegszálból készült, egy darabban sablonból... Mellesleg ugyan az mint a Hernád Tomi Karbongéptetője, ugyanaz a sablon alapján készült... :wink: Bazsnak nem erre van szüksége... :wink: Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Szerintem beszélj Opel16V-vel, mert neki van ismerőse a morcos motorháztetővel kapcsolatban.Az Ő versenygépén szerintem nagyon jól sikerült.! :roll: nekem nem "jól sikerült" kell, hanem pontosan ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Így van ! Ilyet érdemes csináltatni! Az ebay-es cucc is ilyen íves formát ad felheggesztés után ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Így van ! Ilyet érdemes csináltatni! Az ebay-es cucc is ilyen íves formát ad felheggesztés után ? nem az nagyon durva, nagyon mély abban az tetszik :-) viszont a 25 kicsit drágának tűnik :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts